Serie A 15/16 (10): Sassuolo 1-0 JUVENTUS
- Wojtek
- Juventino
Morata prędzej wyjdzie z rytmu meczowego niż sobie odpocznie na derbyDragon pisze:Musicie ochłonąć... najnowsze doniesienia mówią o Zazie w miejsce Moraty (ten ma być oszczędzany na derby).![]()

Brak transmisji na 11, będą męczarnie ze streamem

- mrowka423
- Juventino
Polecam arenavision. Musisz mieć sopcasta acestreama i wtyczkę IE Tab do przeglądarki, ale śmiga wszystko w dobrej jakości bez zacinania.juventini22 pisze:Gdzie będziecie oglądali? Macie coś pewnego?
Nienawidze meczy w środku tygodnia średniakami/słabeuszami, wówczas bardzo ciężko o dobry link
- juventini22
- Juventino
A serwisy w linkami co znacie oprócz w wymienionych:
ArenaVision, Estadios, rojadirecta, meczyki.pl,
ArenaVision, Estadios, rojadirecta, meczyki.pl,
- Principino
- Juventino
livetv.sx tam też znajdziecie i sopcasty i flash streamy.
- Wojtek
- Juventino
Dzięki zią! Wygląda świetnie, zobaczymy jak będzie na meczumrowka423 pisze:Polecam arenavision. Musisz mieć sopcasta acestreama i wtyczkę IE Tab do przeglądarki, ale śmiga wszystko w dobrej jakości bez zacinania.juventini22 pisze:Gdzie będziecie oglądali? Macie coś pewnego?
Nienawidze meczy w środku tygodnia średniakami/słabeuszami, wówczas bardzo ciężko o dobry link

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Wojtek, nie wiem czy o to chodzi i czy pomogę, ale jak acestream to tu masz wszystkie mecze: http://www.livefootballol.com/streaming/serie-a/
- koki90
- Juventino
Ja mam wrażenie, że dziś wystawienie Zazy ukierunkowane jest jego przeszłością w Sassuolo. Tak samo było niedawno z Atalantą i Padoinem... generalnie Padoin w naszych barwach jak mógł to mam wrażenie, że grał niemal zawsze. Takie szanse nawet od Conte dostawał też Peluso i pewnie znalazłoby się jeszcze trochę takich smaczków.
Nie wiem czy mam racje i czym dokladnie byłoby to podyktowane - dodatkową motywacją, czy może znajomością przeciwnika.
Nie wiem czy mam racje i czym dokladnie byłoby to podyktowane - dodatkową motywacją, czy może znajomością przeciwnika.
- Gajowy Marucha
- Juventino
Serio? Kolejny i mecz i znowu inny skład? Max bawi sie w V kolumne czy o co chodzi?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Najbardziej ciekawi mnie kolejny mecz na ławce Moraty. Co Allegri rozumie pod pojęciem rotacja? Sturaro to już nie grał chyba w 6 spotkaniach z rzędu, ale wypalił...
Będą męczarnie jak z dobrym linkiem do meczu. Gramy na różowo. Powtórzę: 3-5-2 :*
Będą męczarnie jak z dobrym linkiem do meczu. Gramy na różowo. Powtórzę: 3-5-2 :*

- Hubson
- Juventino
Ważne że Max daje w końcu pograć Dybali od 1minuty. Chłopak ma z meczu na mecz coraz większy ciąg na bramkę. Strzela z dystansu, kombinuje z Pogbą klepy i wygląda to coraz lepiej. Liczę też na Cuadrado, który szarpie na skrzydle, jak Reksio szynke
. Podejrzewam że cała trójka pocieszy dziś oko nie jedną akcją 
Co do samego meczu, obstawiam 1:3 dla naszych
P.S. Sandro to w ogóle jeszcze żyje
?

Co do samego meczu, obstawiam 1:3 dla naszych

P.S. Sandro to w ogóle jeszcze żyje

Na odpowiedź nie musiałem długo czekaćJuventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro, Sturaro, Lemina, Pogba, Cuadrado, Mandzukic, Dybala.

Ostatnio zmieniony 28 października 2015, 20:02 przez Hubson, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vincitore
- Juventino
Druga linia chyba trochę za słaba jak na tak wymagającego rywala, taki 'turnover' trzeba było zrobić z Atalantą, ale oceniać będziemy po meczu.
Coś ostatnio Allegri niezbyt chętny na usługi Hernanesa.
Coś ostatnio Allegri niezbyt chętny na usługi Hernanesa.