Sezon 2015/2016
- Robaku
- Juventino
Ale Nawałka chce grać na dwóch defensywnych, przynajmniej tak to wyglądało, raczej 4-5-1 choc w meczu z Islandia gralismy 3-5-2 i wtedy na pewno AN potrzebuje dwóch defensywnych, a Zielu też jakoś super nie ogarniał wmeczu z Islandia miał momenty, ale tylko momenty.
No tak Buchel odpalił, czyli co Neapol dzisiaj liderem? Zobaczymy co zrobi Inter, ale obecnie najbardziej interesująco gra drużyna Sarriego, są najbardziej przekonujący.
No tak Buchel odpalił, czyli co Neapol dzisiaj liderem? Zobaczymy co zrobi Inter, ale obecnie najbardziej interesująco gra drużyna Sarriego, są najbardziej przekonujący.
- CzeczenCZN
- Juventino
No ale ty czegoś nie rozumiesz - Saponara jest Włochem, nie Belgiem, Hiszpanem. Brazylijczykiem, Argentyńczykiem, Niemcem, Francuzem, Holendrem itp.Boogey96 pisze:Viola przegrywa z Empoli po bramce ze spalonego i jak wygląda, że to będzie ciężkie spotkanie dla Fiołków. Swoją drogą Saponara jest świetny, a i Zieliński wygląda z meczu na mecz tylko lepiej (Serio jak Nawałka w końcu nie zauważy, że Mączyński i Jodłowiec nie mają nawet startu do Piotrka to czeka nas strasznie drweniany styl naszej reprezentacji na Euro.)
To obniża z góry Rating o co najmniej 3/4

Tak samo Berardi to nie jest Berardinho, dlatego nie biją się o niego kluby.
Kupiliśmy Hernanesa za kilkanaście mln, a za tyle to można było Saponare brać - no może coś dorzucić. Na forum by była fala hejtów, teraz by było wszystkim głupio - piszącym Sapo-NARA! Sajonara itp. Szkoda że Empoli nam go nie sprzeda zimą. Skoro kiedyś ludzie o nazwiskach Montella, Totti, Inzaghi, Vieri, Zambrotta, Pirlo osiągali sukcesy, to czemu Gość o Nazwisku Saponara nie może?
To są Włochy - Wielki Piłkarsko Kraj - 4 Krotnym Mistrzów Świata - ale dzisiejsza mentalność jak za PRL - lepsze zagraniczne, bo zagraniczne!!!
- Boogey96
- Juventino
Pierwszą połowę miał przeciętną ale to był jego pierwszy mecz w reprezentacji po długiej przerwie i gdy w drugiej połowie złapał większą pewność siebie to był najlepszy na boisku. A granie samymi defensywnymi kończy się tak jak z Czechami gdzie jedyne co tworzyliśmy to kontry i stałe fragmenty, a z gry więcej od nas mieli nawet Czesi, którzy byli bardzo przeciętni.Ale Nawałka chce grać na dwóch defensywnych, przynajmniej tak to wyglądało, raczej 4-5-1 choc w meczu z Islandia gralismy 3-5-2 i wtedy na pewno AN potrzebuje dwóch defensywnych, a Zielu też jakoś super nie ogarniał wmeczu z Islandia miał momenty, ale tylko momenty.
PS: Ogląda ktoś Sassuolo i wie za co Berardi obejrzał znowu czerwoną? :roll:
- CzeczenCZN
- Juventino
http://www.flashscore.pl/mecz/46lk6msg/#wideoRobaku pisze:A nasz kochany Berardi starł się z Perottim i obaj wylecieli. Pięknie!
Jeśli ktoś będzie miał jakiś filmik to niech podesle!
Proszę Bardzo
- Boogey96
- Juventino
Ja bym poczekał na lepsze powtórki tej sytuacji, bo mam spore wątpliwości.Berardi dostanie zapewne 3 kolejki zawieszenia. Jeszcze takie akcje (nie pierwszy raz) spowodują, że nasi zrezygnują z transferu.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Była w mediach wzmianka o tym, że te momenty pomroczności jasnej Berardiego budzą duże zastrzeżenia w obozie Juve - http://www.juvepoland.com/news.php?id=31424
- CzeczenCZN
- Juventino
No to pozamiatane! 2-2 już Empoli kompletnie się rozsypało + Ręcznik Skorupski - Fiorentina to wygra i nici z odrobienia strat. Prowadzić 2-0 Ech;/
Propos Fiorentiny przypomina mi się pewien mecz z 2-0 do przerwy dla gości i 4-2 dla Violi wiecie który?
:
Propos Fiorentiny przypomina mi się pewien mecz z 2-0 do przerwy dla gości i 4-2 dla Violi wiecie który?

