Serie A 15/16 (10): Sassuolo 1-0 JUVENTUS
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Czołówka nam odjeżdża, a my zostawiamy 3pkt. w Sassuolo :rotfl:
Pomijając, że i w dziesięciu powinniśmy to wygrać, nie mogę nie docenić Chielliniego. Chłop 31 lat, prawie cała profesjonalna kariera w Juventusie, a osłabia drużynę na 2/3 meczu wykazując się inteligencją ameby. Myślałby kto, że w tym wieku nawet w obliczu gorszej formy powinien wykazywać się chociaż doświadczeniem.
Pomijając, że i w dziesięciu powinniśmy to wygrać, nie mogę nie docenić Chielliniego. Chłop 31 lat, prawie cała profesjonalna kariera w Juventusie, a osłabia drużynę na 2/3 meczu wykazując się inteligencją ameby. Myślałby kto, że w tym wieku nawet w obliczu gorszej formy powinien wykazywać się chociaż doświadczeniem.
- Wojtek
- Juventino
Sedzia <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!!!! TAK TAK! Po prosze o żółtą kartkę!! Należało się przynajmniej zółtko a nawet czerwo za tego łokcia na Dybali, ale sędzia wie lepiej. Powinien dostać bana albo zostać zdegradowany do Serie B...
Łudziłem się, że może być lepiej, ale nie może. Będę się modlił żebyśmy skończyli ten sezon w TOP3, bo inaczej będziemy rozgrywali mecze w czwartki, o ile wgl..
Allegri i tak nie zostanie zwolniony, wybroni się z dziś, bo przecież ich "ciśliśmy" w 10tke! I tak Zaza oraz Mandzukić dalej będą grać. Na prawdę będę się modlił o te TOP3.
Jestem wściekły.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!! <3
Łudziłem się, że może być lepiej, ale nie może. Będę się modlił żebyśmy skończyli ten sezon w TOP3, bo inaczej będziemy rozgrywali mecze w czwartki, o ile wgl..
Allegri i tak nie zostanie zwolniony, wybroni się z dziś, bo przecież ich "ciśliśmy" w 10tke! I tak Zaza oraz Mandzukić dalej będą grać. Na prawdę będę się modlił o te TOP3.
Jestem wściekły.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!! <3
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Koście tak przeciwników jeszcze dłużej, a takich meczu, gdzie tracimy bramkę ze stałego fragmentu po głupim faulu, gramy w 10 po <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> faulu w paskudnych warunkach pogodowych i męczymy całą druga połowę bez efektu, będzie więcej.
Ostatnio zmieniony 28 października 2015, 22:46 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- pumex
- Juventino
Bolesny ten triumf, choć miło, że ktoś go zauważa. Ot, takie szczęście w nieszczęściu.wojczech7 pisze:Pumex triumfuje, ehh...
eastsider pisze:możecie cisnąć napastnikom ale dla mnie najgorszy w tej drużynie jest Cuadrado. Co z tego, że gość potrafi łyknąć przeciwnika zwodem czy wypracować sobie kawałek miejsca skoro to nie przekłada się na dośrodkowania, kluczowe podania. On się bardziej nadaje do fristajl football.

- sebatiaen
- Juventino
Marotta na spółę z Allegrim już rozwalili stare Juve.
Nie wiem jak możecie pisać że niby to może się stać.
Na obecną chwilę nie mamy Pirlo czy Vidala a o dominację w środku pola walczą Lemina czyli anonim i Sturaro czyli drugi niemalże anonim.
Po co przychodził ten Hernanes jak nie gra?
Dlaczego oddali Comana i nie mamy żadnej alternatywy dla Dybali? Paolo zmęczony i wchodzi za niego łysy.
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, bez sensu, nie widzę tego..
Piszecie o nowym trenerze a zobaczcie co dzieje się z Liverpoolem, to nie zadziała odrazu a nasi nie mają tyle kasy co angole, przyszedłby ktoś pokroju Mazzariego.
Nie wiem jak możecie pisać że niby to może się stać.
Na obecną chwilę nie mamy Pirlo czy Vidala a o dominację w środku pola walczą Lemina czyli anonim i Sturaro czyli drugi niemalże anonim.
Po co przychodził ten Hernanes jak nie gra?
Dlaczego oddali Comana i nie mamy żadnej alternatywy dla Dybali? Paolo zmęczony i wchodzi za niego łysy.
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, bez sensu, nie widzę tego..
Piszecie o nowym trenerze a zobaczcie co dzieje się z Liverpoolem, to nie zadziała odrazu a nasi nie mają tyle kasy co angole, przyszedłby ktoś pokroju Mazzariego.
- Gandalf8
- Juventino
Nie można powiedzieć, żeby nie próbowali w 2 połowie, ale 11 rożnych i żadnego zagrożenia a w sumie tylko 3 strzały na bramkę... Z czym do ludzi
.
Allegri jest fatalny - pierwsza zmiana dopiero w 60 minucie a następne w 78 i 82? Po co tym bardziej, że to napastnik za napastnika i pomocnik za pomocnika? Nic to nie da przecież... To już wolę Czerczesowa, który jak Legia przegrywała w LE po 1 połowie z Club Brugge 0:1 potrafił zrobić 2 zmiany w 46 minucie...
Trzeba zmienić trenera, ale znowu usłyszymy, że graliśmy dobrze w osłabieniu i tego typu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>...

