Wszystko o Interze
- Cabrini_idol
- Juventino

Inter nie ma szczęśćia ? :rotfl:
Przeciez te 2 bramki dzięki błędom obrońców na poziomie B klasy,tak, B KLASY ligi PL.
Obrzydliwy jest ten klub z Mediolanu, bierze mnie na wymioty jak widzę ich mordy :head:
Przeciez te 2 bramki dzięki błędom obrońców na poziomie B klasy,tak, B KLASY ligi PL.
Obrzydliwy jest ten klub z Mediolanu, bierze mnie na wymioty jak widzę ich mordy :head:

- gucio_juve
- Juventino

Już nie śmiałem proponować tego tuza - jego umiejętności to sfera kosmiczna, nieosiągalna dla nas. A swoją drogą - co się dzieje z tym mega, super, hiper talentem Kondogbią? Któryś tu grzbiet z paskami interu miał podpis dotyczący Pastore, Iturbe i naszego Dybali. Czyżby do Kondogbi też należało dorzucić #przepłacony?Tyrael pisze:Guciu nie zapomnij o Melo, przydałby sie nam w środku.gucio_juve pisze:Brawo, inter pokazuje, że jest drużyną na miarę Scudetto. Wyższość w każdym elemencie gry nad Udinese. Bramki po zespołowych, składnych akcjach. Gospodarze nie mogą wyjść z własnej połowy. Co ja bym dał, żeby ten Jovetić grał u nas, zamiast tego Dybali.
No i ten Handanović. Najlepszy bramkarz Serie A. Moglibyśmy go wymienić na Buffona.
- zahor_jr
- Interista

To się okaże za kilka miesięcy, póki co wystarczy #kontuzjowany.gucio_juve pisze: A swoją drogą - co się dzieje z tym mega, super, hiper talentem Kondogbią? Któryś tu grzbiet z paskami interu miał podpis dotyczący Pastore, Iturbe i naszego Dybali. Czyżby do Kondogbi też należało dorzucić #przepłacony?
- Piotrekmmz
- Juventino

Sporo osób piszących w tym temacie, niczym nie różni się od tych ze strony Interu, z których przecież się tak tutaj wyśmiewają.
Czy tylko ja mam takie wrażenie, że mimo takiego bilansu bramkowego(niezbyt dużo strzelonych-mało straconych), Inter troszkę lepiej wygląda w ofensywie, niż w defensywie?
Czy tylko ja mam takie wrażenie, że mimo takiego bilansu bramkowego(niezbyt dużo strzelonych-mało straconych), Inter troszkę lepiej wygląda w ofensywie, niż w defensywie?
- CzeczenCZN
- Juventino

0-3 Icardi po jakiej asyście obrońcy Udinese!
0-4 ! Udinese, życzę temu klubowi spadku!
- Hed
- Juventino

- Podziekował: 84 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Spadku ? Dlaczego? Bo przegrali z Interem? Daj spokój... zagrali niezły mecz, jakby wyciąć kilka ich bubli, a po drugie mają ładny stadion, niech zostaną w serie A :cwaniak:ForzaItanimulli3vujcm pisze:0-3 Icardi po jakiej asyście obrońcy Udinese!
- Makiavel
- Juventino

Napisał człowiek, który raczy nas swoją...bierze mnie na wymioty jak widzę ich mordy head
Inter osiągnął przypadkowe, szczęśliwe zwycięstwo 4-0. Są granice w pisaniu idiotyzmów?
Trzeba jutro wygrać i liczyć na to, że Inter zacznie grać "swoje" w drugiej części sezonu, co zagwarantuje im miejsce za naszymi plecami.[/list]
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- Kadziel
- Juventino

Po 3:0 wyłączyłem.Gdyby Udine nie popełniało takich baboli w obronie i potrafili wykorzystać swoje sytuacje (a trochę ich mieli) to mogliby się pokusić o punkt, a tak w plecy.Do drugiej bramki ładnie grali, górowali nad Interem, ale piłka to prosta gra i nie wybacza błędów. Sprawdziła się stara piłkarska prawda, że ten kto popełnia mniej błędów wygrywa.
- Cabrini_idol
- Juventino

