Wszystko o AS Roma
- CzeczenCZN
- Juventino

Uuuu, Gervinho znowu kontuzja, a dopiero w tym meczu wrócił. Nie tylko my mamy problemy.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Roma bez Gerwazego i Salaha wygląda w napadzie jak dzieci we mgle. Szczerze mówiąc to myślałem, że po letnich wzmocnieniach będą lepsi, a widzę, że w ich przypadku nadal nic się nie zmieniło.
Ciekawe ile jeszcze razy do świąt stracą punkty.
Ciekawe ile jeszcze razy do świąt stracą punkty.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
W trakcie sezonu liczy się bilans bramkowy, a dopiero po ostatniej kolejce bezpośrednie mecze, więc jakby tak Torino wygrało dziś 2 bramkami, to zostajemy na 4. miejscu. Remis też będzie dobry, bo za tydzień Roma jedzie do Neapolu, skąd 3 pkt. raczej nie wywiezie. A szkoda, bo to na stracie punktów Napoli zależy nam teraz najbardziej.
- CzeczenCZN
- Juventino

Ten Iturbe to jest naprawdę jeździec bez głowy: pobiega, traci piłkę, nie wie co zrobić. Według mnie Krasic w czasach gry w Juventusie był znacznie lepszym zawodnikiem. Marotta wykazał się świetną intuicją odpuszczając ten transfer 
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Szczerze mówiąc to żałowałem strasznie Iturbe, bo bardzo podobał mi się za czasów gry w Hellasie. Jednak w Romie zupełnie nic nie gra (chociaż ostatni mecz z Barceloną miał naprawdę dobry). Ciekawe jakby się jego kariera potoczyła gdyby dołączył do nas, bo słaby nie jest, ale Rzym mu widocznie nie podpasował.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dopiero teraz zauwazylem, ze mecz jest rozgrywany o tej porze. Jak prezentuje sie Roma, kto przewaza?
Swoja droga - moze i w nastepnej kolejce Romy nie bedzie stac na 3 pkt, ale na 1 na pewno. Juz inter powinien byl wywiezc z Neapolu remis.
Swoja droga - moze i w nastepnej kolejce Romy nie bedzie stac na 3 pkt, ale na 1 na pewno. Juz inter powinien byl wywiezc z Neapolu remis.
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2015, 16:26 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino

Kopanina totalna.
Roma zero strzałów do 48 minuty. Torino bliżej bramki, choć też chaotyczne.
Roma nie jest w obecnym momencie żadnym zagrożeniem dla nas. Kwestią tylko czasu jak ich przeskoczymy na dobre w tabeli.
Gervinho znowu kontuzja.
Roma zero strzałów do 48 minuty. Torino bliżej bramki, choć też chaotyczne.
Roma nie jest w obecnym momencie żadnym zagrożeniem dla nas. Kwestią tylko czasu jak ich przeskoczymy na dobre w tabeli.
Gervinho znowu kontuzja.

- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Roma ma pecha, bo ta kiepska forma i zalamanie po katastrofie z Barca przypadly na bardzo ciezki terminarz. Dzisiaj moze byc roznie, ale Napoli i Genoa.. :snackgy:
- Cabrini_idol
- Juventino

Największy FRAJER ligi to zdecydowanie Iturbe. Koleś biega po boisku jakby nie miał mózgu.
Ile to było? 30 mln za niego ?
edit :
zmieniam zdanie, frajer roku, obrona i pomoc Torino. Jakim cudem Roma to wygrywa ?>
Ile to było? 30 mln za niego ?
edit :
zmieniam zdanie, frajer roku, obrona i pomoc Torino. Jakim cudem Roma to wygrywa ?>

- annihilator1988
- Juventino

Przydałby się Juventusowi gość co potrafi strzelić z wolnego. Pjanić w ten sposób zdobywa już w tym sezonie 6 pkt dla romy. W sumie dzisiejszy wynik to przypadek.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG