Sezon 2015/2016

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Feeps

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 23:06

No i dobre, 7 punktów straty do lidera - powoli wracamy, oby! :)

Co do drugiej połowy - Napoli sfrajerzyło totalnie po bramce na 2-0 i nie bójmy się, odpadną na wiosnę z walki o 1/2 miejsce na pewno, jak zawsze.

Zdziwiony jestem, że Inter pokazał charakter i pomimo ewidentnych błędów Napo to jednak.

Nie ma nic piękniejszego niż Juve
Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 23:07

Już miałem pisać że inter w drugiej połowie dobra postawa i takie tam, ale jak przeczytałem wypociny kolegi kibica z brzydszej części Mediolanu to mi przeszło :smile: a najlepsze jest to że nic nie wygraliscie od lat kilku a ty smiesz podskakiwac kibicom drużyny Mistrza Włoch, zdobywcy pucharu i finalisty LM, do tego na ich forum :D naprawdę masz ciężko w życiu..

zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 23:08

Można lubić Inter albo nie lubić, ale trzeba uczciwie przyznać, że jednak dzisiejszy pojedynek był jednym z lepszych ich w tym sezonie. A szczególnie w drugiej połowie grając w 10 i te dwa obite słupki w ostatnich dwóch minutach. Mogli wywieźć spokojnie remis.
Mancini dobrze postąpił, że zmienił Icardiego, który praktycznie nic nie wnosił i był statyczny z przodu do gry Interu w odróżnieniu choćby do Jugoli z Interu, którym chciało się przynajmniej gryźć trawę i walczyć. Jeszcze raz mówię tak grającego Interu jeszcze nie widziałem chyba w tym sezonie.

Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 23:08

Paulo pisze:Już miałem pisać że inter w drugiej połowie dobra postawa i takie tam, ale jak przeczytałem wypociny kolegi kibica z brzydszej części Mediolanu to mi przeszło :smile: a najlepsze jest to że nic nie wygraliscie od lat kilku a ty smiesz podskakiwac kibicom drużyny Mistrza Włoch, zdobywcy pucharu i finalisty LM, do tego na ich forum :D naprawdę masz ciężko w życiu..
Heh, no bo po co byc obiektywnym czy napisac prawde jak mozna trolowac...

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 23:10

Paulo pisze:ty smiesz podskakiwac kibicom drużyny Mistrza Włoch, zdobywcy pucharu i finalisty LM, do tego na ich forum :D naprawdę masz ciężko w życiu..
Uważaj! Zaraz nam przypomni triplettę! :lol:

Napoli było momentami jak dzieci we mgle - taka dygresja skierowana do tych, którzy wszem i wobec pisali o potędze Napoli.

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ludzie, nie potraficie normalnie dyskutować? Po co ta napinka?

Co do meczu - nie jestem w stanie zrozumieć, jak można grać tak nieodpowiedzialnie jak Napoli w ostatnich 15 minutach. Przecież oni sami napędzali akcje Interu. Dramat.

Higuain kapitalny.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

@zbysioJuve Rzecz w tym, że Napoli mogło i powinno im strzelić jeszcze za 2-3 bramki ale popełniali kryminalne błędy (raz uratował Inter bramkarz). W dodatku bramkę kontaktową podarowali rywalom, podając do strzelca.

Feeps

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 23:11

wojczech7 pisze:Ludzie, nie potraficie normalnie dyskutować? Po co ta napinka?
:bravo:

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 23:11

CavAllano pisze:
Uważaj! Zaraz nam przypomni triplettę! :lol:
A na stronie po najbliższej wygranej z Genoą (oczywiście 1:0) pojawi się ponownie artykuł ,,nachodzą miszczowie" :prochno:

wojczech7 pisze:Ludzie, nie potraficie normalnie dyskutować? Po co ta napinka?
Beka z interu zawsze :ok:

P.S. PĘKAM Z ROZPUKU :rotfl:

