Serie A 15/16 (8): Inter 0-0 JUVENTUS
- cziro
- Juventino
Melo się boicie?
spokojnie mógłby grać pierwsze skrzypce w Carpi razem z Borriello. Miejsce tego klubu w tabeli jest do tej pory jak najbardziej przypadkowe. Chociaż scudetto już sobie wręczają. Będzie dobrze 

- sebatiaen
- Juventino
Tak mocny ten Inter że takie lanie dostaje u siebie z Fiorą że szkoda gadać.
Kibice Interu narzekają na styl gry zespołu, jakoś ciułają te punkty ale naprawdę nie ma szału.
Jeżeli nasi zepną pośladki to wygramy, jeżeli zagramy jak w LM to spokojnie sobie poradzimy, musimy poprostu zagrać z głową, mądrze.
Kibice Interu narzekają na styl gry zespołu, jakoś ciułają te punkty ale naprawdę nie ma szału.
Jeżeli nasi zepną pośladki to wygramy, jeżeli zagramy jak w LM to spokojnie sobie poradzimy, musimy poprostu zagrać z głową, mądrze.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Powiem szczerze, że ciężko mi się patrzy na tą tabelę. Niezwykle ważny mecz przed nami. Żarty już dawno się skończyły. W trudnych pojedynkach na wyjeździe na 2 mecze przegraliśmy oba po 2-1, co gorsze, zupełnie zasłużenie.
W ostatnich sezonach mistrzowskich na San Siro było: 1-2, 1-2, 1-1 i 1-2 (już zapewnione Scudetto). Nie da się ukryć, że jutrzejszy wynik ma ogromne znaczenie, szczerze mówiąc remis zupełnie nic nam nie daje, w przeciwieństwie do Interu. Udowodnimy tylko, że nie potrafimy wygrywać ani z silnymi, ani słabymi (u siebie :roll: ) rywalami. Strata pkt. też byłaby już naprawdę beznadziejna.
Fajnie, że oba zespoły wyjdą na 99% w optymalnych składach. Dobrze, że nasze kontuzje nie okazały się bardzo groźne. Środek Khedira, Marchisio, Pogba wygląda zacnie. Gdyby przed nimi ustawić Dybala- Morata- Cuadrado, zaryzykuję stwierdzenie, że wystawienie rezerwowej obrony i Rubinho na bramce, nie przeszkodziłoby nam w odniesieniu kilku pewnych zwycięstw z rzędu.
Obawiam się, że Allegri coś jutro pomiesza w ataku. Jak wszystkie gazety zgodnie awizują 1 skład, Max zawsze nas czymś zaskoczy.
Spodziewam się bardzo trudnego meczu, boję się ich pit-bulli w środku pomocy. Taki Melo to przecież wiemy, że albo piłka albo noga, oj przepraszam głowa. No i ten Icardi... :roll:
Mamy taką a nie inną sytuację w tabeli więc usatysfakcjonuje mnie tylko wygrana, remis pogrąży nas w marazmie a porażka każe zmienić plany na ten sezon. Tak, nie przemawia do mnie argument, że zostanie nam 30 kolejek bo co, rywalom zostanie 20?
W ostatnich sezonach mistrzowskich na San Siro było: 1-2, 1-2, 1-1 i 1-2 (już zapewnione Scudetto). Nie da się ukryć, że jutrzejszy wynik ma ogromne znaczenie, szczerze mówiąc remis zupełnie nic nam nie daje, w przeciwieństwie do Interu. Udowodnimy tylko, że nie potrafimy wygrywać ani z silnymi, ani słabymi (u siebie :roll: ) rywalami. Strata pkt. też byłaby już naprawdę beznadziejna.
Fajnie, że oba zespoły wyjdą na 99% w optymalnych składach. Dobrze, że nasze kontuzje nie okazały się bardzo groźne. Środek Khedira, Marchisio, Pogba wygląda zacnie. Gdyby przed nimi ustawić Dybala- Morata- Cuadrado, zaryzykuję stwierdzenie, że wystawienie rezerwowej obrony i Rubinho na bramce, nie przeszkodziłoby nam w odniesieniu kilku pewnych zwycięstw z rzędu.
Obawiam się, że Allegri coś jutro pomiesza w ataku. Jak wszystkie gazety zgodnie awizują 1 skład, Max zawsze nas czymś zaskoczy.
Spodziewam się bardzo trudnego meczu, boję się ich pit-bulli w środku pomocy. Taki Melo to przecież wiemy, że albo piłka albo noga, oj przepraszam głowa. No i ten Icardi... :roll:
Mamy taką a nie inną sytuację w tabeli więc usatysfakcjonuje mnie tylko wygrana, remis pogrąży nas w marazmie a porażka każe zmienić plany na ten sezon. Tak, nie przemawia do mnie argument, że zostanie nam 30 kolejek bo co, rywalom zostanie 20?

