Wszystko o Interze
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Hehe w pucharze jak Lazio ograło Udinese to cieszyłem się że się odbudują (prawda Mrozzi ?
no i wyszło dobrze, Lazio zagrało bardzo dobry mecz i zasłużyli na 3pkt. Dobrze że jest Melo....hmm...czym on myśli?

- Julek997
- Juventino
Jakbyśmy my dziś zremisowali 3-3 z Carpi to bym zabił Bonucciego. A już myślałem, że w tej kolejce nikt nie straci pkt.
Ta piłka jest chora, Lech nie potrafi wygrać meczu od miesięcy, jedzie do Florencji wygrywa, teraz to samo z Lazio. Ale wybrali moment na przełamanie
W Pucharze Włoch wcale nie będzie tak łatwo.
Ta piłka jest chora, Lech nie potrafi wygrać meczu od miesięcy, jedzie do Florencji wygrywa, teraz to samo z Lazio. Ale wybrali moment na przełamanie

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Teraz wielu z Was doceni wynik z Carpi.
Jakis czas temu Allegri mowil, ze chcialby bysmy przed swietami zblizyli sie do czolowki w mozliwie najwiekszym stopniu, na 4 punkty. Pomylil sie o 1 na nasza niekorzysc.
Do interu 3, do Napoli 2. Z obiema druzynami bedziemy grac w twierdzy Turyn. GODO. :juve:
@Tyrael
Tez wtedy o tym wspominalem, :cwaniak: Czulem, ze Lazio moze sie podbudowac i uwierzy w siebie.

Do interu 3, do Napoli 2. Z obiema druzynami bedziemy grac w twierdzy Turyn. GODO. :juve:
@Tyrael
Tez wtedy o tym wspominalem, :cwaniak: Czulem, ze Lazio moze sie podbudowac i uwierzy w siebie.

Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2015, 23:02 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
A i owszem, spójrz jak zagrali z Sampdoria.Ouh_yeah pisze: Jak to był bardzo dobry mecz Lazio, to cieszę się, że nie oglądałem tych najgorszych
Dzisiaj natomiast w defensywie zagrali bardzo dobrze a i w ataku mieli duzo wiecej z gry niz Inter wg mnie oczywiscie.
CavAllano pisze:@Tyrael

Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2015, 23:04 przez Hed, łącznie zmieniany 1 raz.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Wafle z gorszej części Mediolanu są już na wyciągnięcie ręki...jak to wszystko się zmieniło w przeciągu kilkunastu dni...wspaniałe, wesołe święta się zbliżają...Melo to bandyta, oszołom bez mózgu, który celowo zrobił to co zrobił...przegrywać też trzeba potrafić i dziwię się, że tego nie pojmują skoro od chwili założenia klubu są przegrani... :lol:

- Vincitore
- Juventino
Racja, Lazio miało niezłe pierwsze 10 minut i to w zasadzie tyle, pod koniec meczu doszli jeszcze do głosu, gdy Inter postawił wszystko na jedną kartę.Ouh_yeah pisze:Jak to był bardzo dobry mecz Lazio, to cieszę się, że nie oglądałem tych najgorszychTyrael pisze:Lazio zagrało bardzo dobry mecz i zasłużyli na 3pkt
Gracze Pioliego byli jedynie całkiem nieźle zorganizowani w defensywie, za wyjątkiem akcji bramkowej, gdzie Hoedt z Mauricio zrobili niezłą autostradę Icardiemu, ale reasumując był to kiepski występ Lazio - Anderson słabo, Matri niewidoczny, Candreva poza bramkami kilka szarpnięć, na wysokim poziomie jedynie Biglia, który bardzo mi się podobał, no i wspomniana defensywa.
Niemniej bardzo fajny mecz, nie można było się nudzić.
- wojczech7
- Juventino
Oszołom zgoda, ale po jego reakcji wnioskuję, że jednak celowości w tym nie było. Skrucha przyszła szybko, aż się zdziwiłem.alessandro1977 pisze:Melo to bandyta, oszołom bez mózgu, który celowo zrobił to co zrobił...
Nie zmienia faktu, że kontaktu z mózgiem nie uświadczono :lol:
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- MCL
- Juventino
Dajcie gifa melo, chce sobie poprawić resztę wieczoru 
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- CzeczenCZN
- Juventino
Zdaje się, że Inter jak pierwszy traci bramkę w tym sezonie, to już przegrywa. Teraz było podobnie
Chociaż obawiałem się, że po golu na 1-1, kolejna bramka to będzie tylko kwestia czasu. Na szczęście, już się nie podnieśli i nie przełamali się. W przeciwieństwie do nas - ponieważ nasze wszystkie trzy wygrane, (4 gdyby nie Bonucci dzisiaj) po 3-1 w tym sezonie, zaczęły się od prowadzenia przeciwnika. Więc widać różnice w mentalności, w charakterze 
"Włoski Krasic" Candreva to naprawdę bardzo przeciętny zawodnik, niby dwa gole, ale praktycznie zero wnosi, techniki też szczególnie nie ma. Mam nadzieje ze na Euro 2016 - jeśli pojedzie - będzie grzał ławę. Andersona nie ma co się czepiać, to bardzo młody piłkarz, Dybala też miał jeden sezon kiepski.

"Włoski Krasic" Candreva to naprawdę bardzo przeciętny zawodnik, niby dwa gole, ale praktycznie zero wnosi, techniki też szczególnie nie ma. Mam nadzieje ze na Euro 2016 - jeśli pojedzie - będzie grzał ławę. Andersona nie ma co się czepiać, to bardzo młody piłkarz, Dybala też miał jeden sezon kiepski.
- MCL
- Juventino
King Brus Li Karate Miszcz :rotfl:
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty