Sezon 2015/2016

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 80 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2015, 22:41

Nie ratuje, Marchetti tak się cieszył z bramki że nadciągnął se mięsień. Wszedl Berisha i sprokurował wolnego po którym padło wyrównanie dla Sampy w.... 93 min. To chyba był ostani wieczór Pioliego

Feeps

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2015, 22:43

Ratował jak pisałem, no niestety Lazio nadal w marazmie.

Nie ma nic piękniejszego niż Juve
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2015, 22:47

To co? Efekt miotły i może urwą za tydzień interowi. :lol:

Feeps

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2015, 22:59

Muszą, niech się w końcu ogarną bo aż żal. No i fajnie jakby to Matri był odpowiedzialny za urwanie punktów :D

Nie ma nic piękniejszego niż Juve
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2015, 23:28

To naprawdę musiał być fatalny pech, sama sytuacja wręcz komiczna. Jak widać, powody do radości, mogą być zarazem prologiem do smutku i frustracji. Ten Candreva, to naprawdę "Włoski Krasić" - "Włoski Błaszczykowski" Nie rozumiem jakiejkolwiek podniety tym zawodnikiem. Anderson nie ma z kim tak grać, jest też w słabszej formie nieco. Więc może uda się go nabyć taniej po tym sezonie? Potencjał ma!
No ale, jednak liczę, że mimo wszystko, uda się Rzymianom wywieść - bezcenny dla nas, mniej cenny dla nich - jeden punkt.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2015, 23:49

Ja bym powiedział, że Anderson po prostu nie jest tak świetny jak się niektórym wydawało. Trochę tak jak z Cuadrado np. Jak biegał w Violi to się ludzie zachwycali, jak teraz biega dla nas to się już wyraźniej widzi jego niedoskonałości. A i jak by nie grał Anderson to my na żadne zniżki od Lotito liczyć nie możemy.

Sam mecz kuriozalny a Biglia chyba znowu płakał nad tym jak to Lazio wygląda.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2015, 00:03

Anderson to rówieśnik Dybali, więc wahania formy to normalka, tym bardziej, że drużyna raczej mu nie pomaga.

Obrazek
Yaro417

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2015, 01:08

Felipe Anderson powinien być w naszym zainteresowaniu w letnie mercato, bo będziemy zapewne potrzebować kogoś na lewe skrzydło po przyjściu Berardiego. ....potencjał niewątpliwie ma duży, ale czy będzie się rozwijał, czy też nie, to jest jedną wielką niewiadomą. Trzeba jednak wziąć poprawkę, że całe Lazio w tym sezonie mocno obniżyło loty, a to też mu nie pomaga w pokazaniu swojego potencjału. Pamiętacie początek sezonu w naszym wykonaniu i jęki o przepłaconym Dybali, czy przewartościowanym Pogbie, którego za 20 mln po sezonie nie sprzedany itp? Tu może być podobny przypadek. W dodatku jego wiek też mu nie pomaga w wzięciu odpowiedzialności na swoje barki. Nie oszukujmy się, będziemy potrzebować lewo-skrzydłowego, a na nikogo innego z takim potencjałem nas raczej nie stać. Morara z kolei nie pasuje na tę pozycję. Czuję, że w lecie będzie podobny deal jak w przypadku Dybali, np 30 + 10 :cwaniak:

PS. a Lazio to się musi wreszcie ogarnąć, bo za tydzień Interowi trzeba urwać pkt. i popsuć humor na święta :cooler:

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2015, 03:19

Gwoli ścisłości to mi nie chodziło o umiejętności czysto piłkarskie w przypadku Andersona. Po prostu zawsze gdy ja go miałem okazję obejrzeć (nie będę oszukiwał, nie było to kilkanaście meczy tylko kilka, ale na pewno więcej niż tylko pojedynki Juve-Lazio) to powalał boiskową inteligencją a raczej jej brakiem a to wdając się w bezsensowne dryblingi, a to ignorując kolegów z drużyny itd. Forma to jedno, ale jak ktoś w tym wieku już bez żadnych hamulców wpada sobie dryblingami nawet w 4 rywali mimo, że w większości przpadków kończy się to stratą piłki, do tego nawet gdy jego drużyna przegrywa i wiele więcej pożytku przyniosłoby podanie do któregoś z partnerów, to ciężko go będzie takiego samolubstwa oduczyć (to takie coś jak z Pogbą z początku sezonu, brał odpowiedzialność na siebie, dryblował a Juve remisowało albo przegrywało). Ale może to ja tylko nie mam obiektywnej opinii czy jestem uprzedzony.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2015, 22:11

Trzecioligowa Alessandria ponownie wyeliminowała pierwszoligowego przeciwnika w Coppa Italia. Najpierw Palermo, a teraz Genoa. Jednych i drugich ograli na wyjeździe.

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2015, 13:01

Vimes pisze:Trzecioligowa Alessandria ponownie wyeliminowała pierwszoligowego przeciwnika w Coppa Italia. Najpierw Palermo, a teraz Genoa. Jednych i drugich ograli na wyjeździe.
Brawa. Roma ma drabinkę... Spezia i Alessandria w 1/4... :roll:

Obrazek
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2015, 13:13

Dragon pisze:
Vimes pisze:Trzecioligowa Alessandria ponownie wyeliminowała pierwszoligowego przeciwnika w Coppa Italia. Najpierw Palermo, a teraz Genoa. Jednych i drugich ograli na wyjeździe.
Brawa. Roma ma drabinkę... Spezia i Alessandria w 1/4... :roll:
A niech grają. W końcu trafią na mocniejszego np w półfinale być może Viola. A jak nie to w finale Juve :P więcej meczów w sezonie w kontekście ligi im nie pomoże ;)

cooler

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2015, 14:08

Niech Alessandria wyeliminuje Romę, czemu nie?

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2015, 16:58

Ciekawe, może Spezia vs Alessandria następny mecz.

Roma cienka jak siki pająka :D I pomyśleć, że to z nas się nabijali na początku sezonu. Ochh jaki ten los bywa przewrotny :prochno:

Czekam na karne :)

Edit:
Pierwszy karny nietrafiony :D haha
2 karny też nie :D Dżeko mistrz

Obrazek
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2015, 18:18

Dragon pisze:Brawa. Roma ma drabinkę... Spezia i Alessandria w 1/4...
Tak, tak, Dragonku :D

cooler pisze:Niech Alessandria wyeliminuje Romę, czemu nie?
Gdzie mieszkasz? Bo jak blisko, to masz u mnie piwo :D

Zablokowany