Serie A 15/16 (8): Inter 0-0 JUVENTUS
- gucio_juve
- Juventino
17 Medel, 83 Melo, 77 Brozovic; 44 Perisic :cwaniak:
Pewny typ - Melo wyleci przed czasem.
Pewny typ - Melo wyleci przed czasem.
- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
A już naprawdę liczyłem, że zobaczymy najlepszy Juventus z przodu, a tu przykra informacja od Maxa i wystawienie Zazy. Niezbadane są wyroki naszego trenera, nie ma to dla mnie żadnego uzasadnienia aby grać dwoma 9-tkami. Powinna być jednak jakoś w środku pola, może Zaza aż tak nie spartaczy tego meczu, ale i tak nie umiem wytłumaczyć dlaczego nie gramy z Moratą i Dybalą, przecież to dwaj napastnicy, którzy się w naturalny sposób uzupełniają...
- gucio_juve
- Juventino
Może to, że gramy w środę z coraz lepiej radzącym sobie Gladbach? I może to być kluczowy mecz w kontekście awansu z 1go miejsca?Urbi27 pisze:A już naprawdę liczyłem, że zobaczymy najlepszy Juventus z przodu, a tu przykra informacja od Maxa i wystawienie Zazy. Niezbadane są wyroki naszego trenera, nie ma to dla mnie żadnego uzasadnienia aby grać dwoma 9-tkami. Powinna być jednak jakoś w środku pola, może Zaza aż tak nie spartaczy tego meczu, ale i tak nie umiem wytłumaczyć dlaczego nie gramy z Moratą i Dybalą, przecież to dwaj napastnicy, którzy się w naturalny sposób uzupełniają...
- Gandalf8
- Juventino
Narzekamy na Zazę, ale nikt nie zwrócił uwagi, że wreszcie mamy pomoc Khedira, Marchisio, Pogba - to może mieć większe znaczenie niż brak Dybali w pierwszym składzie :juve:
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Wojtek
- Juventino
Coś Ty...przecież w środę zagra Mandzukić bo jest bardziej doświadczony w LM, a Dybala znowu na ławce.gucio_juve pisze:Może to, że gramy w środę z coraz lepiej radzącym sobie Gladbach? I może to być kluczowy mecz w kontekście awansu z 1go miejsca?Urbi27 pisze:A już naprawdę liczyłem, że zobaczymy najlepszy Juventus z przodu, a tu przykra informacja od Maxa i wystawienie Zazy. Niezbadane są wyroki naszego trenera, nie ma to dla mnie żadnego uzasadnienia aby grać dwoma 9-tkami. Powinna być jednak jakoś w środku pola, może Zaza aż tak nie spartaczy tego meczu, ale i tak nie umiem wytłumaczyć dlaczego nie gramy z Moratą i Dybalą, przecież to dwaj napastnicy, którzy się w naturalny sposób uzupełniają...
- Urbi27
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Dlatego rezygnujemy z jednego zawodnika, który notabene zagrał jedynie 15 min w meczu reprezentacji, z całego pierwszego składu? Za to wystawiamy całą pomoc i naszego drugiego napastnika, mimo, że wszyscy są właściwie bezpośrednio po kontuzjach.gucio_juve pisze:Może to, że gramy w środę z coraz lepiej radzącym sobie Gladbach? I może to być kluczowy mecz w kontekście awansu z 1go miejsca?Urbi27 pisze:A już naprawdę liczyłem, że zobaczymy najlepszy Juventus z przodu, a tu przykra informacja od Maxa i wystawienie Zazy. Niezbadane są wyroki naszego trenera, nie ma to dla mnie żadnego uzasadnienia aby grać dwoma 9-tkami. Powinna być jednak jakoś w środku pola, może Zaza aż tak nie spartaczy tego meczu, ale i tak nie umiem wytłumaczyć dlaczego nie gramy z Moratą i Dybalą, przecież to dwaj napastnicy, którzy się w naturalny sposób uzupełniają...
- juvemaroko
- Juventino
Moze Max chce zostawic Dybala na ostatnich 30 minut kiedy juz rywale beda zmeczeni. Zaza ma wiecej doswiadczenie i moze wyglada fizycznie lepiej.
Oby Dzis okazalo sie ze Max ma racje z ta decyzja
Oby Dzis okazalo sie ze Max ma racje z ta decyzja
- BlackJacky
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Za namowa kolegow poszedlem ostro w kartki w tym meczu
Jedziemy z nimi!

Jedziemy z nimi!
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"