Ostatnio zmieniony 22 listopada 2015, 16:30 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
A już się cieszyłem, że kolejka pod nas i będą szansę na dogonienie Violi za 2 kolejki w Turynie, a tu wchodzi taki Kalinić, który kosztował nieco ponad 1/4 Mandżukica i ładuje 2 bramy.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Fiorentine i tak wyprzedzimy, predzej czy pozniej. Nikt sie chyba nie spodziewal, ze bedziemy odrabiac akurat w kolejce, w ktorej to rywale maja latwych przeciwnikow. Pyknelismy Milan, gonimy Rome, wiec jest krok do przodu.
Niebawem odprawimy Sassuolo i bedziemy na 5 miejscu. Ten sezon mozemy jeszcze uratowac, bo zaczelismy znow wygrywac. Na pewno musimy jednak poprawic gre. Na cale szczescie ta liga jest tak slaba, ze wszystko sie jeszcze moze zdarzyc.
Niebawem odprawimy Sassuolo i bedziemy na 5 miejscu. Ten sezon mozemy jeszcze uratowac, bo zaczelismy znow wygrywac. Na pewno musimy jednak poprawic gre. Na cale szczescie ta liga jest tak slaba, ze wszystko sie jeszcze moze zdarzyc.
- albertcamus
- Juventino
Przy bramkach to były błędy obrony, a w końcówce bardzo ładnie wybronił, więc nie wiem skąd ta krytyka Skorupy.ForzaItanimulli3vujcm pisze: Ręcznik Skorupski
Wyprzedziliśmy Milan, odrobiliśmy 2 pkt do Romy i Fiorentiny, a do Sassuolo 3

- CzeczenCZN
- Juventino
Uff!!! 2-2 Viola strata punktów - drżałem do końca o wynik oglądając to! Ale dramaturgia w Genui - spojrzałem a tam wyrównanie w 90+3 i decydujący cios w 90+5
Następna kolejka Sassuolo - Fiorentina jak myślicie, co lepsze remis czy trzymać za Sassuolo? Remis obydwie tracą i możemy wyprzedzić Sassuolo, wygrana Sassuolo tylko Fiorentina traci, a my przy wygranej bez awansu w tabeli?
Nie doceniasz Serie A!
To Prawda, ale wiesz emocje, chociaż pierwszy strzał mógł wyjąć! No ale ostatnio mam tak, że jak kogoś pocisnę to potem jest na odwrót, więc dobrze zrobiłem :rotfl:
Następna kolejka Sassuolo - Fiorentina jak myślicie, co lepsze remis czy trzymać za Sassuolo? Remis obydwie tracą i możemy wyprzedzić Sassuolo, wygrana Sassuolo tylko Fiorentina traci, a my przy wygranej bez awansu w tabeli?
A może ta liga jest mocna i wyrównana, niczym Premier League? Tam też każdy z każdym może wygrać Manchester City w plecy u siebie 1-4 z Liverpoolem, Chelsea z takim składem dołuje itp.!CavAllano pisze:Fiorentine i tak wyprzedzimy, predzej czy pozniej. Nikt sie chyba nie spodziewal, ze bedziemy odrabiac akurat w kolejce, w ktorej to rywale maja latwych przeciwnikow. Pyknelismy Milan, gonimy Rome, wiec jest krok do przodu.
Nie doceniasz Serie A!
albertcamus pisze:Przy bramkach to były błędy obrony, a w końcówce bardzo ładnie wybronił, więc nie wiem skąd ta krytyka Skorupy. :ForzaItanimulli3vujcm pisze: Ręcznik Skorupski
To Prawda, ale wiesz emocje, chociaż pierwszy strzał mógł wyjąć! No ale ostatnio mam tak, że jak kogoś pocisnę to potem jest na odwrót, więc dobrze zrobiłem :rotfl: