Lazio - Milan

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 14:21

Szkoda, bo mialam nadzieje ze Lazio podtrzyma swoja dobra passe i ukradnie Milanowi chociaz 2 pkt. No coz...a Scudetto sie oddala.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 14:21

Tego sie mozna było spodziewac Milan wygrał w swoim stylu 1-0 i chyba już przypieczętował zdobycie scudetto 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Krzychu12

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 14:24

Nawet dobrze ze Milan to wygral bo, na przyklad gdyby Juve wygralo to nadrobilo by 3 punkty, ale Roma tez wygrala i tez by nadrobila te 3 punkty, Milan przegral kolejny mecz i Juve tez moglo by przypadkowo przegrac a Roma wygrac... Lepiej wedlug mnie Milan albo Juve do scudetto a Roma niech sie wypaluje. Totti i te inne osly z Romy nie moga zdobyc scudetto!!!!!

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 14:26

No cóż trzeba liczyc tylko na siebie. Uwazam, ze o scudetto może zadecydować mecz z milanem. W przypadku naszego zwycięstwa mamy tylko 3 pkt straty. Poprostu musimy garc swoje i nie ogladac sie na inne drużyny.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 14:53

Trzecia pozycja Juve na koniec sezonu wydaje sie byc niezagrozona bo mamy juz 12 pkt przewagi nad czwartym Lazio...

Szkoda, ze nie podzelili sie punktami z Milanem!
Ale mam nadzieje, ze za 2 tygodnie Milan nie zdobedzie zadnych punktow :twisted:

Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 14:55

Niestety.Oglądałem mecz i myślałem że to Lazio wygra.Teraz jest juz chyba jasne że Milan będzie mistrzem!!! :evil: :cry: Jest nie do powstrzymania!!!! :cry:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 15:06

A więc Lazio nie dało rady urwać punktów Milanowi. Są w znakomitej formie i w Serie A pewnie zmierzają po Scudetto :? Nie możemy cały czas liczyć na potknięcia rywali. Mamy teraz nauczkę za to ,że niepotrafimy wygrywać z głównymi pretendentami do Scudetto :? Jeśli marzy nam się ten tytuł (a wymyka sie z rąk), to koniecznie musimy pokonać u siebie Milan!

Pozatym spójrzmy na to. W tamtym sezonie każdy liczył na naszą stratę pkt. i się przeliczył. Graliśmy jak z nut, byliśmy nie od zatrzymania! Teraz podobnie jest z Milanem, tyle, że liczę, iż nie powtórzą naszego wyczynu...jeśli jednak potrzymają taką formę, jak najbardziej zasłużą na tutuł :(

Obrazek
juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 18:07

Szkoda już miałem nadzieje na bezbramkowy remis, a tu nagle stzrlił Milan i było już wiadoma że nie oddadzą wygranej, jak w końcu nie zaczną przegrywac to mistrzostwo na prawde pójdzie nie w nasze rece.

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
ODPOWIEDZ