Coppa Italia 15/16 (1/8): JUVENTUS 4-0 Torino
- Yaro417
- Juventino
http://goatd.net/131294/watch-juventus-vs-torinokdzr pisze:A czy ktoś ma jakąś fajną transmisję? Byłbym bardzo wdzięczny, w końcu wolny wieczór i chętnie spędziłbym go z Juve...
- Gandalf8
- Juventino
Skład wcale nie taki rezerwowy, bo jedynie Neto i Rugani są graczami, którzy regularnie przesiadują na ławce rezerwowych. Może jeszcze Zaza, ale i on coś tam grał a nawet gole strzelał.
Ja widać na przykładach Romy i Fiorentiny trzeba podejść do takiego meczu poważnie, tym bardziej, że mamy wymagającego rywala. Liczę jednak na zwycięstwo i to bez dogrywek czy karnych.
Ja widać na przykładach Romy i Fiorentiny trzeba podejść do takiego meczu poważnie, tym bardziej, że mamy wymagającego rywala. Liczę jednak na zwycięstwo i to bez dogrywek czy karnych.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
- Cabrini_idol
- Juventino
Mecz wygląda tak jakby 1 : 0 urządzało i nas i Torino
Zaza, Morata na plus, i jak zawsze ostatnio SANDRO !
Reszta na stojąco, trochę wkurza mnie to klepanie, ale zdaje sobie sprawę, że w sezonie gramy ponad 50 spotkań. Choć chciałbym widzieć Juve, które co mecz nie kalkuluje tylko chce strzelać i dominować rywala, nie tylko poprzez klepania z tyłu.

Zaza, Morata na plus, i jak zawsze ostatnio SANDRO !
Reszta na stojąco, trochę wkurza mnie to klepanie, ale zdaje sobie sprawę, że w sezonie gramy ponad 50 spotkań. Choć chciałbym widzieć Juve, które co mecz nie kalkuluje tylko chce strzelać i dominować rywala, nie tylko poprzez klepania z tyłu.
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2015, 21:37 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- mateo369
- Juventino
Nasi napastnicy walczą o każdą piłkę jakby rzeczywiście czuli presję derbów
oby tylko Zaza nie przesadził z tymi wślizgami. Bramka miodzio.
Molinaro wykonawca rzutów wolnych w toro

Molinaro wykonawca rzutów wolnych w toro

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- koki90
- Juventino
Dobry derbowy mecz mamy na Juventus Stadium po tych 45 min. Sytuacji bramkowych może niezbyt wiele, ale walki i zaangażowania jest sporo z obu stron. Do tego ta atmosfera na trybunach. Pełnego stadionu nie ma, ale tak głośnych naszych kibiców to w tym sezonie jeszcze nie widziałem.
Zaza dziś na dużym ryzyku. Bardzo możliwe, że gdybyśmy grali dziś na wyjeździe to nie miałby okazji strzelić tej pięknej bramki.
Jeszcze plus za asystę dla Moraty. Podoba mi się dziś jego gra tyłem do bramki i gra podeszwą.
Zaza dziś na dużym ryzyku. Bardzo możliwe, że gdybyśmy grali dziś na wyjeździe to nie miałby okazji strzelić tej pięknej bramki.
Jeszcze plus za asystę dla Moraty. Podoba mi się dziś jego gra tyłem do bramki i gra podeszwą.
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2015, 21:38 przez koki90, łącznie zmieniany 1 raz.