Obrazek
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 23:13

Makiavel pisze:@Dizzee Tak, kibice Interu powinni być dumni gdy ich zbieranina piłkarzy przegrywa tylko jedną bramką, zazwyczaj w plecy jest więcej.
Dajcie już chłopakowi spokój. Co roku pojawia się tu user kibicujący innej ekipie i przekonujący o tym że to już koniec panowania Juve. Byli kibice Romy, była generacja "nadchodzących mistrzów", to i kolega musi się wyszaleć ;)

Swoimi komentarzami o "gwiazdeczkach", pokazuje tylko jak bardzo te lata musiały ich boleć ;) Nie potrzebuje więcej by się uśmiechnąć :D

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 23:13

Pokazali charakter i przegrali, dumni po porażce...

Tym się różnią nasze kluby, my nigdy nie jesteśmy dumni po porażce, jakiejkolwiek. Dlatego my mamy 33 mistrzostwa kraju a wy 17 ;)

,,Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy! ''
Giampiero Boniperti
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2015, 23:17 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Feeps

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 23:15

Prawda jest taka, że żadna drużyna z czołówki w tej chwili nie pokazuje żadnego fenomenalnego futbolu. Sezon, przynajmniej ta pierwsza runda wydaje się najbardziej wyrównaną od lat przez to, że następują pewne zmiany we Włoszech na plus, w ciągu najbliższych kilku lat wierzę w to, że Serie A będzie o wiele mocniejsza na arenie międzynarodowej.

Wiemy, że jak Juventus gra to gra. Jesteśmy najbardziej regularną drużyną i co prawda nie wygląda to jeszcze tak jak powinno - ale zaczęliśmy wracać na dobrą ścieżkę.

Z tak grającym Interem, Napoli, Fiorentiną czy Romą naprawdę nie mamy co się martwić, że na wiosnę nie będziemy bić się o mistrza :) Zresztą... TO MY JESTEŚMY JUVENTUSEM i styka.

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 23:16

@Alex96 nie rozsmieszaj mnie. Jak chcesz wazelina jechać takiemu dzieciakowi z Interu to nie krępuj się ;) ja nie mam zamiaru patrząc na jego posty o tym jaki inter jest genialny a Juventus jak traci punkty i nie odrabia z nim dyskutować. Może pomyliłeś kluby którym kibicujesz? Ja tu za długo jestem i zawsze Juventus a bk z Interu :dance2:

Dizzee

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 23:17

Cabrini_idol pisze:Pokazali charakter i przegrali, dumni po porażce...

Tym się różnią nasze kluby, my nigdy nie jesteśmy dumni po porażce, jakiejkolwiek.

,,Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy! ''
Oj chętnię zajrzę do tematu po finale z Barceloną. Myślę, że takich zdań waszych kibiców jak moję, znajdę nieporównywalnie więcej.

Javier Pastore, 42 miliony- #przepłacony
Eric Lamela, 30 milionów- 2 tragiczne sezonu w średniaku Premiership #niewypał
Juan Iturbe, 25 milionów-katastrofalny sezon w AS Roma #niewypał
Paolo Dybala, 40 milionów- TBA
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 23:18

Czy jako najuczciwsza drużyna włoska wszechczasów Inter ma prawo wystąpić w tym momencie o przyznanie prawowicie im należacego mistrzostwa 2015/16 zanim ich pierwsze miejsce w tabeli odpłynie w niepamięć przez skorumpowanych sędziów? :whistle:

Miałem nic nie pisać, ale jak tak sobie przeczytałem wpisy kolegi Interisty sugerujące jakieś przywoływanie tabel z niepamiętnej przeszłości żeby sobie poprawić humor podczas gdy tak się składa, że czy się to komuś podoba czy nie, ale Juventus jest dalej aktualnym mistrzem Włoch i zdobywcą pucharu i seperpucharu a w tym sezonie jeszcze żaden tytuł przyznany nie został, to się jednak powstrzymać nie mogłem.

Zablokowany