LM 15/16 (gr. D) [6]: Sevilla 1-0 JUVENTUS
- CzeczenCZN
- Juventino
Fajnie że nam akcje zaczynają się kleić, widać zgranie, niestety sporo błędów w defensywie, za dużo! W stałych fragmentach gry po obu stronach sobie radzimy. Morata ewidentnie chce strzelić. Boże, oby mu to wpadło i się przełamał. Rugani jak dzisiaj nie wejdzie, to będzie to jedna z zagadek 21 wieku.
- pumex
- Juventino
Nie mam bladego pojęcia jak Morata mógł tego nie strzelić, marnując tym samym wyborne podanie Bonucciego do Dybali :doh:
Ogólnie rzecz biorąc widowisko mogące się podobać postronnemu kibicowi. Szybkie tempo, ciekawe akcje, świetna forma obydwu bramkarzy. Szkoda jedynie, że brakuje u nas kogoś, kto w momentach przewagi postawiłby tę kropkę nad 'i'. Morata jest pod formą, Dybali, choć rozgrywa niezły mecz, ciągle czegoś brakuje. Bardzo podoba mi się Bonucci
Ogólnie rzecz biorąc widowisko mogące się podobać postronnemu kibicowi. Szybkie tempo, ciekawe akcje, świetna forma obydwu bramkarzy. Szkoda jedynie, że brakuje u nas kogoś, kto w momentach przewagi postawiłby tę kropkę nad 'i'. Morata jest pod formą, Dybali, choć rozgrywa niezły mecz, ciągle czegoś brakuje. Bardzo podoba mi się Bonucci

Jednakże ciągłość w grze może wywalczyć sobie poprzez wykorzystywanie tego typu sytuacji. Koło się zamyka. Ma talent - to niewątpliwe. Na razie to tylko tyle i aż tyle...Wojtek pisze:Jestem pewny, że gdyby Alvaro miał ciągłość w grze to spokojnie by to wpakował.

- bajbek17
- Juventino
O nie Stahoo i Pablo Ci upośledzeni komentatorzy twierdzą, że Allegri bazuje na taktyce jak i rozegraniu piłki Conte i co teraz zrobimy? Tak poważnie to jak nie lubię Maxa to umotywowaniem zespołu to bije on wszystkich naszych poprzednich trenerów. Gigi miodzio.
- koki90
- Juventino
Buffon to nadal klasa światowa. Jak słyszę gdy, mówi się o 3 najlepszych bramkarzach świata i ktoś nie wymienia tam Gigiego to aż mi się nóż w kieszeni otwiera.
Morata się w końcu przełamie. I mam wrażenie, że to będzie dziś. Szkoda Zazy bo to byłby dobry mecz dla niego.
W Sevilli na pewno na + Krychowiak. Coraz częściej jak oglądam jego grę to się zastanawiam jakby sobie u nas poradził.
Morata się w końcu przełamie. I mam wrażenie, że to będzie dziś. Szkoda Zazy bo to byłby dobry mecz dla niego.
W Sevilli na pewno na + Krychowiak. Coraz częściej jak oglądam jego grę to się zastanawiam jakby sobie u nas poradził.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ah, rzeczy-wiscie. No to mam nadzieje, ze Hiszpan cos ustrzeli, a La Joya tez dolozy cos od siebie.squinter pisze:Niestety nie mamy na ławce żadnego napastnika, Zaza ma coś z udem.Jacky pisze:Ale Bonuc co pile poslal :shock: Morata mnei zawodzi. Serio chyba lepiej bedzie wpuscic Zaze...
@up: bez kitu, Gigi to weltklasse :hellyes:
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- pablo1503
- Juventino
Odniósł się on do rozgrywania przez Bonucciego. Wiesz co, ja pójdę dalej. W ataku gramy niskim i wysokim napastnikiem. U Lippiego grali tak Trezeguet i Del Piero. Czyżby Allegri kontynuował pracę Marcelo?! :spiteful:bajbek17 pisze:O nie Stahoo i Pablo Ci upośledzeni komentatorzy twierdzą, że Allegri bazuje na taktyce jak i rozegraniu piłki Conte i co teraz zrobimy?
Ale ten Llorente ma łeb. W ogóle wszyscy jacyś tacy wyrośnięci. Boje się o te stałe fragmenty.

- rydwadydwa
- Juventino
Ja po nim nie jadę, myślę, że jest w bardzo trudnym położeniu i nie wie co robić. W tej sytuacji wyszedł jego brak pewności siebie, po prostu musiała zawieść głowa no bo jak to wytłumaczyć? Szkoda mi go bo ten mecz to najlepsza okazja na udowodnienie swojej wartości. Oby się zrehabilitował i coś strzelił!
edit: Mowa oczywiście o Moracie
edit: Mowa oczywiście o Moracie

Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2015, 21:47 przez rydwadydwa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz
- Juventino
Wczesnego Conte nic nie przebijebajbek17 pisze:Tak poważnie to jak nie lubię Maxa to umotywowaniem zespołu to bije on wszystkich naszych poprzednich trenerów. Gigi miodzio.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Morata 2 patelnie i brak gola. Niesamowite...
No to ciekawe na kogo trafimy teraz ...
Mogło być tak pięknie, a może się skończyć tragicznie, jeśli trafimy na Barce czy Bayern.
No to ciekawe na kogo trafimy teraz ...
Mogło być tak pięknie, a może się skończyć tragicznie, jeśli trafimy na Barce czy Bayern.
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2015, 22:34 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.