Allegri jest fatalny - pierwsza zmiana dopiero w 60 minucie a następne w 78 i 82? Po co tym bardziej, że to napastnik za napastnika i pomocnik za pomocnika? Nic to nie da przecież... To już wolę Czerczesowa, który jak Legia przegrywała w LE po 1 połowie z Club Brugge 0:1 potrafił zrobić 2 zmiany w 46 minucie...
Trzeba zmienić trenera, ale znowu usłyszymy, że graliśmy dobrze w osłabieniu i tego typu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>...
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Ścieżka zwycięstw okazała się bardzo krótka :hellyes:
Jedyny pozytyw, że w tym sezonie rzadko mam okazję oglądać mecze na żywo. Gdyby nie to, już dawno załamałbym się nerwowo :head:Vincitore pisze:Jeżeli u was tak jak u mnie wyniki Juventusu odbijają się na życiu codziennym: w pracy, w relacjach z dziewczyną/żoną/rodziną to polecam jakoś się przestać tym przejmować, bo to niestety jeszcze nie koniec takich meczów w tym sezonie.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Niemożliwe...wiedziałem, że kolega z gitarka się pojawi ale raczej liczyłem na kolejny cios w moja stronę... :shock:wojczech7 pisze:Idę spać z nadzieją, że jutro przeczytam o zwolnieniu Allegriego... Chłop nie ogarnia.
Kolega z gitarką chyba zaraził się ode mnie rozdwojeniem jaźni...
Niemożliwe...następny mój hejter za hejtowanie Marotty i Hernanesa hejtuje Marottę ? :shock:sebatiaen pisze:Marotta na spółę z Allegrim już rozwalili stare Juve.
Ostatnio zmieniony 28 października 2015, 22:50 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- JuveGrzesiu
- Juventino
Co się kurcze stało? Juventus wyszedł bez jaj na boisko. Zero zapału do gry. No zupełnie nic!
Pora zastąpić Chielliniego Ruganim. Nasza obrona czuje, że mogą wszystko xd
Czy Alex Sandro jest lepszy od Evry? W tym meczu nie pokazał nic dobrego.
Sturaro odkąd został postawiony na prawą obronę to wyglądał jak Mandżu w ataku - nie ma człowieka.
Lemina momentami przeciętnie, a większością słabo. Po co go kupowano to nie wiem xd
Jest jeszcze nadzieja, że będzie lepiej.
Pogba powoli wraca do formy, co mecz ma swoje przebłyski, dzisiaj było widać, że nie ma z kim grać xd
Wejście Moraty bardzo dobre, duzo ożywienia i nie było widać, że gramy w 10.
Cuadrado w drugiej połowie pokazał to co grał dotychczas. Dużo dobrych dryblingów i sprintów.
Ten mecz trzeba jak najszyciej zapomnieć i grać dalej.
Zastanawiam się czy da się jakoś zaprotestować przeciwko dalszemu sędziowaniu tego Gervasoniemu (o ile dobrze sprawdziłem). To co on zrobił z tego meczu to jakaś masakra xd
Głupio mi się przyznać, ale w tym momencie liczę na to, że załapiemy się w lidze na miejsce, które daje możliwość grania w LM
Pora zastąpić Chielliniego Ruganim. Nasza obrona czuje, że mogą wszystko xd
Czy Alex Sandro jest lepszy od Evry? W tym meczu nie pokazał nic dobrego.
Sturaro odkąd został postawiony na prawą obronę to wyglądał jak Mandżu w ataku - nie ma człowieka.
Lemina momentami przeciętnie, a większością słabo. Po co go kupowano to nie wiem xd
Jest jeszcze nadzieja, że będzie lepiej.
Pogba powoli wraca do formy, co mecz ma swoje przebłyski, dzisiaj było widać, że nie ma z kim grać xd
Wejście Moraty bardzo dobre, duzo ożywienia i nie było widać, że gramy w 10.
Cuadrado w drugiej połowie pokazał to co grał dotychczas. Dużo dobrych dryblingów i sprintów.
Ten mecz trzeba jak najszyciej zapomnieć i grać dalej.
Zastanawiam się czy da się jakoś zaprotestować przeciwko dalszemu sędziowaniu tego Gervasoniemu (o ile dobrze sprawdziłem). To co on zrobił z tego meczu to jakaś masakra xd
Głupio mi się przyznać, ale w tym momencie liczę na to, że załapiemy się w lidze na miejsce, które daje możliwość grania w LM

