Premier League
- Tobor
- Juventino
A z drugiej strony uwolnił się od kilkuletniego bezrobocia. Gdyby się nie zrzekł, to musiałby czekać aż jego kontrakt wygaśnie, albo inny, chcący go zatrudnić, klub musiałby płacić kwotę odstępnego jak w przypadku piłkarzy. Być może nie dostanie tak wielkiego kontraktu (choć wątpię), ale za to po tych 3 czy 4 (nie wiem na ile miał umowę) latach mógłby już nie wrócić do trenerki na najwyższym poziomie.
Nie róbmy świętego z typa co przez n lat był chamem i bucem o zbyt wysokim ego i raz na ruski rok zdarzył mu się szlachetny uczynek.
Nie róbmy świętego z typa co przez n lat był chamem i bucem o zbyt wysokim ego i raz na ruski rok zdarzył mu się szlachetny uczynek.
- wojczech7
- Juventino
O człowieku, ale popłynąłeś. Jeśli załapią się w tym sezonie do LM (szczerze życzę im mistrzostwa), za rok będą się tułać w środku tabeli.ForzaItanimulli3vujcm pisze: Chyba że, chyba że Leicesterowi uda się zatrzymać najważniejszych graczy w tym ową dwójką - to będzie kluczowe. Więc albo nowa potęga w PL, albo jedno sezonowy wyskok.
Taka z nich będzie potęga, jak z Montpellier po 2012... :lol:
Strasznie mi z powodu zwolnienia Mourinho wszystko jedno. No, może trochę mnie to cieszy.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- wagner
- Juventino
Dodałbym jeszcze 3 mistrzostwa Chelsea. Na kolejne Londyńczycy poczekają, gdy Mourinho obejmie ich znów.Sorek21 pisze:Co wygrał to jego.Liga Mistrzów z Porto i Interem to historyczne osiągnięcia.

Jose to świetny trener bez względu czy ktoś lubi Portugalczyka czy też nie czuje do niego sympatii. Sprawdził się w tylu klubach. Sukces osiągnie i z następnym - a stawiam że bedzie to PSG.
- CzeczenCZN
- Juventino
Tymczasem Leicester znów punktuje, tym razem na wyjeździe z Evertonem. Za to Cyrk Van Gaala z Manchesteru znów bawi, tym razem przegrana u siebie z "potęgą" z Norwich. Taki hajs, takie transfery, taka padaka! Po prostu tego nie rozumiem

Mówiąc szczerze, też bliższy jestem tej teorii :cwaniak:wojczech7 pisze:za rok będą się tułać w środku tabeli.
- LordRahl
- Juventino
Leicester znowu to robi ! Mahrez strzela, a Vardy mimo że ponownie bez bramki to gra dla drużyny, facet nie jest pazerny, jak ma okazje ale lepiej ustawionych kumpli to podaje.
Przyznam jaram sie ich postawą !
Jednak teraz przyszła mi do głowy inna korzyść z z miejsca w Top 4 Leicester. Prawdopodobnie jak mówicie w następnym sezonie będzie dużo gorzej (moze nie, ale raczej tak się stanie). Co za tym idzie jeśli dostaną się do LM/LE to duża szansa, że szybko odpadną co powoduje, iż BPL straci znowu pkt
Oczywiscie bonusem ewentualnego mistrzostwa będą miny kibiców Chelsea, City, MU czy Arsenalu i Liverpoolu ( tych ostatnich najbardziej, bo oni mają się za nie wiadomo co, a od wielu lat nie zdobywają mistrzostwa, a tutaj wpada Leicester i... :rotfl: :rotfl: )
Przyznam jaram sie ich postawą !

Jednak teraz przyszła mi do głowy inna korzyść z z miejsca w Top 4 Leicester. Prawdopodobnie jak mówicie w następnym sezonie będzie dużo gorzej (moze nie, ale raczej tak się stanie). Co za tym idzie jeśli dostaną się do LM/LE to duża szansa, że szybko odpadną co powoduje, iż BPL straci znowu pkt

Oczywiscie bonusem ewentualnego mistrzostwa będą miny kibiców Chelsea, City, MU czy Arsenalu i Liverpoolu ( tych ostatnich najbardziej, bo oni mają się za nie wiadomo co, a od wielu lat nie zdobywają mistrzostwa, a tutaj wpada Leicester i... :rotfl: :rotfl: )
- Yaro417
- Juventino
Ciekawi mnie, czy jeśli MU nie załapie się do Top4 BPL, a tym samym nie zagrają w przyszłej LM, to czy udało by się od nich wyrwać Memphisa Depaya w lecie?
To by było coś Depay-Dybala-Berardi :jaw: ale lepiej zejść na ziemię
To by było coś Depay-Dybala-Berardi :jaw: ale lepiej zejść na ziemię

- Cabrini_idol
- Juventino
Szanse zerowe, ale swoją drogą strasznie spuścił z tonu i gra jedno wielkie G obecnie.Bazyliszek pisze:niby jakim prawem Depay mialby grac u nas? dopiero do MU doszedł.

