Mercato (Lato 2016)
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Doszedłem do wniosku, że już nie będę marudził bo przecież założenie jest takie, że prawdopodobnie każdemu zależy na ciągłym budowaniu pozycji Juve...
Berardi myślę wypali u nas jeżeli do nas trafi ale irytują mnie fani prowincjonalnego klubu, którzy najwyraźniej obrośli w piórka...Widmera chciałbym w takim samym stopniu w jakim nie chciałem Draxlera bo też uważam, że to najlepsza kandydatura spośród wszystkich realnych dla nas jeżeli chodzi o skok jakościowy...
Berardi myślę wypali u nas jeżeli do nas trafi ale irytują mnie fani prowincjonalnego klubu, którzy najwyraźniej obrośli w piórka...Widmera chciałbym w takim samym stopniu w jakim nie chciałem Draxlera bo też uważam, że to najlepsza kandydatura spośród wszystkich realnych dla nas jeżeli chodzi o skok jakościowy...

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Mysle, ze za taki hajs (albo i mniejszy) i tak w styczniu wyjeliby Aube lub... Zlatana. Plusem na konto Moraty jest status wychowanka. Jesli i tak Perez w styczniu zakolatalby do nas z oferta ok. 40mln, to pomimo sympatii do Hiszpana oddalbym go.Yaro417 o Moracie pisze:Juve raczej też nie będzie protestować, jeśli na stole pojawi się ciekawa oferta (40 mln +)
Obawiam sie, ze w tym ustawieniu musielibysmy miec dwoch Vidalow i Markiza w top formie, zeby cos ugrywac. Nie zdziwie sie, jak cale lato znowu bedzie meczenie buly z treqiem i chec pozostania przy 4-3-1-2 (lub nawet 3-5-2).Yaro417 pisze:w lato przejdziemy pewnie na 4:3:3 po kupnie Berardiego.
Prawie 1300minut w tym sezonie. Faktycznie, nie daja mu tam pograc.sebatiaen pisze:Może jakoś udało by się wymienić Moratę na kogoś z Realu?
Taki Isco tam nie ma gry
I wlasnie to jest kierunek, jaki dla niego widze :lol:RICTOR pisze:Hernanes grał już w barwach dwóch różnych drużyn w tym sezonie więc odejść w zimie może jedynie do klubu w kraju w którym liga gra innym systemem niż jesień-wiosna co w sumie w jego przypadku pozostawia jedynie Brazylię.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Dizzee
- Interista
alessandro1977 pisze:A kogo inter nie chce ? Robia podchody pod nierealne dla nich transfery myśląc, że już są najlepsi i każdy do nich chce dołączyć nie zdając sobie sprawy z tego, że to nadal tylko pseudo klubik...
Cały czas łudzą się, że będą mogli wyciągnąć Berardiego opierając się na tym, że sam Berardi chce tylko do nich...naturalnie tak oni myślą...
Nie mogę znaleźć słów określających tę zawiść, żółć i nienawiść płynącą z Twoich postów. Ten prowincjonalny klub ma więcej Pucharów Europy na koncie od Juventusu. Tymczasem mam dla Ciebie zagadkę na to miłe grudniowe popołudnie, znajdź analogię między równie prowincjonalnym Nottingham Forest i Juventusem.alessandro1977 pisze: Berardi myślę wypali u nas jeżeli do nas trafi ale irytują mnie fani prowincjonalnego klubu, którzy najwyraźniej obrośli w piórka...
