Serie A 15/16 (13): JUVENTUS 1-0 Milan
- bajbek17
- Juventino
Jakoś dla mnie Chiellini daje najwięcej w obronie. Owszem zdarzają mu się farfocle może ze dwa/trzy, ale za to walczy dwa razy bardziej od Bonnuciego. Wydaje mi się, że krytyka w jego kierunku jest przesadzona. Leo nie tak pewny jak przed rokiem i podoba mi się dzisiejsza para.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Przepraszam, niewyleczony po czym? Pauzował w klubie, wyleczyli, puścili na reprezentację, zagrał, wrócił i okazało się niewyleczony?ForzaItanimulli3vujcm pisze:niewyleczony do końca
Już się nawet nie irytuję bo nie ma jakichkolwiek wymówek na następne gubienie punktów ale chyba ktoś powinien pomyśleć o rewizji kontraktu tego pana...
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wielu zapomina o tym, ze nasz zarzad jedynie moglby pomarzyc o Khedirze, gdyby ten bylby w pelni zdrowy. Real nie dopuscilby do sytuacji, w ktorej takiemu graczowi konczy sie kontrakt. Uwielbiam Samiego, ale sam mam juz tego dosc...
Zuliani napisal przed kilkoma minutami, ze, tadam, w pierwszym skladzie obok Dybali moze zagrac Mandzukic. Poki co na TJ cisza, ale ten pan jest tak blisko klubu, ze jestem w stanie w to uwierzyc. Podobnie ma zagrac Evra, nie Sandro.
Zuliani napisal przed kilkoma minutami, ze, tadam, w pierwszym skladzie obok Dybali moze zagrac Mandzukic. Poki co na TJ cisza, ale ten pan jest tak blisko klubu, ze jestem w stanie w to uwierzyc. Podobnie ma zagrac Evra, nie Sandro.
- CzeczenCZN
- Juventino
Nie no, coś było na TJCavAllano pisze:Zuliani napisal przed kilkoma minutami, ze, tadam, w pierwszym skladzie obok Dybali moze zagrac Mandzukic. Poki co na TJ cisza, ale ten pan jest tak blisko klubu, ze jestem w stanie w to uwierzyc.
http://www.tuttojuve.com/altre-notizie/ ... ata-261488
Edit: No Faktycznie! Na tuttojuve ale za sportmediaset
Nie no decyzja dobra, ja jestem zadowolony! Mandzukic wraca powoli do formy, Morata w razie czego może wejść na pod męczony Milan.
Hernanes stałe fragmentu + Mandzukic walka w powietrzu - zrozumiałe
Wiem, Cavallano że nie lubisz obydwu

Ostatnio zmieniony 21 listopada 2015, 18:05 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Mandzukic Dybala to jak ogień i woda, do tego troszkę pieprzu w postaci Hernanesa, szczypta Sturaro i TADAM.... DUPA gotowa 

