Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 27 października 2015, 22:51

Koncertowo Destro zmarnował okazję na remis w ostatniej minucie. :angry:
Nie oglądam Interu co kolejkę, ale z tego co widzę, to mają oni to szczęście, którego nie mieliśmy my z Frosinone, Udine czy Chievo. Sytuacja Khediry w meczu z nami czy dzisiaj ten strzał Destro... :facepalm:

dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 81 razy
Otrzymał podziękowanie: 23 razy

Nieprzeczytany post 27 października 2015, 22:52

Jeśli Bologna miałaby choć jednego napastnika zamiast tych kukieł, które biegają u nich w ataku, to Inter mógłby się cieszyć, że wywiózł 1 pkt grając w osłabieniu. To co zrobił Destro w ostatniej akcji było bardzo podobne do słupka Khediry w meczu z Interem.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2015, 22:58

Kiedy my się zgramy w pełni, im przestanie dopisywać szczęście i miejsca w tabeli odwrócą się :) To się stanie już niedługo! :koszulka: W ogóle mnie gra Interu nie przekonuje - ta pozycja w tabeli jest myląca.
Nie zamienił bym się z nimi i wcale im nie zazdroszczę - to papierowy lider, nic więcej! No ale czasem taki jest urok pierwszych kolejek.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2015, 08:00

Postawiłem kuponik na którym dałem win interu, ale podczas oglądania wyższy był jednak stan obrzydzenia ta druzyną i chciałem, aby stracili punkty . Ot taka ciekawostka :prochno:

a tak konstruktywnie to inter jest rzadki oj rzadki, i nie będzie top3 :smile:

Obrazek
zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2015, 09:18

Cabrini_idol pisze:Postawiłem kuponik na którym dałem win interu, ale podczas oglądania wyższy był jednak stan obrzydzenia ta druzyną i chciałem, aby stracili punkty . Ot taka ciekawostka :prochno:

a tak konstruktywnie to inter jest rzadki oj rzadki, i nie będzie top3 :smile:
Ja bym był akurat bardziej wstrzemięźliwy i bardziej ostrożny w tych ocenach odnośnie miejsca Interu na koniec sezonu. Fakt, może w tej chwili ta ich gra nie jest jakaś rewelacyjna ale myślę, że na miejsce w TOP 3 na koniec sezonu jak najbardziej ich jest stać. I choć przed nimi jeszcze sporo ciężkich meczy do półmetka to może jakoś jednak dociągną w czołówce gromadząc po drodze punkty jak w tej chwili, a w zimowym skorygują być może jeszcze bardziej skład i nie wiadomo czy i ta ich gra nie będzie inaczej wyglądać. Także ja nie skreślałbym przynajmniej ot tak sobie w tej chwili Interu.

Odnośnie wczorajszego meczu to po skrócie widzę, że Interowi wczoraj chyba znowu dopisało szczęście, choć jak to mówią, szczęście sprzyja lepszym i jak nie idzie to też sztuką jest wygrać mecz. Bramka dla nich po ewidentnym błędzie prawego obrońcy Bologny, jak też jak już wcześniej ktoś napisał zmarnowana setka w doliczonym przez Destro. Także Cabrini chyba browar się dla niego powinien należeć :) , no chyba, że w ogóle jak napisałeś nie zależało Ci na tej wygranej.

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 28 października 2015, 13:56

Przede wszystkim należy zwrócić uwagę jak daremna była wczoraj Bologna.
Goniąc wynik w przewadze, przed własną publicznością nie byli w stanie stworzyć składnej akcji, zaryzykować. Inter zamurował dwie linii na wysokości pola karnego a gospodarze notorycznie z czwórką zawodników za linią piłki, makabra. Żeby było śmieszniej w końcu, psim swędem stworzyli stuprocentową okazję a snajper Destro, który powinien być punktem odniesienia w tej ekipie, ustrzelił Handanovicia. :facepalm2:

Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 21:11

Napoli nie cacka się z gorszą częścią Mediolanu. Gol w 2 minucie :dance2: :dance: :C

