Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- gigi20
- Juventino
W sumie racja :-) jak przyjdzie to zrobie fotki i zapodam :-)
"Inter jest świetny tylko dzięki Calciopoli" Marcello Lippi
Milan- drużyna do europejskich pucharów
Juve- drużyna do scudetto
Inter- drużyna do niczego
Milan- drużyna do europejskich pucharów
Juve- drużyna do scudetto
Inter- drużyna do niczego
- JBł
- Juventino
Witam,
Zainteresowałem się tymi bluzami, które zostały pokazane tutaj jakiś czas temu.
Po wybraniu rozmiaru pojawia się jednak informacja, że nie ma wysyłki do Polski.. Czy ma ktoś może informacje jak taką bluzę można sobie sprowadzić?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Zainteresowałem się tymi bluzami, które zostały pokazane tutaj jakiś czas temu.
Po wybraniu rozmiaru pojawia się jednak informacja, że nie ma wysyłki do Polski.. Czy ma ktoś może informacje jak taką bluzę można sobie sprowadzić?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Pluto, obawiam się, że pora roku nie ma tu nic do rzeczy. Mimo, że nie spotkałem się nigdzie z oficjalnym wyjaśnieniem, to wydaje mi się, że koszulki z dł. rękawem po prostu przestały być produkowane. Ostatnie jakie pamiętam w sprzedaży to chyba z Serie B. Wszystko idzie do przodu i teraz zawodnicy używają koszulek termicznych pod koszulką meczową.Pluto pisze:Widział ktoś ostatnio koszulkę z długim rękawem. Allegro albo sklep, oryginał. Gdzie je wszystkie wcięło na zimę?
Zielone , niebieskie, biała , różowa czy czarna. W konsekwencji chyba dlatego nie idzie dostać trykotu z długim rękawem.
Ostatnio graliśmy w ,,długich'' w sezonie 2011/12 (dom) i wyjazdowa . Niemniej nie pamiętam aby były gdzieś dostępne. Jeśli już to bardzo rzadko.

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Zwróciłem na to ostatnio uwagę podczas meczu Barcy, chyba tylko Messi miał długi rękaw, reszta zmarzlaków termiczne podkoszulki.
Najśmieszniejsze, że byłem cały czas pewien, że już taką (czarną) gdzieś widziałem i odłożyłem sobie zakup na święta. Może mi się śniło.
Najśmieszniejsze, że byłem cały czas pewien, że już taką (czarną) gdzieś widziałem i odłożyłem sobie zakup na święta. Może mi się śniło.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
e...Dragon pisze:Ostatnio graliśmy w ,,długich'' w sezonie 2011/12
http://s.ndtvimg.com/images/content/201 ... erie-a.jpg
dopiero w poprzednim Pirlo zaczął używać termicznych
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie wiem czy były gwiazdki ale ogólnie ciekawa akcja bo nie wiem jak mówi prawo w takich przypadkach ale oni raczej nie są autorami tych grafik, które nadrukowują bo to są grafiki ogólnie dostępne w InternecieKimi pisze:Allegro - czy mi się wydaje czy wzór JUV_08 był kiedyś przedmiotem akcji z koszulkami Juvepoland?

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Arcadio Morello
- Juventino
Witam.
Gdzie w Krakowie można kupić koszulkę Juventusu?
Nie ważne z jakiego sezonu.
Na eBayu czy Allegro słabo...
Pozdrawiam
Gdzie w Krakowie można kupić koszulkę Juventusu?
Nie ważne z jakiego sezonu.
Na eBayu czy Allegro słabo...
Pozdrawiam

- kosciu88
- Juventino
Mam na sprzedaż koszulkę domową z tego sezonu. Zainteresowani pisać na priv :juve:
http://olx.pl/oferta/koszulka-domowa-20 ... dzLOh.html
http://olx.pl/oferta/koszulka-domowa-20 ... dzLOh.html
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- dzodzik
- Juventino
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=350306
Po przeprowadzce nie mam, gdzie trzymać wszystkich koszulek (od dłuższego czasu leżały w torbie podróżnej), dlatego likwiduję swoją kolekcję i zapraszam do licytacji.
Po przeprowadzce nie mam, gdzie trzymać wszystkich koszulek (od dłuższego czasu leżały w torbie podróżnej), dlatego likwiduję swoją kolekcję i zapraszam do licytacji.
"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"
- mar2703cin
- Juventino
Witam wszystkich fanów najlepszego klubu w Galaktyce!
Zgłaszam się do was z uprzejmą prośbą... Szukam torby na ramię, przypominającej torbę na laptopa oraz skórzanego portfela, oczywiście o tematyce :juve: :juve: :juve: !!! ktoś coś widział? Przeszukałem chyba cały internet włącznie z oficjalną stroną Juve i nic... Może macie jakieś namiary?? Będe mega wdzięczny. Forza!!!
Zgłaszam się do was z uprzejmą prośbą... Szukam torby na ramię, przypominającej torbę na laptopa oraz skórzanego portfela, oczywiście o tematyce :juve: :juve: :juve: !!! ktoś coś widział? Przeszukałem chyba cały internet włącznie z oficjalną stroną Juve i nic... Może macie jakieś namiary?? Będe mega wdzięczny. Forza!!!