Wszystko o AS Roma
- CzeczenCZN
- Juventino
Jest!! Karny dobijcie ich!!!!
RE! TE! 2-0 - piękne to!!!
Był spalony, był... ale mimo to 0-2
RE! TE! 2-0 - piękne to!!!
Ironia z Romy jak rozumiem:)alessandro1977 pisze:Moralez był na spalonym co pokazuje, że i sędziom zależy na dogonieniu przez Juve czołówki...
Był spalony, był... ale mimo to 0-2
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2015, 16:40 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 2 razy.
- annihilator1988
- Juventino
Dobrze jest, wygląda, że będzie powtórka z poprzedniego sezonu. Kompromitacja w LM, a później kryzys w lidze

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Stara dobra AS Roma. Tak bardzo chcą i krzyczą, że już, że teraz. Miliony na piłkarzy. Gwiazdy, nazwiska i Totti. A potem przychodzi mecz i 6:1. Kolejny i porażka.
Czy wypada się z Romy śmiać? Oczywiście, że wypada.
:rotfl:
:juve:
Czy wypada się z Romy śmiać? Oczywiście, że wypada.
:rotfl:
:juve:

- Domino_JUVE_!
- Juventino
Mam nadzieję,że będziemy po dzisiejszym wieczorze mogli bez jakichkolwiek konsekwencji śmiać się z Romy, ale aż chce sie napisać, że wszystko powolutku wraca do normy, pozostaje czekać jeszcze aż inter zacznie grać jak należy 

- koki90
- Juventino
Roma jakaś taka bezjajeczna. W zasadzie zanotowali tylko kilka dobrych minut po rozpoczęciu drugiej połowy. Myślałem, że zmiotą dziś Atalante i będą chcieli się odkuć po ostatniej przegranej w LM. Z zawodnikami Romy dzieje się coś niedobrego, Maicon po faulu i podarowaniu karnego Atalancie zdawał się być zadowolony z siebie. Nie żeby mnie to jakoś szczególnie martwiło, ale kto by pomyślał, że absencje Salaha i Gervinho mogą być dla Rzymian aż tak istotne.
Obraz obecnej Serie A zaczyna mnie przerażać. Atalanta właśnie zrównała się z nami punktami, a Inter obecnie jest liderem. Wygrajmy dziś z Palermo i dobrnijmy małymi krokami do tego czuba tabeli bo nie mogę na to patrzeć, tfu !
Obraz obecnej Serie A zaczyna mnie przerażać. Atalanta właśnie zrównała się z nami punktami, a Inter obecnie jest liderem. Wygrajmy dziś z Palermo i dobrnijmy małymi krokami do tego czuba tabeli bo nie mogę na to patrzeć, tfu !
- pablo1503
- Juventino
Pośmieję się z nich, ale dopiero po 23, bo wiadomo, jak to bywa.
Mecz sam w sobie był naprawdę dobry i przyjemny dla oka. Obawiam się tylko, że Garcia poleci na dniach, a to nie byłaby zbyt optymistyczna wiadomość.
Mecz sam w sobie był naprawdę dobry i przyjemny dla oka. Obawiam się tylko, że Garcia poleci na dniach, a to nie byłaby zbyt optymistyczna wiadomość.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Skoro nie odbili sobie na Atalancie i to u siebie, to naprawdę jest źle, także pod względem mentalnym. Pisałem o tym tuż po meczu z Barceloną i powoli sen o kryzysie Romy się spełnia. Oczywistym jest, że póki sami nie wygramy, nic ten wynik dla nas oznaczać nie będzie, ale mam nadzieję, że "dwójka" Atalanty zmotywuje naszych do walki.
Nie wiem, czy odważą się wywalić Garcię, skoro ten zrobił im historyczny sezon (ten bez Scudetto, ale z rekordową jak na Romę ilością punktów). :lol:
To jest ten moment, w którym możemy zmienić losy sezonu. Gra jeszcze nie jest taka, jak oczekujemy, ale podejście w City było właściwe.
Nie wiem, czy odważą się wywalić Garcię, skoro ten zrobił im historyczny sezon (ten bez Scudetto, ale z rekordową jak na Romę ilością punktów). :lol:
To jest ten moment, w którym możemy zmienić losy sezonu. Gra jeszcze nie jest taka, jak oczekujemy, ale podejście w City było właściwe.

- CzeczenCZN
- Juventino
Atalanta w 9 kończyła, tam faule to sędzia widział! Ale kopnięcia bez piłki Manolasa, czy chamskiego pociągania za koszulkę przez Naingollana - przy szarży na bramkę gracza Atalanty - To nie!! Torosidis tak samo, nie potrzebny faul dla faulu, z frustracji! Piłkarz Romy - to stan umysłu, naprawdę!

No to, Chyba są?! Oby były też przez 23.00alessandro1977 pisze:No ba...oby radosne nastroje po meczu było...