Wszystko o Interze
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Z -8, które dzieliły nas przed rozpoczęciem tej kolejki możemy zrobić -6.juvemaroko pisze:Inter po raz 4 z rzedu bez komplet punktow. Napewno stracilismy sporo punktow na poczatek sezonu ale tez gralismy 3 ciezkich spotkania na wyjezdzie. Czas bysmy sie zblizili do inter i z - 11 zrobilo sie - 5
Inter to klub, który na koniec sezonu bił się będzie z Fiorentina i Lazio (ewentualnie - jeżeli wydarzy się coś niespodziewanego - z Milanem) o 3 miejsce.
- Principino
- Juventino
Roma i Napoli będą walczyć o mistrza, a Juventus o awans do LE 
- juvemaroko
- Juventino
Sorry namieszalem z liczbami ale co wazne odrabimy powoli straty do Interu i powoli ich swietne start 5/5 przestaje robic wrazenia.
- Principino
- Juventino
A nie ważne już.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
A dlatego, że to nędzna drużyna, która nie godna nawet grać z taka drużyna jak Juve...a na poważnie - to przeciętniaki, które wkrótce znowu ku swej rozpaczy będą oglądać plecy Juve...

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Tak tak, tez za nimi nie przepadam (delikatnie mówiąc). Obyś mial racje,ale póki co lepiej weszli w sezon niż my, chociaz mysle ze mieli furę szczęścia w swoich meczach 1:0.alessandro1977 pisze:A dlatego, że to nędzna drużyna, która nie godna nawet grać z taka drużyna jak Juve...a na poważnie - to przeciętniaki, które wkrótce znowu ku swej rozpaczy będą oglądać plecy Juve...
- Principino
- Juventino
Melo w swoim stylu najpierw żółta, a potem szybka czerwona 

- CzeczenCZN
- Juventino
Ech;/ Kingsley Coman jak na złość.
W zeszłym sezonie zawsze jak wchodził, ściskałem kciuki i liczyłem że coś ukuje, zagra dla nas świetny mecz, będzie się rozwijał i szczerze? Niewiele z tego było...
Przeszedł do Bayernu - obawiałem się z przekory, że Bayern wie co robi i będziemy tego żałować.
- tak się stało!
Bo Bayern to nie są frajerzy, którzy nam mercato chcą dofinansowywać.
Wszyscy (No Większość.) Krzyczała - Sprzedać!
- Ech;/
Nie ma co zwalać na ligę! W Monachium uwierzył w siebie, dostał więcej zaufania, Bep potrafił znaleźć mu rolę na boisku.
Jak obczajałem Bayern na FlaschScore, od momentu jego transferu tam, było mi (i jest.) baaaardzo przykro

EDIT: Proszę o przeniesienia posta do tematu Kingsley Coman - Omyłkowo wysłałem tutaj - przepraszam za kłopot!

Bo Bayern to nie są frajerzy, którzy nam mercato chcą dofinansowywać.

Wszyscy (No Większość.) Krzyczała - Sprzedać!

Nie ma co zwalać na ligę! W Monachium uwierzył w siebie, dostał więcej zaufania, Bep potrafił znaleźć mu rolę na boisku.
Jak obczajałem Bayern na FlaschScore, od momentu jego transferu tam, było mi (i jest.) baaaardzo przykro

EDIT: Proszę o przeniesienia posta do tematu Kingsley Coman - Omyłkowo wysłałem tutaj - przepraszam za kłopot!