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie wiem co w tym dziwnego. Po mistycznych jajach van Gaala pozostało jedynie wspomnienie. Facet udowodnił, że jego piłkarska myśl dawno się skończyła jak zaczął ganiać z sakwą pieniędzy za wszystkim co wydawało się potrafić kopnąć prosto piłkę i nie uciekało przez nim na drzewo. Obecne United wygląda tak jakby ktoś wyszedł na ulicę i zebrał pierwszych lepszych przypadkowych przechodniów, na pewno nie jest to drużyna przemyślanie zbudowana.
- Yaro417
- Juventino
Bazyliszek Jak MU nie awansuje do LM, to sam piłkarz może nalegać na letni transfer, choć MU raczej go nie puści 
Cabrini_idol W obecnym stanie, to nawet Messi mógłby w MU grać wielkie G. - bo tak jak napisał RCITOR - nie ma tam żadnego pomysłu na grę. Dla porównania przypomnę nasze początki tego sezonu i fakt, że większa część tego forum wylewała wiadro pomyj na Pogbę, Mandzura i spółkę. Czyja to była wina.......no chyba nie tego, że brakowało im talentu piłkarskiego? Szkoda mi było Depaya, jak w zeszłym sezonie trafił do United a nie do nas, ale powiedzmy sobie szczerze - nie mieliśmy wówczas szans w walce o niego, zwłaszcza w sytuacji, gdy w planach nie było gry systemem 4:3:3. Pewnie dlatego w ogóle nie interesowaliśmy się tym zawodnikiem.

Cabrini_idol W obecnym stanie, to nawet Messi mógłby w MU grać wielkie G. - bo tak jak napisał RCITOR - nie ma tam żadnego pomysłu na grę. Dla porównania przypomnę nasze początki tego sezonu i fakt, że większa część tego forum wylewała wiadro pomyj na Pogbę, Mandzura i spółkę. Czyja to była wina.......no chyba nie tego, że brakowało im talentu piłkarskiego? Szkoda mi było Depaya, jak w zeszłym sezonie trafił do United a nie do nas, ale powiedzmy sobie szczerze - nie mieliśmy wówczas szans w walce o niego, zwłaszcza w sytuacji, gdy w planach nie było gry systemem 4:3:3. Pewnie dlatego w ogóle nie interesowaliśmy się tym zawodnikiem.
- Cabrini_idol
- Juventino
Pewnie macie rację ale jedno jest pewne, Holender nie jest typem piłkarza który w kryzysie drużyny pociągnie grę zamiast tego dostosowuje się do gównianego poziomu ogółu. Znam wielu piłkarzy, którzy mimo słabej gry drużyny potrafią ciągnąć mimo wszystko grę na tyle na ile im starczy umiejętności. Holender tego nie ma
Zresztą Pogba chyba też nie ma tego. Taki typ gracza jak Depay i Pogba potrzebują jednak obok siebie ludzi w formie, wtedy pokazują wszystko co najlepsze.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
kibice Chelsea gwiżdżą na swoich piłkarzy bo ci grają... za dobrze 
http://www.bbc.com/sport/0/football/35143511

http://www.bbc.com/sport/0/football/35143511
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Yaro417
- Juventino
Zgoda Cabrini, ale część prawdy jest też taka, że ci piłkarze mają po 21-22 lat, a co za tym idzie, nie są jeszcze w pełni ukształtowani, by wziąć na siebie ciężar gry całej drużyny. Na palcach jednej ręki można by policzyć takich piłkarzy, którzy w tym wieku, gdy całej drużynie nie idzie, potrafią odwrócić losy meczu. Takim piłkarzem był u nas Tevez, ale on przyszedł w wieku 29 lat i był już "starym wyjadaczem". Choć przypomina mi się jego pierwszy sezon u nas i jego niemoc strzelecka w europejskich pucharach. Co jak co, ale Depaydla mnie jest przekozakiem. Gdy na dobre odpali, to pewnie zgłosi się po niego ktoś z Realu/Barcy. Zatem nasze szanse na jego zakontraktowanie w przyszłości oceniam na jakieś 5-10%