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 21:34

Makiavel pisze:Napoli nie cacka się z gorszą częścią Mediolanu. Gol w 2 minucie :dance2: :dance: :C
Nie wiem czy nie lepszy byłby tu remis? :co?: I tak, i tak w najlepszym razie będziemy tracić 7 punktów do nowego/starego lidera. Napoli na fali, przydała by się im strata punktów.To zwycięstwo może dodać im za dużo pewności siebie!
Co do meczu - Napoli nie rezygnuje z podwyższenia rezultatu. Ciężko możemy z nimi mieć w dalszej części sezonu...

Edit: Inter w dziesiątkę :D Piękne prognozy dla nich przed drugą połową! :D
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2015, 21:53 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 2 razy.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 21:36

słaby ten inter, nowy miszcz Włoch. :prochno:

Obrazek
Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 21:53

A teraz już w 10 grają chłopcy z Interu :rotfl:

vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 21:57

Napoli całkowicie zdominowało Inter w pierwszej połowie. Życzyłbym sobie tego remisu, ale raczej mediolańczycy nie są dziś drużyną, która mogłaby zagrozić gospodarzom.

Na osobne słowo zasługuje Perisić. Dwa razy miał na nodze dogodne piły i dwa razy wybornie skiksował. :hellyes:

zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 22:05

vitoo pisze:Napoli całkowicie zdominowało Inter w pierwszej połowie.
Nie powiedziałbym, że aż tak całkowicie zdominowało. Owszem miało przewagę w polu, jednak oprócz tej sytuacji bramkowej Higuaina w zasadzie nie miało już żadnej dogodnej okazji. Inter natomiast mógł pokusić się o wyrównanie Guarin minimalnie uderzył obok bramki no i Perisić dwukrotnie skiksował w dobrych sytuacjach.
Makiavel pisze:A teraz już w 10 grają chłopcy z Interu rotfl
Jak dla mnie to te żółte dla Nagatomo trochę przesadzone a szczególnie ta pierwsza.

Kadziel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 22:08

Napoli dziś zdecydowanie lepsze, ale Nagatomo powinien być ciągle na boisku.To wejście nie było na czerwoną kartkę...Nie było tu, ani złośliwości, ani wyprostowanej nogi, zwykły spóźniony wślizg na żółtą.Przy czym to powinna być jego pierwsza żółta kartka, bo ta wcześniejsza, gdy ledwo położył ręce na plecach Callejona mocno naciągana.To tak kwestii sędziowania, które od lat we Włoszech jest tragiczne.

Napoli w drugiej połowie pewnie zamknie Inter na ich połowie i będzie powoli dążyć do zdobycia kolejnych bramek.Skończy się pewnie 3:0.

PS. Zapomniałem jeszcze o sytuacji w której Koulibaly (czy jak to się pisze) wyskoczył do główki w polu karnym Interu i dostał od Mirandy łokciem w twarz, a to Miranda zaczął płakać...
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2015, 22:16 przez Kadziel, łącznie zmieniany 1 raz.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 22:09

Wycofują Napastnika - Icardiego - za obrońcę. Co oni chcą osiągnąc? Przegrać jak najniżej?

hellspawn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2015, 22:20

Merdy robią swoje :lol: Kocham ich buńczuczne wypowiedzi w stylu Melo, a zaraz potem ich bolesne upadki. Uwielbiam, delektuję się słodyczą ich porażek. Tak, po jestem bany na tym punkcie :snackgy:

2. Tematy, posty i komentarze
g) Wszelkie przejawy rasizmu klubowego (przekręcanie nazw klubów, nazwisk, obraźliwe avatary czy podpisy, znieważanie klubów i ich piłkarzy, działaczy oraz kibiców) będą bezwzględnie karane.

Kolego, regulamin... 2 raz nie będę Cię karał za to samo przewinienie, aczkolwiek prawie 10 letni staż na forum do czegoś zobowiązuje :roll:
/ Dragon

ODPOWIEDZ