Serie A 15/16 (8): Inter 0-0 JUVENTUS
- Gandalf8
- Juventino
No, kur zapiał, jego mać... Taki fajny skład by był to Max musiał coś spieprzyćPoprostu pisze:JUVENTUS: 1 Buffon; 15 Barzagli, 19 Bonucci, Chiellini 3; 16 Cuadrado, Khedira 6, 8 Marchisio, 10 Pogba, 33 Evra; Morata 9, 7 Zaza.
Także tego. Oby Zaza coś wpakował

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Ale ciekawe czy to jest 3-5-2 czy czasem nie 4-3-3 z przodem: Cuadrado-Zaza-Morata
EDIT: https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 9460_o.jpg
No właśnie, wyczułem Maxa!
- Cabrini_idol
- Juventino
Zaza
Why Max WHY !
Morata traci 50 % swojej wartości grając na skrzydle, toż to ,,9'' jak się patrzy. To, że jest szybki nie znaczy, że ma grać na skrzydle.
No nic trzymamy kciuki, otwieramy piwko i FORZA JUVE !

Why Max WHY !
Morata traci 50 % swojej wartości grając na skrzydle, toż to ,,9'' jak się patrzy. To, że jest szybki nie znaczy, że ma grać na skrzydle.
No nic trzymamy kciuki, otwieramy piwko i FORZA JUVE !

- gregor_g4
- Juventino
Zaza to większy walczak i nadaje się do twardej gry, co przy rąbance z Melo i reszcie drwali z Interu może się przydać.
Skład co by nie mówić dobry, Dybala w 2 połowie niech pokaże co umie i że jest wart tych 40 baniek.
Zresztą skład nie ważny, jakim byśmy nie wyszli, zwycięstwo jest podstawą.
Skład co by nie mówić dobry, Dybala w 2 połowie niech pokaże co umie i że jest wart tych 40 baniek.
- Wojtek
- Juventino
LOL, to tym bardziej powinien grać Dybala! Morata na szpicy a na lewej Dybala i git, a tak to mamy Moratę na lewej oraz drewno na szpicy, nie umiem tego przeboleć.Crunny pisze:Ale ciekawe czy to jest 3-5-2 czy czasem nie 4-3-3 z przodem: Cuadrado-Zaza-Morata
- Cabrini_idol
- Juventino
Masz po części rację, nie ważne kto ważne aby wygrać, ale argument, że Zaza większy i silniejszy nie przemawia do mnie. Nie możemy się wciągnąć w siłowe rozwiązania co inter pewnie będzie chciał zrobić, ich trzeba zabić techniką, szybkością i dlatego uważam, że Dybala bardziej pasowałby.gregor_g4 pisze:Zaza to większy walczak i nadaje się do twardej gry, co przy rąbance z Melo i reszcie drwali z Interu może się przydać.

- Gandalf8
- Juventino
Samo ustawienie lepsze, bo 4-3-3 > 3-5-2, ale czy nie lepiej było dać Morate na środek a Dybale na lewą? No nic, pozostaje liczyć na to, że w tym szaleństwie Maxa jest metoda...Crunny pisze:Ale ciekawe czy to jest 3-5-2 czy czasem nie 4-3-3 z przodem: Cuadrado-Zaza-Morata
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
- Principino
- Juventino
Z City dało rade 

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mamy to wygrać. Dla mnie każdy inny wynik, niż zwycięstwo z interem będzie porażką. Chcę zobaczyć poukładaną (jak na obecny Juventus) grę i walkę o każdy pierdzielony centymetr boiska. Chcę zobaczyć jak Melo dławi się swoimi własnymi słowami po meczu!
- koki90
- Juventino
W dodatku Dybala był na zgrupowaniu w Ameryce Południowej, być może to też miało wpływ na wybór Allegriego. Ja tam mimo mojej ogromnej sympatii do Dybaly wierzę w Zazę i serio, chciałbym by pokazał czego jest wart, bo mimo iż ma braki techniczne to ma potencjał na niezłego killera. Ten charakterek jakim wydaje się być albo zaprowadzi go daleko albo zgubi. Trochę pod tym względem przypomina mi Quagliarellę.