Wejdzie, jeśli gra nie ułoży się po naszej myśli w 1. połowie. Myślę jednak, że większość meczy będziemy zaczynać z asymetrycznymi wahadłami (wyjątki w LM, gdzie spodziewam się czasami pary Evra-Lichy).Tyrael pisze:Kurcze szkoda troche mi Khediry, chciałbym go zobaczyć w wymiarze kilku meczy i jak by już złapał forme...Cały czas liczę na niego, ale przyznaje że nie myśle już on nim jak o podstawowym pomocniku bo mało kiedy ,,da rade'' wybiegać choćby pól meczu. Chciałbym jednak w podstawie zobaczyc Cuadrado za Lichtstainera bo nie myślę żeby sie Palermo otworzyło a na autobus by się przydał.
Serie A 15/16 (14): Palermo 0-3 JUVENTUS
- Mehehehe
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
- BlackJacky
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Bardzo ladnie napisaneArbuzini pisze: Sturaro jest już u nas definitywnie, a wydawanie pieniędzy na Gabończyka mija się z celem. Juventus zasługuje na lepszych zawodników w środku pola.
Z tego, co podal pumi, to Juan ma najwieksza liczbe asyst w zespole, wiec ocb? tm podaje nawet 4, ale oni to jakos inaczej licza, nie? W Europie natomiast faktycznie wyglada slabo.CavAllano i inni pisze:Cuadrado slabiak!
Z fartem! (cokolwiek to oznacza
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- jakku1
- Juventino

- Cabrini_idol
- Juventino

- mazi12
- Juventino

Mi tam taki skład jak najbardziej się podoba. Ofensywne wahadła + wyczekiwany przez wszystkich atak Dybala - Morata. Jadnak jak już w tym sezonie się przekonaliśmy, przewidywane składy nie sprawdzają się często i może też to wyglądać inaczej. Nie mniej jednak kolejny mecz "finałowy". Konieczne 3pkt. Ostatnio zaczęliśmy grać pewniej w obronie, a z przodu, od biedy, ale wpada. Może rzeczywiście na czas tych kontuzji i braków w składzie pozostać przy tym 3-5-2 i kasować punkty przy nudnej grze 
- CzeczenCZN
- Juventino

- Imi
- Juventino

Przyjaciele z Rzymu przegrywaja po pierwszej polowie z Atalanta, wiec przy ewentualnej wygranej na wyjezdzie z Palermo zblizamy sie do nich na 3 pkt :dance2:
W srodowym spotkaniu LM w momencie wejscia Moraty na boisko mialem przeczucie, ze cos wpakuje do bramki i... powiedzmy ze prawie to zrobil :X
Wiec przeczucia co do dzisiejszego meczu moga byc podobnie i prawdopodobnie bedzie prawie 3:0 dla nas, czyli koncowy wynik obstawiam 2:0
Pogba x2 z dystansu 
W srodowym spotkaniu LM w momencie wejscia Moraty na boisko mialem przeczucie, ze cos wpakuje do bramki i... powiedzmy ze prawie to zrobil :X
Wiec przeczucia co do dzisiejszego meczu moga byc podobnie i prawdopodobnie bedzie prawie 3:0 dla nas, czyli koncowy wynik obstawiam 2:0
- annihilator1988
- Juventino

- bajbek17
- Juventino

Cholera jasna z tym Moratą. Nie ma Teveza więc nie będzie miał za kogo dobijać do pustaka, ale dużo osób chętnie by go widziało w wyjściowym składzie. Dawno tak przereklamowanego piłkarza nie widziałem.Tyrael pisze:Chciałbym Cuadrado od poczatku i jednak tego Morate z Dybala ale jak zagra Mandzukic to plakal nie będę. Liczę na 3pkt i zarazem obawiam sie tego meczu jak cholera, zreszta jak każdego w tym sezonie. Oby 3pkt. Forza! Z fartem.
- CzeczenCZN
- Juventino

Nie chce tutaj nikogo straszyć, czy psuć nastroi po cudownych wieściach z Rzymu. No ale dziś z Palermo, to mecz z cyklu "Must Win"! Trochę niespodzianek było dzisiaj - nie tylko w Rzymie. Zresztą! Atalanta w tym momencie, ma tyle samo pkt co my! Nie zapominajmy! Coś za coś - jasne, że nas to nie powinno obchodzić,ich punkty, tylko to ze przegrał jeden z głównych rywali. No ale jest jak jest! Na tą chwile! Mamy 7 miejsce w tabeli ex aequo z 8 Torino i 9 Atalantą... Naprawdę boje się, co to będzie jak dzisiaj nie wygramy!
Edit: Zapomniałem dodać, że przecież Lazio gra jeszcze dzisiaj mecz - ich 3 pkt spychają nas 8 miejsce, naszych współtowarzyszy na 9 i 10... Naprawdę, może być nieciekawie!
Musimy to wygrać, nie ma innej opcji!
:juve:
Edit: Zapomniałem dodać, że przecież Lazio gra jeszcze dzisiaj mecz - ich 3 pkt spychają nas 8 miejsce, naszych współtowarzyszy na 9 i 10... Naprawdę, może być nieciekawie!
Musimy to wygrać, nie ma innej opcji!
:juve:
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2015, 18:17 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 4 razy.