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie pamietam, kiedy ostatnio ogladalem Juve o 20:45 w niedziele. Powoli udziela mi sie juz przedmeczowa goraczka. Nie umiem sie doczekac jutra. Osobiscie licze na zwyciestwo, aczkolwiek dopuszczam taka ewentualnosc, ze padnie remis ::/:
Popieram. Nawet to 3-5-2 wyglada niezle (mozna pomyslec nad Alexem Sandro oczywiscie).szczypek pisze:Jeżeli zagra Morata, to skład może być bliski ideału.
Ostatnio zmieniony 17 października 2015, 22:31 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ja sie tego meczu obawiam. Jestem ciekaw jakim skladem zagramy ale Max na pewno zaskoczy, chyba nawet i siebie. Wbrew slowom naszego trenera, dla mnie to mecz bardzo ważny i o wszystko.
- Cabrini_idol
- Juventino
Cos pada to forum, strasznie spadło zainteresowanie od września jakoś czyżby sezonowcom znudziło się jak Juve słabiej ? Najważniejszy przeciwnik w lidze a tu tylko 3 strony... słabooo

- Hed
- Juventino
Ja wszystko czytam a nie zawsze pisze bo niby po co powielać to co zostało napisane już szabanaście razy, ale spokojnie jutro jak Max poda składy to sie wszystko nadrobi.Cabrini_idol pisze:Cos pada to forum, strasznie spadło zainteresowanie od września jakoś czyżby sezonowcom znudziło się jak Juve słabiej ? Najważniejszy przeciwnik w lidze a tu tylko 3 strony... słabooo
- Cabrini_idol
- Juventino
Tyrael chodzi mi o całe w zasadzie forum nie tylko o temat meczowy. Jakoś tak słabo. Może i czytasz ale, żeby czytać ktoś musi pisać, a na forum zrobiło się jakość pusto.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Może zmiana priorytetów, żeby wiedzieć a nie wiecznie tylko błądzić w tym świecie? Uczniowie poszli do szkół i zaczęli się uczyć, studenci przestali pić i zaczęli się uczyć, każdy bierze się ostro do pracy, każdy chce dziś być doktorantem.Cabrini_idol pisze:Cos pada to forum, strasznie spadło zainteresowanie od września jakoś czyżby sezonowcom znudziło się jak Juve słabiej ? Najważniejszy przeciwnik w lidze a tu tylko 3 strony... słabooo
3:0, 3 bramki Dybali.
- Hed
- Juventino
Nie no doskonale CIe rozumiem bo również to widzę. Chociażby dzisiaj po meczu Romy, zaglądałem na forum z myślą że poczytam jak zagrałi nasi rywale (bo meczu nie oglądałęm), wchodze a tu cisza. Jak nigdy. W sumie to sobota wieczór więc... pewnie większa część nie trzezwa :juve:Cabrini_idol pisze:Tyrael chodzi mi o całe w zasadzie forum nie tylko o temat meczowy. Jakoś tak słabo. Może i czytasz ale, żeby czytać ktoś musi pisać, a na forum zrobiło się jakość pusto.
P.s Sorry za offtop. Ide spać.
P.s 2 Szczypciu...stawiam flache.
- FelekJUVE
- Juventino
Jaki tam najważniejszy? Jakieś średniaki ligi i tyleCabrini_idol pisze:Cos pada to forum, strasznie spadło zainteresowanie od września jakoś czyżby sezonowcom znudziło się jak Juve słabiej ? Najważniejszy przeciwnik w lidze a tu tylko 3 strony... słabooo

- Shadow Marshall
- Juventino
Nikt nowy tutaj nie zaglądnie bo i po co jak zaraz wyskoczy stary znawca, który delikatnie mówiąc powie, że się nie znasz i na tym się kończy motywacja do dalszej aktywności na forum. Najlepsze są przepowiednie i przewidywania starych znawców które nigdy się nie sprawdzają, a tymczasem najlepsi w LIDZE TYPERA to chyba nigdy nic nie pisali na forum bo ich nie kojarzę. Teraz pewnie jakiś znawca powie że nie ma czasu na TYPERA więc się w to nie bawi. Forum się kończy bo już nawet Pan Zambrotta tu nie zagląda,a to już coś znaczy.
A co do meczu guzik mnie to obchodzi, że z Interem. 3 pkt jak w każdym z pozostałych 37 do zdobycia. Ten sezon można (ale nie trzeba) spisywać na straty bo klub przechodzi rewolucję i przebudowę, która zajmuje rok-2. Pewnie nasza tyle zajmie choć nie musi. Kogo to obchodzi...? Klubowi kibicuje się cały czas, a nie tylko gdy wygrywa i widać po tym forum gdzie są jego prawdziwi kibice. Może im się już znudziło? Możliwe.
Ja już dawno temu przerzuciłem się na forum o grach bo tam można sensownie pogadać i wielu rzeczy się dowiedzieć bez pitolenia, że się nie znasz, albo że ktoś na tym forum jest dłużej to i wie lepiej.
A co do meczu guzik mnie to obchodzi, że z Interem. 3 pkt jak w każdym z pozostałych 37 do zdobycia. Ten sezon można (ale nie trzeba) spisywać na straty bo klub przechodzi rewolucję i przebudowę, która zajmuje rok-2. Pewnie nasza tyle zajmie choć nie musi. Kogo to obchodzi...? Klubowi kibicuje się cały czas, a nie tylko gdy wygrywa i widać po tym forum gdzie są jego prawdziwi kibice. Może im się już znudziło? Możliwe.
Ja już dawno temu przerzuciłem się na forum o grach bo tam można sensownie pogadać i wielu rzeczy się dowiedzieć bez pitolenia, że się nie znasz, albo że ktoś na tym forum jest dłużej to i wie lepiej.