- mrozzi
- Juventino
Po prostu nie widze ich w skladzie. Morata pod wzgledem techniki zjada Mandzukicia i lepiej wyglada u boku Dybali.
Ciekawe, co nam pokaze Sturaro. Na razie wyglada to tak, ze mecz z Realem byl jakims ewenementem...
Ciekawe, co nam pokaze Sturaro. Na razie wyglada to tak, ze mecz z Realem byl jakims ewenementem...
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Za Khedirę może zagrać Sturaro, ale też Hernanes - wtedy do przodu włączony zostałby Cuadrado i byśmy grali bardzo ciekawą formację ofensywną:
Morata-Dybala-Cuadrado
Pogba-Hernanes-Marchisio
:juve:
Morata-Dybala-Cuadrado
Pogba-Hernanes-Marchisio
:juve:
- CzeczenCZN
- Juventino
Dla mnie Mandzukic to zawodnik kapitalny na Serie A - owszem nie jest w szczytowej formie może, ale to wojownik, harujący w ofensywie i defensywie - ile razy miał rozwalony łeb to nie sposób policzyć. Ja uwielbiam tego zawodnika - co widać w podpisie - jestem pewny że mnóstwo ważnych goli nastrzela. Morata to inny typ napastnika nieco, który może się stać kompletnym! Ja jestem szczęśliwy ze mamy ten duet! Wiem że to zabrzmi - trochę fanatycznie - ale nie wymienił bym tej dwójki na nic. Oni wam wasze nerwy oddadzą - golami!CavAllano pisze:Po prostu nie widze ich w skladzie. Morata pod wzgledem techniki zjada Mandzukicia i lepiej wyglada u boku Dybali.
Sturaro - pełna zgoda, może jeszcze mecz z Napoli (3-1) i SuperPuchar z Lazio - asysta ładna. Jednak on bardziej podczas gry przypomina mi karatekę niż piłkarza. Zawodzi w tym sezonie na całej linii!
- mrozzi
- Juventino
On w ogole nie jest w formie. Fakt - w Bayernie czy Atletico imponowal swoja walecznoscia, oddaniem. U nas jednak poki co tego nie widac, to aktualnie gracz nie do poznania.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Dla mnie Mandzukic to zawodnik kapitalny na Serie A - owszem nie jest w szczytowej formie może, ale to wojownik, harujący w ofensywie i defensywie - ile razy miał rozwalony łeb to nie sposób policzyć.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 44 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
Tyrael pisze:Sami znowu uraz? ehh..szkoda chlopaka bo sporo by nam dawal.
P.s Ktos jeszcze oglada Eleven przez player.pl? Czy tylko mi nie dziala?
Ja oglądam Real i wszystko śmiga.
- pumex
- Juventino
Sturaro w meczu z Realem mógł skupić się na tym co potrafi najlepiej - na uprzykrzaniu życia rywalom. Podczas gdy on kosił, szarpał, kopał przeciwników po nogach etc, jego koledzy z dobrze funkcjonującego środka pola umiejętnie dyktowali tempo gry, rozprowadzali piłki, co tuszowało kompletną indolencję Sturaro w tym aspekcie. Teraz, gdy występy zawodników odpowiedzialnych za środek pola są niczym obwoźny cyrk, braki Sturaro są maksymalnie uwydatnione. Koleś ma szansę ponownie momentami wyglądać dobrze albo gdy dowie się, że futbol to również sport techniczny a nie wyłącznie siłowy, albo gdy jego kompani zaczną grać tak, jak się od nich oczekuje.CavAllano pisze:Ciekawe, co nam pokaze Sturaro. Na razie wyglada to tak, ze mecz z Realem byl jakims ewenementem...
...a tymczasem na Milan znowu szykuje się randomowy środek pola. Bez Khediry, z jakimiś Hernanesami, a niewykluczone, że i z chorwackim miszczem na szpicy. Normalnie napisałbym, że Rossoneri są tak słabi, że znowu żal tego nie wykorzystać. Jednak w naszej sytuacji równie dobrze takie podejście z czystym sumieniem mogą prezentować tifosi Milanu, co w pełni zrozumiałe.
Forza, Juventusie. Może jakimś cudem, choć w sumie nie wiem jakim, pojawi się u nas cząstka wspominanego z rozrzewnieniem charakteru i drużynowego podejścia każdy za każdego. Pomysł na grę w sumie też byłby na miejscu, bo w Turynie to rzecz dawno niewidziana.

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nazwiska Sturaro, Hernanesa i Mandżukicia skutecznie gaszą mój entuzjazm przed tym spotkaniem i przypominają to, o czym w ostatnich dniach zdążyłem zapomnieć. Rzecz jasna mam na myśli bezpłciowość i przeciętność, jaką błyszczymy w tym sezonie.
Kolejny mecz i po raz kolejny w mediach na kilka godzin przed meczem panuje chaos zarówno jeśli chodzi o ustawienie, jak i o zawodników. Nie zwiastuje to niczego dobrego tak w kontekście meczu z Milanem, jak i w dalszej perspektywie. W dalszym ciągu łapanie piłkarzy do wyjściowej jedenastki na chybił-trafił.
Liczę jednak, że drużyna rozwieje moje obawy i zaprezentuje coś ciekawego, tak, abym po meczu mógł uderzyć się w pierś.
Kolejny mecz i po raz kolejny w mediach na kilka godzin przed meczem panuje chaos zarówno jeśli chodzi o ustawienie, jak i o zawodników. Nie zwiastuje to niczego dobrego tak w kontekście meczu z Milanem, jak i w dalszej perspektywie. W dalszym ciągu łapanie piłkarzy do wyjściowej jedenastki na chybił-trafił.
Liczę jednak, że drużyna rozwieje moje obawy i zaprezentuje coś ciekawego, tak, abym po meczu mógł uderzyć się w pierś.
- Wojtek
- Juventino
Ja włączyłem el clasico, ścina co 5 sekund...włączyłem acestream, nie dość, że lepsza jakość to zero ścinPoprostu pisze:Tyrael pisze:Sami znowu uraz? ehh..szkoda chlopaka bo sporo by nam dawal.
P.s Ktos jeszcze oglada Eleven przez player.pl? Czy tylko mi nie dziala?
Ja oglądam Real i wszystko śmiga.

Czemu zawsze musimy się wkurzać przed meczem?

- gregor_g4
- Juventino
Makłowicz by tego lepiej nie skomponował heheheCabrini_idol pisze:Mandzukic Dybala to jak ogień i woda, do tego troszkę pieprzu w postaci Hernanesa, szczypta Sturaro i TADAM.... DUPA gotowa