Lazio - Milan
- Ironek
 - Juventino

Lazio przegrało z mialnem 0-1, w 1 połowie lazio miało przewagę, nie wiem jak było w drugiej, ale w 75 minucie strzelił ambrosini i milan prowadził, i niestety nasza wielka nadzieja lazio nie odebrała punktów rywalowi 

- nookie
 - Juventino

No cóż...nie mozemy liczyc na Lazio...to trzeba liczyc na samych siebie...musimy zrobic to, co graczom z Rzymu sie nie udalo i wygrac...w koncu wygrac mecz z jednym z najwiekszych wloskich klubow..mam dosc przegrywnia z klubami jak Roma czy Inter..i sadze ze Wy tez..Lazio bylo blisko..ale nie udalo sie....
a tak z innej beczki to slyszalem ze Ruscy juz nie chce Roma bo podobno przekrety jakies byly w podatkach..bardzo mnie to cieszy... :twisted: :twisted:

a tak z innej beczki to slyszalem ze Ruscy juz nie chce Roma bo podobno przekrety jakies byly w podatkach..bardzo mnie to cieszy... :twisted: :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
						Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- BIGGI
 - Qualità Juventino

Absolutnie Milan nie zasłużył na zwycięstwo. Miał przewage tylko w pierwszych minutach, a potem lepsze okazje miało Lazio. Wszystko wskazywało juz na remis a tu nagle ten gol  :evil:  Wkurzyłem sie bo  po meczach z Interem i Lazio powinny być góra 2 punkty...a jest 6  :evil:

- Rasi
 - Qualità Juventino

Biggi ----> czemu "powinno" być 2 pkt ?? Musimy się pogodzić z tym, że Milan ma naprawde silna paczkę. To obecnie bez watpienia najsilniejsza druzyna w Serie A. Grają bardzo równo i co najważniejsze SKUTECZNIE. Juve gra w kratke. Stracilismy cos co było naszą najwiekszą siłą w ostatnich sezonach - siłe temperament. Kiedyś chłopaki walczyły do ostatniej minuty - teraz mam wrazenie, że jest jakiś zastuj w druzynie. 
A Milan.. no cóż.. chyba juz mogą się cieszyc ze scudetto i co gorsze jesli utrzymaja taka forme to zdobeda je zasłuzenie

A Milan.. no cóż.. chyba juz mogą się cieszyc ze scudetto i co gorsze jesli utrzymaja taka forme to zdobeda je zasłuzenie
- Sarsik
 - Juventino

Prawdziwy fan Juve nigdy nie przestaje wątpić w ten klub. Wprawdzie sytuacja wygląda kiepsko, ale jeszcze nie wszystko stracone.Rasi pisze:Biggi ----> czemu "powinno" być 2 pkt ?? Musimy się pogodzić z tym, że Milan ma naprawde silna paczkę. To obecnie bez watpienia najsilniejsza druzyna w Serie A. Grają bardzo równo i co najważniejsze SKUTECZNIE. Juve gra w kratke. Stracilismy cos co było naszą najwiekszą siłą w ostatnich sezonach - siłe temperament. Kiedyś chłopaki walczyły do ostatniej minuty - teraz mam wrazenie, że jest jakiś zastuj w druzynie.
I need a girl that I can train.
						- Johnny777
 - Juventino

Ech ....znowu ten fart Milanu  :evil:  Pewno zaraz mnie okrzyczą że nie fart tylko zasłużone zwycięstwo  :evil:  Ale  my i tak wiemy swoje...  :twisted:  Może zabrzmi to dziwnie ale ja najwięcej szans na urywanie Milanowi punktów upatruję w ich meczach ze słabszymi drużynami ... Tak - bo na takie Lazio to się sprężą - a na taką np.  Anconę czy Empoli to już niekoniecznie  :twisted:

- Martin
 - Juventino

Niewatpliwie mecz z Milanem bedzie wazny. Musimy go bezwzglednie wygrac... zaden remis nie wchodzi w rachubę. 
ps. A zwyciestwo milanu ma i swoje dobre strony (kasiurka wpadla u bukow
). Cale pół bański. 