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
To, że Mandżukić spał na boisku, doświadczony wyjadacz Chiellini został zrobiony przez Berardiego w bambuko czy też sędziowanie stało na skandalicznym poziomie wszyscy wiedzą. Ja skupiłbym się na nowym mesjaszu i wartej czterdzieści milionów nadziei na lepsze jutro.
Grę Dybali można podsumować w następujący sposób: strata, strata, strata, sombrero i piękne zagranie krosowe fałszem... za plecy, stały fragment bity na poziomie podwórka, strata strata, strata, strata, udany drybling, który nic nie dał drużynie, stały fragment, strata, strata, strata, kolejny zmarnowany stały fragment, obita gęba, zmiana.
Grę Dybali można podsumować w następujący sposób: strata, strata, strata, sombrero i piękne zagranie krosowe fałszem... za plecy, stały fragment bity na poziomie podwórka, strata strata, strata, strata, udany drybling, który nic nie dał drużynie, stały fragment, strata, strata, strata, kolejny zmarnowany stały fragment, obita gęba, zmiana.
- Hubson
- Juventino
Nie wiem co o tym myśleć. Zęby same zgrzytają z nerwów, łzy same cisną sie do oczu... Ten koszmar w końcu musi się skończyć. Nie można takiej maniany odpierdzielać. Takie mecze po prostu MUSIMY wygrywać
Dobrej nocy.
Mimo wszystko, FORZA !
Gratulacje dla Sassuolo, grali bez kompleksów. Oni "mogli", my "musieliśmy".

Dobrej nocy.
Mimo wszystko, FORZA !
Gratulacje dla Sassuolo, grali bez kompleksów. Oni "mogli", my "musieliśmy".
- dp10
- Juventino
Dramat...z taką grą trzeba drżeć o top 3..może wymiana Mou <-> Max z Chelsea
ps. jeśli ktoś myśli, że w obliczu czerwa dla Chielliniego zagra Rugani to się przeliczy. Zapewne zastąpi go Urus bo podobno już jest zdrowy.

ps. jeśli ktoś myśli, że w obliczu czerwa dla Chielliniego zagra Rugani to się przeliczy. Zapewne zastąpi go Urus bo podobno już jest zdrowy.
- Cabrini_idol
- Juventino
Strasznie jesteśmy bezzębni z przodu. Nie da się wygrac meczu nie strzelając gola/goli
W sobote o tej porze trenejro pewnie powie, że wracamy na zwycięski szlak
i tak w kółko...
Do widzenia Panie trenerze !!

W sobote o tej porze trenejro pewnie powie, że wracamy na zwycięski szlak
Do widzenia Panie trenerze !!

- mateusz1897
- Juventino
Może Lippi wróci do trenowania? Albo Trapattoni?AdiJuve pisze:Puzzle jakie Marotta dał Allegriemu okazały się zbyt trudne do ułożenia,ale to mnie akurat nie dziwi. Jedno,że Allegri to raczej typ trenera,który poprowadzi już ułożoną ekipę czego przykład mieliśmy w zeszłym sezonie czy w Milanie a drugie to te puzzle naprawdę w wielu miejsca nijak do siebie nie pasują. Jeszcze jedno mercato "10/10" i czasy Del Neriego powrócą.
Pytanie co powinien zrobić zarząd bo czy ktokolwiek z dostępnych trenerów z tej zbieraniny piłkarzy będzie wstanie coś sklecić, osobiście nie widzę takiego kandydata w tej chwili.łatwo jest napisać "zwolnić Allegriego" trudniej już wskazać realnego kandydata na teraz, po tym jak Klopp objął Liverpool chyba nie ma żadnego trenera na poziomie a branie kogoś z łapanki może okazać się jeszcze gorszym pomysłem.
Marzenia.

- Wojtek1207
- Juventino
O to to. Niektórzy za dużo oczekują od Dybali, a prawda jest taka, że to, co robił było dość... chaotyczne i przypadkowe. Moim zdaniem o wiele lepiej wyglądał Morata, który dzisiaj był Moratą "chce mi się".Pluto pisze:To, że Mandżukić spał na boisku, doświadczony wyjadacz Chiellini został zrobiony przez Berardiego w bambuko czy też sędziowanie stało na skandalicznym poziomie wszyscy wiedzą. Ja skupiłbym się na nowym mesjaszu i wartej czterdzieści milionów nadziei na lepsze jutro.
I takie spostrzeżenie: Dybala nie może grać z Mandżukiciem, bo wtedy mamy z przodu dwóch wolnych piłkarzy. Bo wbrew ogólnej opinii Paulo jest bardzo wolny.