Liga Mistrzów 2015/16

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
platini88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 listopada 2015, 11:20

alessandro1977 pisze:
Julek997 pisze:Dla mnie Gladbach po zmianie trenera jest obecnie najsliniejszą drużyną w naszej grupie.
:rotfl:
Mozę i najsilniejsza drużyna w grupie, ale po 4 rozegranych meczy zajmuje ostatnie miejsce. W Bundeslidze Gladbach gra dobrze, ale to nie poziom Ligi Mistrzów. Manchester City wróciło do gry i teraz jest liderem. Juve czeka cięzki pojedynek przeciwko City, to już nie ta sama drużyna z początku sezonu.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2015, 13:00

alessandro1977 pisze:
Julek997 pisze:Dla mnie Gladbach po zmianie trenera jest obecnie najsliniejszą drużyną w naszej grupie.
Chwile mnie nie bylo i juz zdazylem zapomniec ze sporo uzytkownikow Juvepoland pali naprawde dobry towar :cooler:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Julek997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2015, 14:03

Dobry Mudżyn pisze:
alessandro1977 pisze:
Chwile mnie nie bylo i juz zdazylem zapomniec ze sporo uzytkownikow Juvepoland pali naprawde dobry towar :cooler:

Może mnie troche poniosło, ale napewno Gladbach nie odstaje w naszej grupie. Nie ma gwiazd w tym zespole i topów, ale za to mają najlepszą drużyne!! Drużyne !! Nie indywidualne gwiazdy, chodzi o całość.

Za Szuberta w LM ich wyniki:
Gladbach 1-2 City, gdzie Borusia była o klasę lepszą drużyną i przez swoją nieskuteczność i pech w 90min straciła gola
I dwa remisy z nami !!
Mogę się również założyć, że Gladbach nie przegra ani z Sevillą ani z City w ostatnich dwóch kolejkach.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2015, 14:23

Gladbach było strasznie słabe na tle słabego Juve. Ta Bundes to musi być supersłaba jak Gladbach ma takiego streaka w lidze z taką grą :smile:

:prochno:

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2015, 16:13

Gladbach serio niezłe, grają dość energiczny i zorganizowany futbol, brakuje im tylko porządnego napastnika, który wkładałby to, co Raffael i Traore wypracują, a przypominam, że jeden z najlepszych graczy Gladbach - Hermann jest od dłuższego czasu kontuzjowany.

Dobry zespół i mogli nas spokojnie wczoraj ugryźć, ale na nasze szczęście obrona i Buffon to ostatnia rzecz która nam pozostała i którą się możemy pochwalić światu.

Kejker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2015, 18:15

No i brakuje jeszcze Stranzla czyli najlepszego obrońcy Gladbach oraz jednego z najlepszych w Bundeslidze.

Z City grali świetnie przez 60 minut tylko tutaj jest ten problem, że z mnóstwa sytuacji wynikało mało goli i później padli fizycznie.

A niektórym to polecam powrót na ziemię, bo ładnie odlecieli przez ostatni sezon, chyba że to ogólna przypadłość userów tego forum niezależnie od wyników Juve. :lol: Prawda jest taka, że te 2 pkt dla Włochów to wcale nie taki zły wynik jak niektórzy tutaj piszą, biorąc pod uwagę okoliczności (ogólnie ten sezon + wczorajszy mecz, Juve istniało tylko miedzy 30 a 55 minutą).

Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 32 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 04 listopada 2015, 18:26

Kejker pisze:A niektórym to polecam powrót na ziemię, bo ładnie odlecieli przez ostatni sezon, chyba że to ogólna przypadłość userów tego forum niezależnie od wyników Juve. :lol: Prawda jest taka, że te 2 pkt dla Włochów to wcale nie taki zły wynik jak niektórzy tutaj piszą, biorąc pod uwagę okoliczności (ogólnie ten sezon + wczorajszy mecz, Juve istniało tylko miedzy 30 a 55 minutą).
No dobra... masz rację, biorąc pod uwagę okoliczności te 2pkt to sprawiedliwy wynik. Ale chyba nie chcesz porównywać obu klubów, ich historii, osiągnięć oraz (przede wszystkim) ambicji?

Kejker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2015, 18:28

Jakim cudem z mojej wypowiedzi wywnioskowałeś to, że chciałbym coś takiego robić? To tylko jeden dwumecz.

Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2015, 18:34

Kejker pisze:Jakim cudem z mojej wypowiedzi wywnioskowałeś to, że chciałbym coś takiego robić? To tylko jeden dwumecz.
To co masz na myśli pisząc o odlocie tutejszych userów? Klub jak Juve w dwumeczu z Gladbach powinien zdobywać minimum 4 punkty...