ps. A zwyciestwo milanu ma i swoje dobre strony (kasiurka wpadla u bukow
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
						Log out: 31.03.2013
- JUVEFANE_10
 - Juventino

szkoda że lazio przegrało mogli wygrać albo chociaż zremisować

JESTEM OSZUSTEM
						- KowalFromStolica
 - Juventino

Milan ma bardzo duuuużo szczęscia ale umiejętności też im nie brakuje. Jeśli Juve chce się liczyć to nie tylko musi teraz wygrywać bez "głupich"potknięć ale też musi wierzyć że Milan i Roma się potkną czego narazie nie widać. Milan gra na tyle skutecznie że prowadzi w Serie A ale jeszcze trochę meczy zostało i wtedy rozstrzygnie się kto wygra Serie A... Juve,Milan czy Roma?

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
						Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- TomekW
 - Juventino

Powiedzmy sobie szczerze: klase druzyny poznaje sie po tym, ze potrafi wygrac nawet jesli nie gra najlepiej. Wczorajszy mecz stal na niskim poziomie. Lazio mialo pozorna przewage (15 rzutow roznych, z ktorych jednak nie bylo zadnego powaznego zagrozenia) ale nic mu z tego nie przyszlo: oddalo tylko 2 lekkie strzaly w swiatlo bramki. Milan z kolei zagral bardzo ekonomicznie i cynicznie. Jeden celny strzal - jeden gol. W ten sposob zdobywa sie scudetto (oczywiscie nie twierdze, ze juz je wygralismy, bo jeszcze 11 kolejek i wszystko sie moze zdarzyc). Dobrze wiecie, ze Juve tez mialo takie mecze w poprzednich sezonach. Wiec pisanie, ze Milan ma farta jest glupie. Bo jak Juve tak wygrywalo, to wtedy nie pisaliscie o farcie, tylko w wielkiej klasie i dojrzalosci pilkarskiej.

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
						Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
- Wicior
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Każdy kibicuje swojemu klubowi.Kibic jest zły jeżeli drużyna która prowadzi w tabeli i jeszcze po słabym meczu wygrwa inkasuje 3 punkty.TomekW pisze:Bo jak Juve tak wygrywalo, to wtedy nie pisaliscie o farcie, tylko w wielkiej klasie i dojrzalosci pilkarskiej.
Mecz był przeciętnikutki.Juve w tym sezonie tez miało kilka takich meczów.ALe nie ma sie co dziwić Milanowi, oni grają bardzo defensywnie i na boiskach to działa, moge to przyznać.
- Rasi
 - Qualità Juventino

A czy ja wątpie w swój klub ?? Nie !! Nadal wierze, że może powalczyć z Milanem. Wierze, że jeszcze nie wszystko stracone. Ale prawdziwy kibic potrafi doceni klase rywala. I o to chodziło w mojej wypowiedzi. I Ty też musisz sobie uświadomić jak mocny jest Milan w tym sezonie. Jeśli utrzymają taką forme to z czystym sumieniem ( ale i ze smutkiem ) bede musiał powiedzieć, że zasłużyliSarsik pisze:Prawdziwy fan Juve nigdy nie przestaje wątpić w ten klub. Wprawdzie sytuacja wygląda kiepsko, ale jeszcze nie wszystko stracone.Rasi pisze:Biggi ----> czemu "powinno" być 2 pkt ?? Musimy się pogodzić z tym, że Milan ma naprawde silna paczkę. To obecnie bez watpienia najsilniejsza druzyna w Serie A. Grają bardzo równo i co najważniejsze SKUTECZNIE. Juve gra w kratke. Stracilismy cos co było naszą najwiekszą siłą w ostatnich sezonach - siłe temperament. Kiedyś chłopaki walczyły do ostatniej minuty - teraz mam wrazenie, że jest jakiś zastuj w druzynie.