Wszystko o Squadra Azzurra
- zbysioJuve
- Juventino
A tak w ogóle to chyba z tego co się orientuję to była pierwsza porażka Italii za kadencji gdy trenerem jest Conte? Co się zaś tyczy gry to mi się wydaje, że z przodu prezentowali się w miarę dobrze i gdyby nie te błędy w obronie to raczej występ squadry można byłoby zaliczyć do w miarę pozytywnych.
- CzeczenCZN
- Juventino
Ojej :C Każdy pretekst dobry, co nie? :rotfl:alessandro1977 pisze:Cóż...ręka Conte w Europie jest już widoczna...
Równie dobrze można się odnieść do sytuacji w Juve i powiedzieć ręka Maxa

Tyle że już za Prandelliego Squadra grała piach. Nie ma kim grać...
Reprezentacja Polski ograła by Squadre...
To nie te czasy, kiedy nasz Alessandro Del Piero grał - sądzę że też jesteś jego fanem. Ech Alex Euro 2000 finał - mógł być bohaterem wtedy...
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
No sorki ale nie mogę oprzeć się pokusie aby wbić szpileczkę Antonio...ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ojej :C Każdy pretekst dobry, co nie? :rotfl:alessandro1977 pisze:Cóż...ręka Conte w Europie jest już widoczna...

No tak - fanem ADP jestem od jego pierwszego meczu w Juve...wcześniej byłem zbyt mały aby mieć jakiegoś wyraźnego idola ale mój ojciec zawsze podziwiał Cabriniego więc i mnie się to udzieliło...

- PrzemasJuve
- Juventino
gol stracony po stałym fragmencie, czy to może dziwić jeśli z tyłu jest Chiellini z Bonuccim?
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Julek997
- Juventino
Obejrzałem własnie gole z meczu Beglia-Włochy i się za głowę złapałem. Wszystkie 3 gole przez Bonucciego i Chielliniego zawalone.
1 gol, Chiellini źle zgrał głową do Buffona i rożny, po czym on zawala krycie i Włochy tracą gola.
2 gol, taki sam błąd zrobił Bonucci z Empoli
a 3 gol, to po prostu zabawa z naszymi obrońcami !!
Barzagli-Rugani powinni grać z Milanem. Bonucciemu przyda się odpoczynek, gra w każdym meczu.
1 gol, Chiellini źle zgrał głową do Buffona i rożny, po czym on zawala krycie i Włochy tracą gola.
Barzagli-Rugani powinni grać z Milanem. Bonucciemu przyda się odpoczynek, gra w każdym meczu.
- squinter
- Juventino
Naprawdę rozumiałbym jeszcze tę sytuację z wiecznym sadzaniem Ruganiego na ławce, gdyby nasze trio prezentowało się tak, jak dwa lata temu. Ale Bonucci i Chiellini notorycznie popełniają takie błędy, że aż się sami proszą o kilka meczy odpoczynku...
- krystiank
- Juventino
A daj spokój nie wiem co oni odwalają, grają tak jak by 1x ze sobą grali a grają od paru lat ze sobą w kadrze i w Juve ....Bonu to gra tak samo jak zaczął grać w Juventusie, babol za babolemJulek997 pisze:Obejrzałem własnie gole z meczu Beglia-Włochy i się za głowę złapałem. Wszystkie 3 gole przez Bonucciego i Chielliniego zawalone.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Bonucciego po prostu trzeba zamknąć znów w piwnicy bo widać, że mu tego brakuje...
natomiast co do tego, że do kadry nie ma kogo powołać to bez przesady - ma kto grać a że Conte powołuje jakiegoś kalekę z ligi belgijskiej gdzie nawet w reprezentacji Belgii nie grał wg komentatorów nikt z tej ligi to już inna sprawa i wybór trenera ;]
natomiast co do tego, że do kadry nie ma kogo powołać to bez przesady - ma kto grać a że Conte powołuje jakiegoś kalekę z ligi belgijskiej gdzie nawet w reprezentacji Belgii nie grał wg komentatorów nikt z tej ligi to już inna sprawa i wybór trenera ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- CzeczenCZN
- Juventino
Z zaś kolei Kadra Włoch dostaje 0-1 u siebie z Rumunią
w Defensywie Squadry prócz Darmiana, grają sami nasi! - Buffon w bramce + BBC...
Edit: 1-1 Marchisio! Garny!
Edit2 : 2-1 Gabbiadini ! Główka! (Po Asyście Marchisio!:) )
Pięknie Włosi przycisnęli!!!
Edit3 : 2-2 Andone
Sirigu jaką szmatę puścił!!!
Edit4 : 2-2 Włosi dzisiaj Remisują z Rumunią.
Jednak ich gra o niebo lepsza niż w spotkaniu z Belgią! :C
Może coś będzie z tej Drużyny!!!

w Defensywie Squadry prócz Darmiana, grają sami nasi! - Buffon w bramce + BBC...
Edit: 1-1 Marchisio! Garny!
Edit2 : 2-1 Gabbiadini ! Główka! (Po Asyście Marchisio!:) )
Pięknie Włosi przycisnęli!!!
Edit3 : 2-2 Andone

Edit4 : 2-2 Włosi dzisiaj Remisują z Rumunią.
Jednak ich gra o niebo lepsza niż w spotkaniu z Belgią! :C
Może coś będzie z tej Drużyny!!!
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2015, 23:04 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 5 razy.
- Il Fenomeno
- Juventino
Tym razem strata bramki to błąd Darmiana z Barzaglim.
Grają 4-4-2, w środku przy takim ustawieniu jakoś nie widzi mi się Soriano. A Jorginho, Motta czy De Rossi oglądają mecz w TV. Właściwie to jedyną osobą po której widać to czego oczekiwał Conte - zaangażowania, zabijania się dla tej koszulki to gracz Romy, Florenzi.
Grają 4-4-2, w środku przy takim ustawieniu jakoś nie widzi mi się Soriano. A Jorginho, Motta czy De Rossi oglądają mecz w TV. Właściwie to jedyną osobą po której widać to czego oczekiwał Conte - zaangażowania, zabijania się dla tej koszulki to gracz Romy, Florenzi.

- Maradona10
- Juventino
Słuchajcie, mam problem w rozpoznaniu kadrowicza reprezentacji Włoch z Mistrzostw Europy 2012. Nie jest to żaden z piłkarzy(chyba),bo to sprawdzałem. Pewnie ktoś z kadry trenerskiej,ale nie mogłem go znaleźć (chyba,że jest bardzo niepodobny do siebie ze zdjęć w google
)
Co ciekawe pamiętam też, że 3 lata temu wiedziałem kto to jest, więc może łatwo ktoś z Was go rozpozna
LINK DO ZDJĘCIA

Co ciekawe pamiętam też, że 3 lata temu wiedziałem kto to jest, więc może łatwo ktoś z Was go rozpozna

LINK DO ZDJĘCIA
- MaNieK_JuVe
- Juventino
Up
Imo to Damiano Tommasi
Imo to Damiano Tommasi

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- wloski
- Juventino
A no Tommasi jak dobrze pamiętam obejmują go złote czasy Romy i mistrzostwo, facet miał kontuzję tak długo że zrezygnował z pensji, od kilku lat siedzi w jakieś organizacji piłkarskiej, ogólnie wydaję się być spoko facet.