Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2015, 12:25

alessandro1977 pisze:problemem naszych moderatorów jest to, że nie mają odpowiedniej charyzmy aby Cię zbanować...
Gdybyśmy mieli banować każdego fana drużyny przeciwnej to bezcelowe byłyby chyba tematy w tym dziale.
alessandro1977 pisze:bo nie pozwolę aby byle typek, fan olewanej przeze mnie ciepłym moczem drużyny wchodził tu i na tym forum pisał, że gardzi Juventusem...
Nie pozwolisz? A od kiedy to masz tu taką władzę? W imię wolności słowa może napisać, że gardzi kim tylko gardzić chce, tak jak ja mogę napisać, że gardzę Interem. A że z ich strony za takie coś bym wyleciał to świadczy o ich poziomie i tolerancji, zadzwoń do Petru i niech wjedzie tam wraz ze swoim KOD'em broniąc wolności wypowiedzi.
alessandro1977 pisze:czego przykładem jest brak na Twoim koncie kartki...
Brak kartki na jego koncie jest raczej przykładem użytkownika, który akceptuje i przestrzega regulaminu. Ahhh, gdyby takich było więcej.

Jeśli chcecie się nawzajem obrażać, to róbcie to na PW, wymieńcie się może adresami i ślijcie kartki świąteczne z wyzwiskami, tam regulamin forum nie zagląda.
A jeżeli domagasz się banów za powyższe, to może warto by modzi zrobili nalot na temat "polityka"?

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2015, 12:39

Wszystko co napisałeś jest odzwierciedleniem tego co napisałem ja...a gdzie ja napisałem, że mam władzę i kogo obraziłem ? Gdyby to ode mnie zależało to żadnego interisty nie byłoby tutaj... :lol:

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2015, 13:27

alessandro1977 pisze: Co do calciopolli...a było takie ? Chyba przy zielonym stoliku a zapominasz ile występków interu było wybielonych...
Wielu kibiców interu, na pewno większość, zapomina o pewnym bardzo istotnym fakcie. Ich klub miał mianowicie spory udział w rzeczonej aferze, ale dziwnym trafem wszelkiego rodzaju śmieci zaczęły wypływać dopiero w momencie, w którym już nic nie można było zrobić. Sąd oznajmił bowiem, że sprawa jest przedawniona i ukaranie interu nie jest już możliwe. Odsyłam do dokumentów/oświadczeń/wyroków post Calciopoli. Prawda jest taka, że w całej sprawie najprawdopodobniej brudne paluchy maczał Moratti i nie - nie jest to moja subiektywna ocena, a wniosek wyciągnięty przez bardzo wielu kibiców (żeby było jasno - także tych sympatyzujących z innymi ekipami). Całą sprawę śledziłem od samego początku, przyglądałem się uważnie właściwie wszystkiemu (przede wszystkim włoskie źródła).

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2015, 13:29

alessandro1977 pisze:Gdyby to ode mnie zależało
Ale nie zależy. Skoro tak Ci tu źle, to nie pokazuj się tutaj - nikt za Tobą płakać nie będzie. Zrób własną stronę i forum dla "prawdziwych" kibiców Juventusu, gdzie nie będzie miejsca na dyskusję z fanami innych drużyn i trzeba będzie udowodnić wieloletnią miłość do klubu. My traktujemy każdego tak samo - niezależnie od tego, czy jest kibicem Juventusu, Interu, Milanu, Napoli czy Chievo - kto nie przestrzega regulaminu, dostanie kartkę.

I do tej pory każdy kolejny post niezwiązany z Interem będzie bezwzględnie kartkowany. Ten temat nie jest tu po to, żeby się wzajemnie wyzywać i szydzić z innych klubów.

Obrazek
meinnameistlothar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2015, 15:36

Nie wytrzymałem.
Wy, kibicujący drużynie, której nie raz udowodniono postępowanie niezgodne z prawem, macie jeszcze czelność grupowo atakować kibica drużyny przeciwnej, znacznie bardziej utytułowanej, zaklinając prawdę, którą on w swoich postach zawarł? Serio? :dance2:

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2015, 16:20

Pojawił się następny kibic interu pod takim samym nickiem jak na fcinter, który wyzywa Juve jak popadnie...inter z pewnością jest utytułowany ale w bobsleje... :smile:

Obrazek
bramek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2016, 09:51

Póki co wstrzymałbym się z ekscytacją i ciągnięciem tego wątku. Mamy dobrą passę, ale mamy w niej też trochę szczęścia. Jedna nasza wpadka, a wygrana przeciwników i znowu jesteśmy w mało komfortowej sytuacji.