Javier Pastore, 42 miliony- #przepłacony
Eric Lamela, 30 milionów- 2 tragiczne sezonu w średniaku Premiership #niewypał
Juan Iturbe, 25 milionów-katastrofalny sezon w AS Roma #niewypał
Paolo Dybala, 40 milionów- TBA
Eric Lamela, 30 milionów- 2 tragiczne sezonu w średniaku Premiership #niewypał
Juan Iturbe, 25 milionów-katastrofalny sezon w AS Roma #niewypał
Paolo Dybala, 40 milionów- TBA
- kangurekm
- Juventino
Im też zakosiliście Scudetto pod zielonym stolikiem?Dizzee pisze:alessandro1977 pisze:A kogo inter nie chce ? Robia podchody pod nierealne dla nich transfery myśląc, że już są najlepsi i każdy do nich chce dołączyć nie zdając sobie sprawy z tego, że to nadal tylko pseudo klubik...
Cały czas łudzą się, że będą mogli wyciągnąć Berardiego opierając się na tym, że sam Berardi chce tylko do nich...naturalnie tak oni myślą...Nie mogę znaleźć słów określających tę zawiść, żółć i nienawiść płynącą z Twoich postów. Ten prowincjonalny klub ma więcej Pucharów Europy na koncie od Juventusu. Tymczasem mam dla Ciebie zagadkę na to miłe grudniowe popołudnie, znajdź analogię między równie prowincjonalnym Nottingham Forest i Juventusem.alessandro1977 pisze: Berardi myślę wypali u nas jeżeli do nas trafi ale irytują mnie fani prowincjonalnego klubu, którzy najwyraźniej obrośli w piórka...

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mają więcej klasy niż inter?Dizzee pisze: Tymczasem mam dla Ciebie zagadkę na to miłe grudniowe popołudnie, znajdź analogię między równie prowincjonalnym Nottingham Forest i Juventusem.
Edit: Nawet nie zauważyłem co to za temat. Mam nadzieję, że w zimę chociaż trochę się wzmocnimy.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Wobec tego odsyłam Cię na stronę prowincjonalnego klubu fcinter.pl...tam poznasz co to zawiść i nienawiść a póki co wiej do siebie się pożalić...jeżeli ja tutaj w stosunku do pewnego prowincjonalnego klubu użyję zbyt mocnych słów to mnie zbanują...u Was nie reagują bo dostosowali się poziomem do klubu z którym sympatyzują...no i zmień avatar jak tutaj wchodzisz bo botoks razi po oczach...inter bardziej utytułowany ? Chyba w bobsleje...Dizzee pisze:Nie mogę znaleźć słów określających tę zawiść, żółć i nienawiść płynącą z Twoich postów.
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2015, 17:53 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- Sorek21
- Juventino
Trochę z tym środkiem pola jest śmiech na sali
1 Pogba
2 Marchisio
.
.
.
3 Khedira
4 Pereyra
5Sturaro
6 Padoin
7Lemina
8 Hernanes
9 Asamoah
Mamy dwóch pewnych graczy i trzeba dokupić trzeciego.Gdyby wszyscy byli zdrowi to grałby zapewne Khedira ale najbardziej nadaje się Pereyra,gdyby był w formie.Ktoś musi odejść aby zrobić miejsce nowemu,najleoiej 3 z 4 ostatnich na liście.
1 Pogba
2 Marchisio
.
.
.
3 Khedira
4 Pereyra
5Sturaro
6 Padoin
7Lemina
8 Hernanes
9 Asamoah
Mamy dwóch pewnych graczy i trzeba dokupić trzeciego.Gdyby wszyscy byli zdrowi to grałby zapewne Khedira ale najbardziej nadaje się Pereyra,gdyby był w formie.Ktoś musi odejść aby zrobić miejsce nowemu,najleoiej 3 z 4 ostatnich na liście.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Sorek21 I to pokazuje, że Marotta poszedł w ilość, a nie w jakość...
