Mercato (Lato 2016)
- CzeczenCZN
- Juventino
http://www.transfermarkt.pl/statistik/endendevertraege
Swoją drogą, z samej tej listy, idzie skompletować naprawdę niezłą jedenastkę, która mogła by nieźle namieszać w Champions League.
Mati Fernandez niby też nie głupie - ale czy ja wiem? Co wy na to?
Joel Matip następny ciekawy gracz - jeżeli to prawda, że nasi chcą grać 3-5-2 - vide news na głównej. Kolejni ciekawi Stoperzy:
Nicolas N'Koulou - No ale to Non-EU...
Christopher Samba Wiekowy trochę już.
Środek Pomocy - Xabi Alonso - przecież
Może Riccardo Montolivo - w imię Ital Juve?
Może - Miguel Veloso
Prawa obrona wiadomo: Gregory Van Der Wiel.
No a może Sylvain Widmer? - No ale ja nie śledzę tak Udinese, więc nie wiem - czy progres jest - Alex Sandro Prawej Obrony z niego będzie? Czy nie?
Swoją drogą, z samej tej listy, idzie skompletować naprawdę niezłą jedenastkę, która mogła by nieźle namieszać w Champions League.
Mati Fernandez niby też nie głupie - ale czy ja wiem? Co wy na to?
Joel Matip następny ciekawy gracz - jeżeli to prawda, że nasi chcą grać 3-5-2 - vide news na głównej. Kolejni ciekawi Stoperzy:
Nicolas N'Koulou - No ale to Non-EU...
Christopher Samba Wiekowy trochę już.
Środek Pomocy - Xabi Alonso - przecież

Może Riccardo Montolivo - w imię Ital Juve?
Może - Miguel Veloso
Prawa obrona wiadomo: Gregory Van Der Wiel.
No a może Sylvain Widmer? - No ale ja nie śledzę tak Udinese, więc nie wiem - czy progres jest - Alex Sandro Prawej Obrony z niego będzie? Czy nie?
Więcej szczegółów? - Tevez?! Proszę powiedz to słowo!jakku1 pisze:Swoja droga, niedawno czytalem tez o tym, ze... byc moze nasza druzyne czeka bardzo niespodziewany powrót ;-).
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2015, 13:00 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
jakku1 pisze:Co do mercato i pomocników, to oprocz Banegi, laczylo sie nas takze z Sensim z Ceseny. Jesli chodzi o Gundogana to sprawa jest bardziej skomplikowana, ale to nie sa zwykle plotki. Po pierwsze, Niemiec jest namawiany do transferu przez Khedire. Po drugie, jestesmy gotowi zlozyc Borussi bardzo powazna oferte. Po trzecie, Ilkay mógłby grac w tym roku w LM, co jest bardzo duzym plusem. Potwierdzaja te informacje mocne zrodla.
Swoja droga, niedawno czytalem tez o tym, ze... byc moze nasza druzyne czeka bardzo niespodziewany powrót ;-).
Sensi spoko małolat podobno z wielkiem talentem , drugi by nie był a rozwinąć się może elegancko.
Oby tym powrotem nie był Pirlo

- Kucharius1
- Juventino
Banedze się kończy kontrakt, ale jest opcja przedłużenia o rok ze strony kluby. Jeśli Sevilla uzna go za użytecznego to skorzysta z opcji, jeśli nie będzie chciała Argentyńczyka to na co on nam. Dla mnie lepszy Benassi 