Dajcie spokój. 3 bramki do 3 : 0 toż to zbrodnia. inter już ma 6 pkt minimum przewagi nad nami. TO DUŻO. Jak nadal zespoły z Serie A będą takie prezenty dawać interowi, bo nie oszukujmy się ostatnie mecze to prezenty i to spore, to złodzieje zdobędą Scudetto w tym sezonie.
Filozofie oglądałeś pewnie mecz na livescorze więc się nie wypowiadaj. Oglądałem cały mecz, i tak, do 3 : 0 to fart i prezenty od Udine plus duże szczęśćie w obronie, bo Udine miało więcej sytuacji niż wszystkie zespoły razem wzięte przeciwko Juve z kampanii z przed 2 lat.Makiavel pisze:Napisał człowiek, który raczy nas swoją...bierze mnie na wymioty jak widzę ich mordy head
Inter osiągnął przypadkowe, szczęśliwe zwycięstwo 4-0. Są granice w pisaniu idiotyzmów?
Trzeba jutro wygrać i liczyć na to, że Inter zacznie grać "swoje" w drugiej części sezonu, co zagwarantuje im miejsce za naszymi plecami.[/list]
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2015, 22:42 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- CzeczenCZN
- Juventino

Nie tylko to. Regularnie kompromitowali Serie A w Europie, doili nas ile się tylko dało na transfery, no i ten dzisiejszy mecz.... 3 golę po błędach. Grali tak, jakby chcieli pomóc Interowi, nie że coś sugeruje, ale tak to wyglądało.Tyrael pisze:Spadku ? Dlaczego? Bo przegrali z Interem? Daj spokój... zagrali niezły mecz, jakby wyciąć kilka ich bubli, a po drugie mają ładny stadion, niech zostaną w serie A :cwaniak:
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 34 razy
- Otrzymał podziękowanie: 64 razy
Trzeba po prostu przyznać, że Inter walczy o scudetto. Roma traci jak patałachy, o Napoli nie ma co pisać, bo każdy wie, że lubią sobie przerżnąć z ogórami, a my strasznie dużo na początku straciliśmy.
Szczerze mówiąc nie zdziwi mnie scudetto Interu jeśli będą tak nadal punktować ogórów.
Szczerze mówiąc nie zdziwi mnie scudetto Interu jeśli będą tak nadal punktować ogórów.

- Marat87
- Juventino

- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 43 razy
Mnie się chce wymiotować, jak widzę kolejny bezsensowny post Cabriniego, w tematach rywali Juve. Posty na poziomie gimnazjum.
Daj chłopie odpocząć od siebie, w końcu i tak wiemy jakie jest twoje zdanie na pewne tematy...
Daj chłopie odpocząć od siebie, w końcu i tak wiemy jakie jest twoje zdanie na pewne tematy...
- Cabrini_idol
- Juventino

Czekaj czekaj
to to nie jest temat o interze ? o klubie który okradł nas z mistrzostwa z 2006r ?
, nie no to chyba ten temat.
Jak Ci nie odpowiada to trudno, oglądałem mecz interu więc się wypowiedziałem i wg mnie więcej farta niż umiejętności na scudetto. A przy okazji dodałem kilka swoich epitetów na temat internazionale
No nic, za tydzień mają Lazio, które musi w końcu coś wygrać i odbudować się, miejmy nadzieję, że to przypadnie na mecz z interem.
Jak Ci nie odpowiada to trudno, oglądałem mecz interu więc się wypowiedziałem i wg mnie więcej farta niż umiejętności na scudetto. A przy okazji dodałem kilka swoich epitetów na temat internazionale
No nic, za tydzień mają Lazio, które musi w końcu coś wygrać i odbudować się, miejmy nadzieję, że to przypadnie na mecz z interem.

- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
6 pkt to duzo? W polowie sezonu? Ledwie jedno potkniecie i robi sie nerwowo. Druga sprawa - zdecyduj sie w koncu, bo dopiero co wszedzie wiesciles, ze zdobedziemy majstra i to bardzo szybko.Cabrini_idol pisze:inter już ma 6 pkt minimum przewagi nad nami. TO DUŻO. Jak nadal zespoły z Serie A będą takie prezenty dawać interowi, bo nie oszukujmy się ostatnie mecze to prezenty i to spore, to złodzieje zdobędą Scudetto w tym sezonie.
Styl interu moze sie nie podobac, ale sa poki co przed nami. My cierpimy za frajerskie wyniki z poczatku sezonu. Jesli pogonimy jutro Viole bede natomiast dobrej mysli.