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Asa, Khedira i Pereyra na dluzsza mete sa niepewni zdrowotnie. Sturaro i Lemina - tylko jeden z dwojki tych siepaczy powinien u nas zostac. Hernanes i Padoin sa po prostu za slabi. Kilku gosci w naszym zasiegu jest, ale kogo wezmiemy, to sprawa otwarta.Sorek21 pisze:3 Khedira
4 Pereyra
5Sturaro
6 Padoin
7Lemina
8 Hernanes
9 Asamoah
3-5-2 ostatnio wyglada spoko, ale jeden Rugani i bez formy Caceres, to za maly back-up dla BBC. Bylo info, ze Benatia chce opuscic Bawarie :cwaniak:
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
5 obrońców w 3-5-2 jest ok, co pokazuje przykład chociażby Ogbonny. BBC + młody Rugani + przydałby się ktoś pewny, jak np. Benatia, bo Caceres zbyt często ma problemy zdrowotne.
Pakiet Van Der Wiel + A.Teixeira + Lavezzi może nas niewiele kosztować, a dzięki nim:
- będziemy mogli grać 4-3-3 z Lavezzim po lewej,
- będziemy mogli grać 4-3-1-2 z A.Teixeirą,
- zyskamy prawego obrońcę 4 lata młodszego od Lichtsteinera (Van Der Wiel),
- w 3-5-2 zyskamy zmiennika dla Dybali (Lavezzi).
Mimo gorszych ostatnio występów Cuadrado wykupiłbym go, bo w 3-5-2 jest ofensywną alternatywą Lichtstinera, a w 4-3-3 może grać zmiennika Dybali.
Pakiet Van Der Wiel + A.Teixeira + Lavezzi może nas niewiele kosztować, a dzięki nim:
Mimo gorszych ostatnio występów Cuadrado wykupiłbym go, bo w 3-5-2 jest ofensywną alternatywą Lichtstinera, a w 4-3-3 może grać zmiennika Dybali.
Nie wiele będzie kosztować jak wytniesz z tego pakietu brazylijczyka :doh:Crunny pisze:5 obrońców w 3-5-2 jest ok, co pokazuje przykład chociażby Ogbonny. BBC + młody Rugani + przydałby się ktoś pewny, jak np. Benatia, bo Caceres zbyt często ma problemy zdrowotne.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Arbuzini
- Juventino
Z Khedirą się zgodzę. Asamoah był nie do zajechania dopóki nie złapał tej poważnej kontuzji, a Pareyra poza tym sezonem też był zawodnikiem, na którego dyspozycję można było liczyć. Ihmo w przypadku tej dwójki jeszcze za wcześnie żeby pisać, że nie można ich traktować na poważnie, bo trapią ich kontuzje.Jacky pisze:Asa, Khedira i Pereyra na dluzsza mete sa niepewni zdrowotnie
Niby dwóch siepaczy, ale charakterystykę mają odmienną. Sturaro to facet z głową na karku i w defensywie naprawdę zahacza o poziom światowy. Lemina za to ma zdecydowanie lepszą technikę i łatwość gry piłką, ale to trochę taki niebieski ptak. Ja bym postawił na Włocha. Jest już w drużynie i nie trzeba za niego płacić, ma odpowiednią psychikę do gry w Juventusie, a lepsza gra w fazie ofensywnej może przyjść z czasem, bo przecież miewa swoje przebłyski.Jacky pisze:Sturaro i Lemina - tylko jeden z dwojki tych siepaczy powinien u nas zostac.
Bardzo interesująco wygląda lista zawodników z kończącymi się kontraktami. Widmer jest dobry? Ocenami na whoscored nie zachwyca, ale wiadomo jak to z nimi jest. Pytam konkretnie o niego, bo szanse na to, że Marotta zechce go zgarnąć są bardzo duże.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Chodziło mi o ich cenę razem, że 30 mln za 3 takich graczy to niewiele. Dlatego napisałem o nich jako o pakiecie.fazzi pisze:Nie wiele będzie kosztować jak wytniesz z tego pakietu brazylijczyka :doh:Crunny pisze:5 obrońców w 3-5-2 jest ok, co pokazuje przykład chociażby Ogbonny. BBC + młody Rugani + przydałby się ktoś pewny, jak np. Benatia, bo Caceres zbyt często ma problemy zdrowotne.