Wszystko o Interze
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie nie poniosło mnie, dzisiaj kibicuje Lazio, które wygrywając sprawia, że tracimy 3 pkt a nie 6. Każdy myślący człowiek, kibic Juve chce aby Lazio wygrało z interem. Poza tym lubię Lazio, mimo, ze kibicuje tylko Juve to jeśli miałbym wyrazić jakąś inna sympatię w lidze Włoskiej to właśnie będzie to Lazio.
Jak na razie inter słabo.
Forza Lazio !
Jak na razie inter słabo.
Forza Lazio !

- CzeczenCZN
- Juventino
Pięknie gdyby takim wynikiem się skończył ten mecz. Zaraz odpalam linka. To byłby wspaniały prezent pod choinkę
BTW - Jak tam radzi sobie mój ulubieniec Anderson?
Mam podobnie, Kocham tylko Juventus, z tym że u mnie analogicznie była by to Parma. Lazio też lubię, może to zabrzmi kontrowersyjnie, ale sympatią darze również Fiorentine. Oczywiście wtedy i tylko wtedy , gdy nie wchodzą w drogę Juventusowi!Cabrini_idol pisze:Poza tym lubię Lazio, mimo, ze kibicuje tylko Juve to jeśli miałbym wyrazić jakąś inna sympatię w lidze Włoskiej to właśnie będzie to Lazio.Forza Lazio !
BTW - Jak tam radzi sobie mój ulubieniec Anderson?
- Robaku
- Juventino
Inter nic nie gra w ofensywie, ale ogarnęli się w obronie i kasują zapedzy Laziali.
Melo nie powinno być już na boisku, w 2 minucie skasował jakiegos zawodnika z Rzymu. Widac, że Handa ma problemy z koncentracją na początku meczu. A poza tym to też fajna sprawa, że strzelenie gola Interowi w pierwszych minutach, zdecydowanie podcina im skrzydła i unieruchamia.
40 minuta, zobaczymy, jak to bedzie wyglądało po przerwie.
Anderson sorry, ale zagubiona owieczka, milijon dryblingów i kasowany praktycznie non stop.
Melo nie powinno być już na boisku, w 2 minucie skasował jakiegos zawodnika z Rzymu. Widac, że Handa ma problemy z koncentracją na początku meczu. A poza tym to też fajna sprawa, że strzelenie gola Interowi w pierwszych minutach, zdecydowanie podcina im skrzydła i unieruchamia.
40 minuta, zobaczymy, jak to bedzie wyglądało po przerwie.
Anderson sorry, ale zagubiona owieczka, milijon dryblingów i kasowany praktycznie non stop.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chcieć żeby dana drużyna wygrała a kibicować jej to niekoniecznie jedno i to samo, Cabrini 

Zawsze tak jest jak oglądam mecze z jego udziałem. Dziś oglądam i póki co nie zamierza mnie widać wyprowadzić z przekonania, że przez swoje samolubstwo działa na szkodę drużyny.Robaku pisze:Anderson sorry, ale zagubiona owieczka, milijon dryblingów i kasowany praktycznie non stop.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dokladnie.RICTOR pisze:Chcieć żeby dana drużyna wygrała a kibicować jej to niekoniecznie jedno i to samo, Cabrini
Io sono fiero di essere odiato, perche' sono un gobbo.

- Cabrini_idol
- Juventino
Kibicować danej drużynie w danym meczy to jest to samo co chcieć żeby dana drużyna wygrałaRICTOR pisze:Chcieć żeby dana drużyna wygrała a kibicować jej to niekoniecznie jedno i to samo, Cabrini

no i mamy HT. 0 :1, ale mogło być 0:2 po akcji Andersona. Lazio lepsze z przebiegu gry, inter bez pomysłu. Skończył się dzień dziecka po 1 : 0 i szybciutko skończy się top3

- RICTOR
- Juventino
Ja się trzymam mojego zdania. To, że np w danym meczu chciałbym wygranej drużyny x nie znaczy, że jestem fanem drużyny x czy się za takiego uważam. Co najwyżej mogę nie lubić drużyny y, która gra akurat z drużyną x, ewentualnie być po prostu kibicem piłkarskim :cwaniak:
Poza tym jak dla mnie to każda włoska drużyna to rywal.

Poza tym jak dla mnie to każda włoska drużyna to rywal.
Nie to, że się będę wdawał w szczegóły. Po prostu, ja też chcę żeby Lazio ten mecz wygrało, ale nie kibicuję ani Lazio ani Interowi, ani w tym meczu ani w ogóleCabrini_idol pisze:dzisiaj kibicuje Lazio

Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2015, 21:45 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Gdzie napisałem, że jestem fanem Lazio. Napisałem, że mam sympatię względem Lazio i tyle.
Fanem, Fanatykiem jestem tylko i wyłącznie Juve.
Mancini pewnie wprowadzi Lalica i Brozovicia w 2 połowie.
Czołówka inter,Napoli,Fiorentina, Juventus, Roma jest bardzo ciasna. 2 z tych 5 drużyn nie zagrają w LM 2016/17. Wydaje mi się, że będą to inter i Fiorentina.

Mancini pewnie wprowadzi Lalica i Brozovicia w 2 połowie.
Czołówka inter,Napoli,Fiorentina, Juventus, Roma jest bardzo ciasna. 2 z tych 5 drużyn nie zagrają w LM 2016/17. Wydaje mi się, że będą to inter i Fiorentina.
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2015, 21:44 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- zbysioJuve
- Juventino
Mazzoleni praktycznie wszystko gwiżdże dla Interu pod polem karnym Lazio a i tak gospodarze nie potrafią tego wykorzystać. I mimo, że tak gdzieś od kwadransa cały czas gniotą Lazio to praktycznie nie stworzyli sobie żadnej dogodnej okazji, no może z jedną. Jak nie będzie zmian w Interze to i wyrównania nawet może nie być. Brozović za Melo, Ljaić za Biabianiego (dziś praktycznie niewidoczny) lub Icardiego, tak to widzę, żeby coś się ruszyło u mediolańczyków.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Tak z ciekawosci przegladam komentarze kibicow na oficjalnym profilu Serie A na FB i spora czesc pisze o tym, ze inter nic nie gra, jest przewidywalny, nie ma pomocy (sa to generalnie fani roznych zespolow we Wloszech). To jak to w koncu z nimi jest? Ktos nawet stwierdzil, ze jedynym godnym podziwu okresem gry bylo 15 minut w starciu z Napoli.
Mecz sie jeszcze nie skonczyl, ale chocby dotychczasowy wynik swiadczy o tym, ze Lazio zaczelo sie budzic. W koncu musialo to nastapic, bo potencjal kadry maja na pewno.

Mecz sie jeszcze nie skonczyl, ale chocby dotychczasowy wynik swiadczy o tym, ze Lazio zaczelo sie budzic. W koncu musialo to nastapic, bo potencjal kadry maja na pewno.
- RICTOR
- Juventino
To co kilka razy mi się udało Inter obejrzeć to potwierdzam, ogólnie nic porywającego. Solidna defensywa i skuteczność w przodzie na tyle żeby starym włoskim zwyczajem wturlać chociaż jedną bramkę. Poniekąd dlatego po pierwszych 2, 3 meczach sobie odpuściłem ich oglądanie. Może później coś się zmieniło, ale chyba raczej nie.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Mam nadzieje, że chłop (pewnie kibic Interu) miał rację i Lazio wygra to 0:1, albo i więcej

Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2015, 22:32 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 2 razy.