Serie A 15/16 (11): JUVENTUS 2-1 Torino
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Drugi, zagrał tak w meczu z Chievo, całkiem przyzwoicie zresztą. W 2 połowie po kontuzji Marchisio zajął jego miejsce.zabekmj23 pisze:hehe 11 kolejka serie a
pierwszy występ Hernanesa na pozycji na która był kupowany
to pokazuje absurd naszego marcato....
Hmmm, patrzę w tył a tu Frosinone na plecach :afraid2:

- annihilator1988
- Juventino
Równie wysokie co na blamaż Juve w tym sezonie. Chyba 7, nie wiem, straciłem już rachubę. Nie wiem też czy taki Vucinić z magic touchem nie byłby wybawieniem dla zdrewniałego ataku.Wojtek pisze:Jaki kurs na czerwo Glika?
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- zbysioJuve
- Juventino
Ciężko chyba będzie, ale mam nadzieję, że Max zwycięstwem w derbach obroni się na tę falę krytyki jaka spadła na niego w ostatnim czasie. Także jazda dzisiaj po zwycięstwo, choć ta obrona z Padoin i Barzaglim na środku jakoś tak dziwnie wygląda.
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie da się tego oglądać. Nadal marazm i żenada.
2 strzały na bramkę. Obrona niepewna. Khedira SZKLANKA.
2 strzały na bramkę. Obrona niepewna. Khedira SZKLANKA.
Ostatnio zmieniony 31 października 2015, 18:48 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego za Khedire nie wszedł jakiś środkowy pomocnik, żeby zachować 4312 tylko wchodzi murzyn i przechodzimy na 433 z Morata na lewym skrzydle który na tej pozycji nie daje kompletnie nic drużynie? Wygrywamy ale gra to dalej padaka.
Kontuzje Niemca przemilczę bo wygląda to na kolejna kontuzje mięśniowa.
Oby dociułać to zwycięstwo bo pkt są nam niezmiernie potrzebne.
P.S. Czy tylko mi się wydaje, że nasz gra ofensywna nie ma żadnego składu ani ładu. Ot takie sobie granie. Każdy jak chce i gdzie chce?

Kontuzje Niemca przemilczę bo wygląda to na kolejna kontuzje mięśniowa.
Oby dociułać to zwycięstwo bo pkt są nam niezmiernie potrzebne.
P.S. Czy tylko mi się wydaje, że nasz gra ofensywna nie ma żadnego składu ani ładu. Ot takie sobie granie. Każdy jak chce i gdzie chce?
- sebatiaen
- Juventino
Wygląda wszystko dobrze do momentu pola karnego.
Problem cały czas jest ze zgraniem nie mniej jednak widać cały czas poprawę.
Ta kontra Torino poszła i złapałem się za głowę.
Nasi dobrze grają, tylko czy ten skład wybiegnie też w następnej kolejce? czy zagrają równie ambitnie? mnie to zastanawia.
Tak sobie oglądam reklamy w trakcie przerwy i zapamiętałem reklamę meczu Romy, komentarz - nie ważne na którym miejscu są w tabeli bo i tak mogą zawsze pięknie zaskoczyć, no k. zaśmiałem się;), <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> do nich pasuje;).
Problem cały czas jest ze zgraniem nie mniej jednak widać cały czas poprawę.
Ta kontra Torino poszła i złapałem się za głowę.
Nasi dobrze grają, tylko czy ten skład wybiegnie też w następnej kolejce? czy zagrają równie ambitnie? mnie to zastanawia.
Tak sobie oglądam reklamy w trakcie przerwy i zapamiętałem reklamę meczu Romy, komentarz - nie ważne na którym miejscu są w tabeli bo i tak mogą zawsze pięknie zaskoczyć, no k. zaśmiałem się;), <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> do nich pasuje;).
Ostatnio zmieniony 31 października 2015, 18:51 przez sebatiaen, łącznie zmieniany 1 raz.
- PlanetJuve
- Juventino
Jak nasza gra z przodu ma jakos wygladac jak to napastnicy musza sie cofac zeby w ogole cos zainicjowac. Nie ma nikogo kto wezmie odpowiedzialnosc, podejmie jakies ryzyko podaniem do przodu. Tylko pilka do tylu i cala 11 torino przed pilka.. O stalych fragmentach nie ma co mowic. zadnej mysli taktycznej.. Wyjdzie i grajcie.. 

- koki90
- Juventino
Dobrze by było wturlać jakoś drugą bramkę, bo przy ewentualnym golu dla Torino wątpię, że się pozbieramy. Cieszy, że gola strzelił akurat Pogba i to w taki sposób.
Oby to zejście Khediry to było dmuchanie na zimne i ewentualna pauza Niemca nie była jakaś długa. Nie dajmy sobie wydrzeć tych 3 pkt. jeszcze niedawno styl mnie obchodził, teraz chcę tylko punktów, obojętnie jak.
Oby to zejście Khediry to było dmuchanie na zimne i ewentualna pauza Niemca nie była jakaś długa. Nie dajmy sobie wydrzeć tych 3 pkt. jeszcze niedawno styl mnie obchodził, teraz chcę tylko punktów, obojętnie jak.
- zabekmj23
- Juventino
gra słaba dalej bez skladu i ładu te akcje
moze gol Pogbe troche odblokuje
kontuzji Khediry szkoda komentowac nawet bo dzieje sie dokaldnie to samo co w Milanie za czasów Maxa...
ja z taka gra nie widze LM w tym sezonie niestety tylko miejsca 6-10 dla nas
moze gol Pogbe troche odblokuje
kontuzji Khediry szkoda komentowac nawet bo dzieje sie dokaldnie to samo co w Milanie za czasów Maxa...
ja z taka gra nie widze LM w tym sezonie niestety tylko miejsca 6-10 dla nas
- juvemaroko
- Juventino
Gra dalej nie wyglada rewelacyjna, duzo bledow z tylu i kolejna kontuzja.
Oby gol Pogba mu pomogl zeby gral lepiej i skutecznie.
Jest duza szansa na czerwona kartka oby nie byla dla nas.
Oby gol Pogba mu pomogl zeby gral lepiej i skutecznie.
Jest duza szansa na czerwona kartka oby nie byla dla nas.
- eastsider
- Juventino
nie wiem o co Wam chodzi. Ktos się spodziewał, że Hernanes krul środka będzie rozgrywał piłkę do napastników i tego nie robi?
Mówcie mi pumex2. Przed każdym transferem będziemy robić radę plemienia i wydawać osąd. Oprócz pięknego strzału nie ma nic. Morata ładnie zasuwa będąc nawet w obronie ale co z tego, są strzały z dystansu a wejść w pole karne nie ma.
Mówcie mi pumex2. Przed każdym transferem będziemy robić radę plemienia i wydawać osąd. Oprócz pięknego strzału nie ma nic. Morata ładnie zasuwa będąc nawet w obronie ale co z tego, są strzały z dystansu a wejść w pole karne nie ma.