Liga jest wyrównana - czy mocna ciężko powiedzieć, po zeszłorocznych wynikach w pucharach można twierdzić, że tak.

Na spokojnie obserwujmy rozwój i nie dajmy się ponieść emocją, jesteśmy dopiero na półmetku i wygrzebaliśmy się z bardzo dużego szamba :)

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2016, 10:47

Obrazek

ozob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2016, 11:07

Prawda jest taka, ze transfer Ibry do Interu za 80 mln byl ugadany na dlugo przed Calciopoli. Dopiero afera sprawila, ze Juve stanelo pod sciana i musialo go sprzedac za te 24 mln.

La fidanzata d'Italia
krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2016, 13:15

ozob pisze:Prawda jest taka, ze transfer Ibry do Interu za 80 mln byl ugadany na dlugo przed Calciopoli. Dopiero afera sprawila, ze Juve stanelo pod sciana i musialo go sprzedac za te 24 mln.
Czyli jaki tego morał ;)? Inter ustawił całe calciopoli pod siebie ale weź to wytłumacz tym burakom ;)

Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2016, 21:27

Może źródło fatalne ale za to tekst zabawny :lol:

http://fangol.pl/view/139894/shaqiri-o- ... u-kontuzji

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2016, 10:38

Ciekawa wypowiedź, faktycznie na miarę interu i wcale mnie to nie zdziwiłoby... ;)
Mi kolega na fejsie podesłał wpis z jakiegoś forum interu...użytkownik mio 85 napisał :

świnie znów na farcie wywożą 3 punkty, robiąc 2 akcje w całym meczu i wybijając w ostatniej minucie piłkę z linii....Może i jestem frustratem, ale ciężko się nie irytować po meczu jaki dziś mieliśmy okazję oglądać w południe, kiedy to nas Pan Bóg pozbawił szczęścia do cna. Bez Marchisio ta "fenomenalna maszyna" po prostu nie istnieje. Tak więc Claudio życzymy ci wszystkiego najgorszego, a kibicom złodziei radzę zaopatrzyć się w relanium u najbliższego psychiatry, bo jeszcze nie raz będziecie w tym sezonie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na gwiazdy w jakże szykownym i poważnym różowym kolorze koszulek. No chyba, że chcecie wyglądać jak nieboszczyk Allegri, który dziś miał cały mecz pod kontrolą.

P.s. - Piekarz wg mnie graja 3 razy gorzej niż w poprzednich sezonach. Morata, a nawet Dybala to nie Tevez, a i nieobecność Pirlo często jest odczuwalna.

Jak szanować kibiców tego pseudoklubu ? U nas nie widziałem tego typu wpisów a już niedopuszczalne jest życzenie najgorszego komukolwiek...

Obrazek
grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2016, 10:48

Tak więc Claudio życzymy ci wszystkiego najgorszego, a kibicom złodziei radzę zaopatrzyć się w relanium u najbliższego psychiatry, bo jeszcze nie raz będziecie w tym sezonie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na gwiazdy w jakże szykownym i poważnym różowym kolorze koszulek. No chyba, że chcecie wyglądać jak nieboszczyk Allegri, który dziś miał cały mecz pod kontrolą.
Wypijmy za intencje naszych wrogow. Niech zawsze beda szczere jak zloto :prochno:

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2016, 10:55

To oczywiste, że gramy dużo gorzej, niż w poprzednich sezonach. W końcu mamy tyle samo punktów, co Inter.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2016, 11:15

Ouh_yeah pisze:To oczywiste, że gramy dużo gorzej, niż w poprzednich sezonach. W końcu mamy tyle samo punktów, co Inter.
Ponoć zaliczyliśmy najgorszy start sezonu od 50 lat. Jak to świadczy o interze skoro mamy tyle samo punktów? Zaliczyli jeden z najlepszych startów, skoro mają tyle samo co Mistrz Włoch.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
ODPOWIEDZ