- jakku1
- Juventino
Ma opcje, ale podobno ta opcja zaklada tez spora podwyzke dla Argentynczyka. Dlatego Sevilla nie mowi od z gory "nie" i jest podobno otwarta na rozne propozycje. Druga sprawa to taka, ze sam Banega nie jest przekonany do tego, czy chce zostac dalej w Sevilli z to ze wzgledu na to, ze niepewna jest takze przyszlosc Emery'ego.Kucharius1 pisze:Banedze się kończy kontrakt, ale jest opcja przedłużenia o rok ze strony kluby. Jeśli Sevilla uzna go za użytecznego to skorzysta z opcji, jeśli nie będzie chciała Argentyńczyka to na co on nam. Dla mnie lepszy Benassi
Btw, jesli chodzi o ten "niespodziewany powrot" to nie powiem o kogo chodzi ;-). Za wcześnie. Zwlaszcza, ze to jeszcze nic pewnego (a wrecz poki co to zwykle ploty sprzedane przez niezle zrodlo). W ogole, niepotrzebnie sie z tym wychylałem, przepraszam. ;/
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2015, 13:07 przez jakku1, łącznie zmieniany 4 razy.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Cabrini_idol
- Juventino
Benege porównujecie z Hernanesem czy Benassim serio ? 

- Piotrekmmz
- Juventino
Giovinco? :koszulka:jakku1 pisze:Swoja droga, niedawno czytalem tez o tym, ze... byc moze nasza druzyne czeka bardzo niespodziewany powrót ;-).
A niby w czym on jest lepszy od wyżej wymienionych?Cabrini_idol pisze:Benege porównujecie z Hernanesem czy Benassim serio ?
- Cabrini_idol
- Juventino
We wszystkim, może poza głową i nastawieniem, choć po ostatnich ekscesach Hernanesa nie jestem nawet co do tego pewny.

- Cabrini_idol
- Juventino
A Riquelme jak wspominał jakku też zrobił zawrotną karierę, zdecydowanie lepszą od Hernanesa ? Nie, co nie oznacza, że nie był <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> rozgrywającym, który po prostu miał trochę pecha co do wyborów klubowych.pumex pisze:Pewnie, że we wszystkim! Dlatego właśnie, w odróżnieniu od Hernanesa, zrobił tak zawrotną karierę.Cabrini_idol pisze:We wszystkim
Żeby była jasność wiem, że Benega mógł dużo więcej w wieku 28 lat osiągnąć ale przez swoje nieprofesjonalne prowadzenie życia jak i gorącą głowę tego nie zrobił, ale umiejętnościami zjada Hernanesa jak i Benassiego(jego na dzień dzisiejszy, może kiedyś to się zmieni) na śniadanie.
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2015, 13:51 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Kucharius1
- Juventino
Benassi to wielki talent, jak za darmo to dla mnie must have. Można by powalczyć też o Sensiego i Mandragore.
Ja tam przestałem wierzyć Banege już w Valencii. Magia Juve jest wielka, ale chyba nie na tyle by napełnić jego pustą głowę
Od Sturaro proszę się odwalić. Pamiętam jak w zeszłym sezonie Sergi Roberto był na wylocie z Barcy, i pisałem tu o nim, to też ktoś wyzywał go od czereśniaków
Młody Włoch ma problem mentalny od czasu, gdy Yaya zamiótł nim Etihad. Z piłką nogi ma jak z galarety i wpada w panikę, bez niej jest bezbłędny. Bonu powinien zabrać go do piwnicy na pogawędkę, dopiero w ten czas zobaczymy czy to wina stresu czy braku umiejętności.
Ja tam przestałem wierzyć Banege już w Valencii. Magia Juve jest wielka, ale chyba nie na tyle by napełnić jego pustą głowę

Od Sturaro proszę się odwalić. Pamiętam jak w zeszłym sezonie Sergi Roberto był na wylocie z Barcy, i pisałem tu o nim, to też ktoś wyzywał go od czereśniaków

Młody Włoch ma problem mentalny od czasu, gdy Yaya zamiótł nim Etihad. Z piłką nogi ma jak z galarety i wpada w panikę, bez niej jest bezbłędny. Bonu powinien zabrać go do piwnicy na pogawędkę, dopiero w ten czas zobaczymy czy to wina stresu czy braku umiejętności.
- Piotrekmmz
- Juventino
Ale Banega nigdy nie był "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" rozgrywającym ani też nie miał pecha co do swoich wyborów klubowych, więc to porównanie z Riquelme jest kompletnie z czapy.Cabrini_idol pisze:A Riquelme jak wspominał jakku też zrobił zawrotną karierę, zdecydowanie lepszą od Hernanesa ? Nie, co nie oznacza, że nie był <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> rozgrywającym, który po prostu miał trochę pecha co do wyborów klubowych.pumex pisze:Pewnie, że we wszystkim! Dlatego właśnie, w odróżnieniu od Hernanesa, zrobił tak zawrotną karierę.Cabrini_idol pisze:We wszystkim
Czy wy naprawdę wierzycie, że Marotta przez całe życie grzebiąc po śmietnikach, będzie znajdował same Rolexy?
- CzeczenCZN
- Juventino

