Serie A 15/16 (15): Lazio 0-2 JUVENTUS
- Cabrini_idol
- Juventino
5... jescze 5 z rzędu i będzie lider 

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Spokojnie wywiezione 3 pkt.jackop pisze:Sama gra przypomina mi tą z City po zdobytym golu. Niby oddajemy pole gry, ale wszystko jest w miarę pod kontrolą.
Najciekawszym momentem drugiej połowy było chyba zachowanie Chielliniego w końcówce #JestęDryblerę

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
No i tak to wygląda. Szczerze mówiąc po 10 kolejkach nie wierzyłem, że będziemy nadal walczyć o mistrza, teraz jestem o tym przekonany.
Brawo Juve! Brawo Allegri!
Brawo Juve! Brawo Allegri!

- albertcamus
- Juventino
tyle samo. Chłopak nie ogarniał na początku, obejrzyjcie sobie jego występ przeciwko Napoli. Max wie co robi.bajbek17 pisze:Zastanawia mnie ile punktów miałby Juventus gdyby Dybala od początku był podstawowym napastnikiem
- wojczech7
- Juventino
Wygraliśmy 2:0. Marchisio grał fatalnie.pumex pisze:Jeśli w ogóle myślimy dziś o zwycięstwie., to Marchisio będzie musiał zagrać na poziomie, na którym nie zagrał już od dawien dawna.
#PumexZnawca #NieZnamSięToSięWypowiem

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- pumex
- Juventino
Alex Sandro - man of the match. Myślę, że wielu się z tym zgodzi.
Pierwszy mecz w tym sezonie, z którego czerpałem przyjemność, w którym zdominowaliśmy rywala, w którym nic nie mogło nam się stać.
Dybala brał dziś czynny udział w obydwu sytuacjach bramkowych, a mimo tego średnio mi dziś jego gra podchodziła. Ale w sumie lepiej tak (niby kiepsko ale dobrze), niż a'la Cuadrado (niby dobrze ale kiepsko).
Pierwszy mecz w tym sezonie, z którego czerpałem przyjemność, w którym zdominowaliśmy rywala, w którym nic nie mogło nam się stać.
Dybala brał dziś czynny udział w obydwu sytuacjach bramkowych, a mimo tego średnio mi dziś jego gra podchodziła. Ale w sumie lepiej tak (niby kiepsko ale dobrze), niż a'la Cuadrado (niby dobrze ale kiepsko).

- Kabarthez
- Juventino
Dobry wynik, ale druga połowa słabsza.
Paolo nie wykorzystał dobrej sytuacji i miał sporo strat, ma jeszcze nad czym pracować.
Ale największym rozczarowaniem była gra Markiza, za dużo strat w niebezpiecznych rejonach boiska.
Duży plus za cynizm pod koniec meczu, w końcu uczą się jak nie dawać nadziei przeciwnikowi na uratowanie meczu.
Paolo nie wykorzystał dobrej sytuacji i miał sporo strat, ma jeszcze nad czym pracować.
Ale największym rozczarowaniem była gra Markiza, za dużo strat w niebezpiecznych rejonach boiska.
Duży plus za cynizm pod koniec meczu, w końcu uczą się jak nie dawać nadziei przeciwnikowi na uratowanie meczu.
- Gandalf8
- Juventino
Kolejne ważne 3 punkty zdobyte :dance2: . Druga połowa na utrzymanie wyniku i żeby się nie przemęczyć, ale Morata chyba kontuzjowany...
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- bajbek17
- Juventino
Nie ogarniał bo nie grał. Max stawiał za to na Morattę, który jak nie ogarniał tak dalej nie ogarnia.albertcamus pisze:tyle samo. Chłopak nie ogarniał na początku, obejrzyjcie sobie jego występ przeciwko Napoli. Max wie co robi.bajbek17 pisze:Zastanawia mnie ile punktów miałby Juventus gdyby Dybala od początku był podstawowym napastnikiem
- pumex
- Juventino
Wg Ciebie Marchisio zagrał fatalnie? :lol: :lol:wojczech7 pisze:Wygraliśmy 2:0. Marchisio grał fatalnie.pumex pisze:Jeśli w ogóle myślimy dziś o zwycięstwie., to Marchisio będzie musiał zagrać na poziomie, na którym nie zagrał już od dawien dawna.
Marchisio zagrał bardzo dobrze to wygraliśmy, dokładni tak jak pisałem. Czep się kłębów kurzu w majtkach, a ode mnie się.. ekhm...

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Morata strasznie elektryczny kazda jego walka o pilke to upadek i płacz..madryt jednak czegos uczy. Mecz rozegrany bardzo mądrze,nadzwyczaj spokojnie sie ogladalo.pozdro
- jarmel
- Redaktor
Czemu nie można było tak od początku sezonu
Jestem mega zadowolony z tego co wyczynia nasza drużyna przez ostatnie spotkania. Na styl nie mamy co narzekać, bo póki co jedyne co dla nas się liczy to punkty.
Tylko Morata kontuzja.. mam nadzieję że nic poważnego.

Tylko Morata kontuzja.. mam nadzieję że nic poważnego.
Tyrael pisze: Bron boże nie neguje go dla zasady,dla mnie najsabszy z naszej lini defensywy,jego wślizg-majstersztyk ale tez miał dwa babole wiec sie nie licytujmy... Co do drugiej polowy-bezbledny.chyle czola.

- koki90
- Juventino
Defensywa wraca na najwyższy poziom. Chiellini to jest gość, może i walnie od czasu do czasu babola, ale drugiego tak charakternego obrońcy to my nie mamy.
Najlepszy Alex Sandro. Pojedynki biegowe z nim wyglądają jakby przeciwnik zapomniał wciskać przycisk sprintu. Odstawia wszystkich i wygląda jakby się przy tym kompletnie nie męczył.
Małymi krokami do wielkich celów. Forza !
Najlepszy Alex Sandro. Pojedynki biegowe z nim wyglądają jakby przeciwnik zapomniał wciskać przycisk sprintu. Odstawia wszystkich i wygląda jakby się przy tym kompletnie nie męczył.
Małymi krokami do wielkich celów. Forza !

- Cabrini_idol
- Juventino
Nie, Marchisio zagrał przeciętnie/słąbo.pumex pisze:Wg Ciebie Marchisio zagrał fatalnie? :lol: :lol:wojczech7 pisze:Wygraliśmy 2:0. Marchisio grał fatalnie.pumex pisze:Jeśli w ogóle myślimy dziś o zwycięstwie., to Marchisio będzie musiał zagrać na poziomie, na którym nie zagrał już od dawien dawna.
Marchisio zagrał bardzo dobrze to wygraliśmy, dokładni tak jak pisałem. Czep się kłębów kurzu w majtkach, a ode mnie się.. ekhm...