Kejker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2015, 18:51

Garreat pisze:To co masz na myśli pisząc o odlocie tutejszych userów? Klub jak Juve w dwumeczu z Gladbach powinien zdobywać minimum 4 punkty...
Juventus jest 10. po 11 kolejkach w tabeli ligi włoskiej. Nawet Allegri powiedział, że Juve nie jest faworytem we wczorajszym meczu i to nie była kurtuazja z jego strony.

Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2015, 18:55

Kejker pisze:Juventus jest 10. po 11 kolejkach w tabeli ligi włoskiej. Nawet Allegri powiedział, że Juve nie jest faworytem we wczorajszym meczu i to nie była kurtuazja z jego strony.
Zgadza się, to nie jest normalna sytuacja. Tymczasem Gladbach po 11 kolejkach uzbierało aż 3 punkty więcej... to bardziej miarodajne od miejsca w 'płaskiej' tabeli.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 listopada 2015, 19:10

Kejker pisze:
Garreat pisze:To co masz na myśli pisząc o odlocie tutejszych userów? Klub jak Juve w dwumeczu z Gladbach powinien zdobywać minimum 4 punkty...
Juventus jest 10. po 11 kolejkach w tabeli ligi włoskiej. Nawet Allegri powiedział, że Juve nie jest faworytem we wczorajszym meczu i to nie była kurtuazja z jego strony.
Z ciekawości sprawdziłem wczoraj przed meczem stawki u bukmacherów - kurs na wygraną Juventusu był nieznacznie niższy niż na zwycięstwo Borussii, więc jeżeli kibice Starej Damy oczekiwali od piłkarzy skromnego zwycięstwa (a takie głosy przeważały), to nie były to postulaty z kosmosu. Że na boisku zwycięstwem gości nie pachniało ani przez moment to już zupełnie inna sprawa.

Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2015, 19:52

Mnie to fascynują tacy ludzie, jak Kejker i ten taki śmieszny kibic BVB co tu pisał, że nie jesteśmy "tru fani" bo on to mecz BVB-Juventus będzie oglądał w pubie w Dortmundzie, a nie, jak my, w domu. Fascynuą i śmieszą mnie dlatego, że z zupełnie niezrozumiałych dla mnie przyczyn dziwią się, że uważamy, że nasz klub - Juventus, jest murowanym faworytem w każdym meczu z ich klubami - małymi, podrzędnymi, które raz na jakiś czas pojawią się w LM a raz 2 dekady w niej zaistnieją. Oba dwumecze z Prusami pokazały, że jak Kielon im piłki nie poda, to gola nam nie strzelą, słynniejszych Prusków odesłaliśmy z LM z kwitkiem boleśnie tłukąc na ich stadionie, drudzy może mieliby szanse, gdybyśmy grali w dziewięciu albo ośmiu i sędzia pomagał im jeszcze bardziej a tak to swoją przygodę zakończyli na fazie grupowej. Bredzą coś o odlatywaniu i piszą głupoty typu:
Prawda jest taka, że te 2 pkt dla Włochów to wcale nie taki zły wynik jak niektórzy tutaj piszą, biorąc pod uwagę okoliczności
podczas gdy te dwa remisy z Juventusem będą odnotowane jako wielkie osiągnięcie we współczesnej historii tego klubu, który ostatnio w Europie coś zdziałał (i to niewiele) 35 lat temu.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 04 listopada 2015, 20:23

Kejker pisze:Prawda jest taka, że te 2 pkt dla Włochów to wcale nie taki zły wynik jak niektórzy tutaj piszą
Dobry tym bardziej nie jest. Szczególnie jak omówimy postawię Glabdach, sędziego w Turynie i w sumie we wczorajszym meczu też sędziego. Nie piszę, że czerwona kartka, ale inne sytuacje już tak.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2015, 20:31

Makiavel pisze:Oba dwumecze z Prusami pokazały, że jak Kielon im piłki nie poda, to gola nam nie strzelą, słynniejszych Prusków odesłaliśmy z LM z kwitkiem boleśnie tłukąc na ich stadionie, drudzy może mieliby szanse, gdybyśmy grali w dziewięciu albo ośmiu i sędzia pomagał im jeszcze bardziej a tak to swoją przygodę zakończyli na fazie grupowej
Oj już tam nie przesadzajmy z tą słabą grą Borussii, mi tam się ich gra na naszym tle we wczorajszym meczu bardzo podobała. A, że nie mieli zbytnio szczęścia i Gigi stanął na wysokości zadania to już inna sprawa. A i jeszcze swojej przygody mogą nie zakończyć na fazie grupowej, wszak przecież mogą wejść jeszcze do LE.

No to zobaczymy co dzisiaj pokaże Roma? Ze swojej strony wierzę w rzymian, mam nadzieję, że pokonają dzisiaj Bayer.

ODPOWIEDZ