Serie A 15/16 (8): Inter 0-0 JUVENTUS
- Gandalf8
- Juventino
Mecz, który trzeba wygrać. 3 punkty pozwolą wskoczyć z 14 na 10 pozycję w tabeli a trzeba odrabiać straty, bo do powrotu na nasze stałe miejsce jeszcze daleko.
Co do taktyki to myślę, że nie będzie żadnego kombinowania ze Sturaro czy Padoinem, ale będzie 3-5-2 (Buffon - Barza, Bonu, Kielon - Cuadrado, Khedira, Marchisio, Pogba, Evra - Dybala, Morata). Nie jestem zwolennikiem tego ustawienia, ale muszę przyznać, że w tym składzie personalnym wygląda to bardzo dobrze. Z tego 3-5-2 można w każdej chwili przejść na 4-3-3 (Buffon, Barza, Bony, Kielon, Evra - Khedira, Marchisio, Pogba - Cudrado, Morata, Dybala). Barzagli z Sevillą udowodnił, że potrafi zagrać ofensywnie na prawej obronie, zaliczył nawet asystę (dośrodkowanie wprost na głowę Moraty).
Czekam niecierpliwie na ten mecz :snackgy:
Co do taktyki to myślę, że nie będzie żadnego kombinowania ze Sturaro czy Padoinem, ale będzie 3-5-2 (Buffon - Barza, Bonu, Kielon - Cuadrado, Khedira, Marchisio, Pogba, Evra - Dybala, Morata). Nie jestem zwolennikiem tego ustawienia, ale muszę przyznać, że w tym składzie personalnym wygląda to bardzo dobrze. Z tego 3-5-2 można w każdej chwili przejść na 4-3-3 (Buffon, Barza, Bony, Kielon, Evra - Khedira, Marchisio, Pogba - Cudrado, Morata, Dybala). Barzagli z Sevillą udowodnił, że potrafi zagrać ofensywnie na prawej obronie, zaliczył nawet asystę (dośrodkowanie wprost na głowę Moraty).
Czekam niecierpliwie na ten mecz :snackgy:
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Najnowsze doniesienia mówią o większych szansach na grę od 1 min. Zazy w miejsce Dybali... Tak jak pisałem wczoraj... :roll:
Dragon pisze: Obawiam się, że Allegri coś jutro pomiesza w ataku. Jak wszystkie gazety zgodnie awizują 1 skład, Max zawsze nas czymś zaskoczy.

- Wojtek
- Juventino
No tak, bo ten skład przewidywany byłby zbyt piękny więc Maxiu musiał coś w nim zmienić na gorszeDragon pisze:Najnowsze doniesienia mówią o większych szansach na grę od 1 min. Zazy w miejsce Dybali... Tak jak pisałem wczoraj... :roll:Dragon pisze: Obawiam się, że Allegri coś jutro pomiesza w ataku. Jak wszystkie gazety zgodnie awizują 1 skład, Max zawsze nas czymś zaskoczy.

Ostatnio zmieniony 18 października 2015, 19:13 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Czyli niestety nie zobaczymy najlepszego składu. Przecież Morata w parze z Zazą to nie jest dobry pomysł - u boku Alvaro potrzebny jest ktoś tak przebojowy jak Dybala właśnie, nie zaś ktoś o jednak ograniczonych możliwościach technicznych jak Zaza. Cóż... Trzeba zaufać trenerowi i oby zdało to egzamin, choć mam spore obawy, jeśli chodzi o powyższą kwestię.
- wagner
- Juventino
Wojtek pisze:No tak, bo ten skład przewidywany byłby zbyt piękny więc Maxiu musiał coś w nim zmienić na gorsze![]()
![]()
Dybala to nasz diament a ten woli drewniaka Zaze wystawić, niech to szlak.
Lament jak wtedy, gdy Allegri wystawiał Sturaro na Real i Hernanesa w środku pola z Man. Cty, więc jestem dobrej myśli.CavAllano pisze:Cóż... Trzeba zaufać trenerowi i oby zdało to egzamin, choć mam spore obawy, jeśli chodzi o powyższą kwestię.

- annihilator1988
- Juventino
Forma strzelecka i wyniki w lidze dają ku temu powód. Nie chcę uchodzić za czarnowidza, ale strata bramki przez Juve to rzecz pewna.wagner pisze:Lament jak wtedy, gdy Allegri wystawiał Sturaro na Real i Hernanesa w środku pola z Man. Cty, więc jestem dobrej myśli.
Edit
16 Cuadrado, Khedira 6, 8 Marchisio, 10 Pogba :hellyes:
Ostatnio zmieniony 18 października 2015, 19:50 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
JUVENTUS: 1 Buffon; 15 Barzagli, 19 Bonucci, Chiellini 3; 16 Cuadrado, Khedira 6, 8 Marchisio, 10 Pogba, 33 Evra; Morata 9, 7 Zaza.
Także tego. Oby Zaza coś wpakował
- LordRahl
- Juventino
Kurde... to niedobrze... Ale Simone coś tam strzelał więc wierzę w niego.Poprostu pisze:JUVENTUS: 1 Buffon; 15 Barzagli, 19 Bonucci, Chiellini 3; 16 Cuadrado, Khedira 6, 8 Marchisio, 10 Pogba, 33 Evra; Morata 9, 7 Zaza.
- Wojtek
- Juventino
nosz !! Maxiu widocznie chce wskoczyć na wyższy poziom i z jeszcze większym handicapem zdobyć majstra. A nie, czekaj...z Zazą w ataku my mistrzostwa nie zrobimy.Poprostu pisze:JUVENTUS: 1 Buffon; 15 Barzagli, 19 Bonucci, Chiellini 3; 16 Cuadrado, Khedira 6, 8 Marchisio, 10 Pogba, 33 Evra; Morata 9, 7 Zaza.
Tak bardzo liczyłem na Dybalę a tu masz..

- Kamex22
- Juventino
Skąd ten skład Poprostu? Póki co ani na twitterze ani na juventus.com nie ma składów oficjalnych.
Teraz już oficjalnie za twitterem:
#Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Evra, Khedira, Marchisio, Pogba, Cuadrado, Zaza, Morata
Będzie git. Ostatnio Zaza bardzo się poprawił.
@Poprostu. Tuttojuve to jednak nie jest oficjalny kanał informacyjny.
Teraz już oficjalnie za twitterem:
#Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Evra, Khedira, Marchisio, Pogba, Cuadrado, Zaza, Morata
Będzie git. Ostatnio Zaza bardzo się poprawił.
@Poprostu. Tuttojuve to jednak nie jest oficjalny kanał informacyjny.
Ostatnio zmieniony 18 października 2015, 19:59 przez Kamex22, łącznie zmieniany 2 razy.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Kamex22 pisze:Skąd ten skład Poprostu? Póki co ani na twitterze ani na juventus.com nie ma składów oficjalnych.
tuttojuve.com
W Zazie można zobaczyć taką wewnętrzną złość sportową co w takim pojedynku jest niezwykle potrzebną cechą.
Ostatnio zmieniony 18 października 2015, 20:00 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
No to wszystko wiemy. Mam pewien niesmak związany z obecnością Zazy w pierwszym składzie, ale cóż, reszta ustawienia bez zarzutu.
Forza Juve, tylko 3 punkty!
:juve:
Forza Juve, tylko 3 punkty!