Brescia- Juventus
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Będzie to bardzo cięzki mecz dla Juve.Brescia jest teraz ,,na fali".Mam nadzieję że trzy punty będa!!!!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Oj tak.Nie wiem który zespół w ostatnim czasie wygrał z Interem 3:1.Będzie bardzo, ale to bardzo cieżko.Mam nadzieje, ze Lippi wyjdzie tym samym systemem co w meczu z Anconą.Licze na nich i wierze w zwycięstwo, nie ma mowy o remisie czy nawet przegranej.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oj czeka nas bardzo trudna przeprawa. Jestem pod wrażeniem gry Bresci. Grają solidnie i urywają pkt. najlepszym... Boję się bardzo głupiej straty pkt. do czego JUVE nas w tym sezonie przyzwyczaił... :?
W tym wypadku usatysfakcjonje mnie skromne, jednobramkow zwycięstwo, najlepiej bez straty gola.
Motywacja na ten mecz jest oczywista:
Chcemy mysleć o Scudetto= Tylko wygrana wchodzi w grę :twisted:
W tym wypadku usatysfakcjonje mnie skromne, jednobramkow zwycięstwo, najlepiej bez straty gola.
Motywacja na ten mecz jest oczywista:
Chcemy mysleć o Scudetto= Tylko wygrana wchodzi w grę :twisted:

- Molek big fun juve
- Juventino
Mecz bedzie trudny to prawda ale jezeli wroci im forma to stawiam 2:0 gola strzeli Del Piero a drogiego Miccoli
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- kouba
- Qualità Juventino
jak tu juz wspomnieli Brescia teraz wygrała z Interem :? więc na pewno będzie to ciezki mecz, ale My go musimy wygrac :!: To jest następny z tym meczy 'ostatniej szansy' bo jak przegramy to nie mamy co liczyc na scudetto
Byle sie nie powtórzył wynik z zeszłego roku, czyli 2-0
Ja stawiam na tradycyjne 0-1 dla Juve

- Marcin_FCJ
- Juventino
Po 1 mecz odbedzie sie 6 marca. Wiecej napisze wkrotce jak bedzie wiecej wiadomo na temat meczu.UlTrAs pisze:Już w następnej kolejce (7 marca) Juventus gra na wyjeździe z Brescią, będzie to trudny mecz dla Juventusu, gdyż Brescia jest bardzo silną ekipą. Juventus musi wygrać to spotkanie zby nie stracić kontaktu z Romą i Milanem. Stawiam 0-1 dla Juve
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
po drugie mecz odbędzie się 7 marca (nie wiesz nie pisz)Alessandro Del Piero pisze:Po 1 mecz odbedzie sie 6 marca. Wiecej napisze wkrotce jak bedzie wiecej wiadomo na temat meczu.UlTrAs pisze:Już w następnej kolejce (7 marca) Juventus gra na wyjeździe z Brescią, będzie to trudny mecz dla Juventusu, gdyż Brescia jest bardzo silną ekipą. Juventus musi wygrać to spotkanie zby nie stracić kontaktu z Romą i Milanem. Stawiam 0-1 dla Juve
pozdro

- Marcin_FCJ
- Juventino
No i co teraz powiesz? Czekam aż przyznasz się do błedu i odsuniesz odemnie te swoje bezpodstawne oskarżenia.UlTrAs pisze:po drugie mecz odbędzie się 7 marca (nie wiesz nie pisz)Alessandro Del Piero pisze:Po 1 mecz odbedzie sie 6 marca. Wiecej napisze wkrotce jak bedzie wiecej wiadomo na temat meczu.UlTrAs pisze:Już w następnej kolejce (7 marca) Juventus gra na wyjeździe z Brescią, będzie to trudny mecz dla Juventusu, gdyż Brescia jest bardzo silną ekipą. Juventus musi wygrać to spotkanie zby nie stracić kontaktu z Romą i Milanem. Stawiam 0-1 dla Juve
pozdro