Juventus 3:0 Ancona
- ToMeK
- Juventino
Juventus po pierwszej polowie wygrywal z Anconą 3:0.Bramki dla Juventusu zdobyli Camoranesi, Miccoli i Del Piero - kolejno w 7, 41 i 45 minucie.
W drugiej polowie nic nie uleglo zmianie i Juventus wygral 3:0.
Swoj mecz wygrala takze Roma ktora pokonala Parme 4:1.
W drugiej polowie nic nie uleglo zmianie i Juventus wygral 3:0.
Swoj mecz wygrala takze Roma ktora pokonala Parme 4:1.
- Molek big fun juve
- Juventino
W koncu Juve zaprezentowalo sie z dobrej strony oby taka forma na sprzyjala w mecz z Deportivo. Trzymajcie wieczorem kciuki za Lazio ze wygrali z Milanem 

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- nookie
- Juventino
Coraz lepiej gra JUVE..no moze poza meczem z depor...ale dobrze jest..juz nie 1:0 tylko 3:0....teraz kibicujmy Lazio..bo w nich nasza ndzieja...pojedynek braci Inzaghich....niedawno w meczu polfinalu wloch gora byl ten mlodszy...mam nadzieje ze teraz on i jego drozyna powtorzy ten wyczyn...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Tomusmc
- Juventino
Kolejny mecz bez straty bramki i wysoka wygrana :d teraz to dopiero sie mozna cieszyc bo to daje duzo do myslenia na mecz z Deportivo! A co do Romy to jest to straszne! Parma wygrywala 1:0 a przegrala 1:4 i jak tu sie nie wkurzyc! poprostu sa ciency i tyle 

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- BIANCONERI
- Juventino
Juventus wygrał kolejny mecz ligowy z niżej notowanym rywalem.Cieszy fakt,że udało sie ten mecz zakończyc bez staraty bramki(kto by pomyslał,że nie stracenie gola z tak słabym rywalem może cieszyć 8) )no i w końcu wygraliśmy wyżej niż 1-0.Szkoda tylko,że kolejny mecz wygrała Roma i to zdecydowanie 4-1 :?
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- DeeJay
- Juventino
No więc Juventus nareszcie rozegrał dobry mecz. Może nie było aż tak kolorowo a wynik nie do końca odzwierciedla gre bianconerich, ale chyba można być zadowolonym. Zresztą w końcu Ancona zajmuje ostatnie miejsce i nie wygrała jeszcze w tym sezonie. Wariant z trzema napastnikami okazał się skuteczny więc może i to okaże się tajną bronią na Deportivo. Tak jak mówiłem wcześniej, nie spodziewałem się pogromu no i takiego nie było.
Cieszy debiut w dorosłym Juve Chiumiento. Być może nie całkiem okazały, ale rozegrał swoje pierwsze 30 minut w Serie A. Powinien grać coraz częsciej i dostawać więcej szans.
Wydawało się że Parma będzie w stanie urwać punkty Romy. Nic jednak z tego, Rzymienie znów pokazali swoją wartość. Inter dostał baty od Brescii, z którą gramy za tydzień. Licze na dobry występ Lazio i urwanie punktów, najlepiej 3 Milanowi.
Cieszy debiut w dorosłym Juve Chiumiento. Być może nie całkiem okazały, ale rozegrał swoje pierwsze 30 minut w Serie A. Powinien grać coraz częsciej i dostawać więcej szans.
Wydawało się że Parma będzie w stanie urwać punkty Romy. Nic jednak z tego, Rzymienie znów pokazali swoją wartość. Inter dostał baty od Brescii, z którą gramy za tydzień. Licze na dobry występ Lazio i urwanie punktów, najlepiej 3 Milanowi.
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Juventus ten mecz musiał wygrać.Chociaż nie wiem jakby słabo grał to z tak słabym zespołem jak Ancona to musiał wygrac.GRATULACJE dla Juve!!!!! 8)
- Juverulez!
- Juventino
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A więc wkońcu doczekaliśmy się przekonywującego zwycięstwa. Co prawda nad najsłabszym zespołem Serie A, ale i takich trzeba umieć pokonać 8) Ciesz znów czyste konto Buffona... Cieszą gole Camora, powrót po kontuzji, Miccoliego, wielka nasza nadzieja i Del Piero, którego forma jest tematem tabu na tym forum
Niedługo będzie oddzielny pokój o Del Piero
Również ciesz debiut Chiumineto jak wspomniał DJJ. Niestety niczym szczególnym się chyba nie wykazał, ale nie można mu się dziwić. To nie Primavera....
Natomiast smucić i martwić może, to, iż w 2 połowie już nie stać nas był na strzelenie kolejnych bramek... pozatym jak mówił Martin, Ancona grała a my strzelaliśmy gole :? To nie bardzo napawa optymizmem, szczególnie przed arcyważnym meczem z Depor...
Szkoda, że roma znów zmiażdżyła rywala :? , może Milan coś dziś straci...
Grazie JUVE!
Również ciesz debiut Chiumineto jak wspomniał DJJ. Niestety niczym szczególnym się chyba nie wykazał, ale nie można mu się dziwić. To nie Primavera....
Natomiast smucić i martwić może, to, iż w 2 połowie już nie stać nas był na strzelenie kolejnych bramek... pozatym jak mówił Martin, Ancona grała a my strzelaliśmy gole :? To nie bardzo napawa optymizmem, szczególnie przed arcyważnym meczem z Depor...
Szkoda, że roma znów zmiażdżyła rywala :? , może Milan coś dziś straci...
Grazie JUVE!

- Desperado---ALEX
- Juventino
Juve w tym meczu pokazał klase i udowodnił ze dalej leczy sie w walce o mistrza Włoch :!: :!: :!: Forza juve byle tak dalej
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ciesze sie niezmiernie.Juventus można powiedzieć troszke si eprzebudził.Bramka Alexa Del Piero.Tak powinno byc.Należy tak ustawiać skład.O ile si enie myle Lippi wystawił dzisiaj trójke napastników.Zresztą napewno.Moim zdaniem ten system sprawdza sie najlepiej.