Banega ? Pytanie jaką taktyką będziemy grać i czy "Magiczny Święty Graal (Graj) Trequartista" - rzeczywiście ma być graczem pierwszego wyboru czy rezerwowym?
Z irytujących newsów na TJ piszą o tym że Barca chce Dybale a Obatele - Alexa Sandro

No to nie czytaj koleś! Prędzej spamem jest twoja wiadomość niezwiana z tematem, i nic nie wnosząca. Typowych spamerów tu nie brakuje - ale z uprzejmości nie wymienię nicków!Klorel pisze:ForzaItanimulli3vujcm
Koleś, weź wyluzuj, bo Twoich postów nie da się czytać. Napierdzielasz spamem praktycznie w każdym temacie. A posty są raczej wątpliwej jakości.
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2015, 14:48 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Oho, zaraz wyjdzie, że Riquelme był tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, że aż nazbyt <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, a kariery nie zrobił przez pecha albo przez międzynarodowy spisek :lol:Cabrini_idol pisze:A Riquelme jak wspominał jakku też zrobił zawrotną karierę, zdecydowanie lepszą od Hernanesa ? Nie, co nie oznacza, że nie był <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> rozgrywającym, który po prostu miał trochę pecha co do wyborów klubowych.pumex pisze:Pewnie, że we wszystkim! Dlatego właśnie, w odróżnieniu od Hernanesa, zrobił tak zawrotną karierę.Cabrini_idol pisze:We wszystkim
Litości. Ja wiem, że ze mną może być ciężka dyskusja bo się zbyt łatwo denerwuję, no ale jak mam zachować spokój przy takich 'argumentach'?

- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Mnie te domniemane ruchy transferowe się nie podobają.
Rozumiem sprowadzenie 'zakurzonego' zawodnika w trudnej sytuacji jak Barzagli czy Tevez. Ale myślałem, że zachwyty nad darmowym szrotem mamy za sobą.
Lavezzi to zawodnik, jak to ktoś ładnie określił, po drugiej stronie rzeki. Naprawdę potrzebujemy więcej latynosów po terminie? Soriano za Ruganiego... nie no, gwarancja skoku jakości, że hej. Przy wykupieniu Cuadrado, Wiel jest całkowicie zbędny.
Przeżyję Banegę (który jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>) lub Gundo, wolałbym tego drugiego.
Chyba nikt w klubie nie przewiduje rezygnacji z 3-5-2. Do tego ustawienia mamy komplet. Liczę, że nie wypchną Ruganiego do Sampy. Jedno ewentualne uzupełnienie do środka to wszystko.
Rozumiem sprowadzenie 'zakurzonego' zawodnika w trudnej sytuacji jak Barzagli czy Tevez. Ale myślałem, że zachwyty nad darmowym szrotem mamy za sobą.
Lavezzi to zawodnik, jak to ktoś ładnie określił, po drugiej stronie rzeki. Naprawdę potrzebujemy więcej latynosów po terminie? Soriano za Ruganiego... nie no, gwarancja skoku jakości, że hej. Przy wykupieniu Cuadrado, Wiel jest całkowicie zbędny.
Przeżyję Banegę (który jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>) lub Gundo, wolałbym tego drugiego.
Chyba nikt w klubie nie przewiduje rezygnacji z 3-5-2. Do tego ustawienia mamy komplet. Liczę, że nie wypchną Ruganiego do Sampy. Jedno ewentualne uzupełnienie do środka to wszystko.