Mercato (Lato 2016)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dlatego napisałem - poczekamy i się zobaczy.
Ja po prostu nie wierzę w to, że go odpuścimy, ale nie oznacza to, że u nas wyląduje. Chcę jedynie, by Marotta zrobił wszystko, co w jego mocy, by Berardi grał dla nas. Jeśli w takiej sytuacji i tak okaże się, że zawodnik się waha - wówczas odpuszczamy i nie mam pretensji.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Pamiętajmy ze nasi także lubię te ItalJuve, a Berardi to chyba jedyny obecnie napastnik który moze zagrać u nas w przyszłości patrząć na potencjał ofensywny młodych włochów.CavAllano pisze:Dlatego napisałem - poczekamy i się zobaczy.Ja po prostu nie wierzę w to, że go odpuścimy, ale nie oznacza to, że u nas wyląduje. Chcę jedynie, by Marotta zrobił wszystko, co w jego mocy, by Berardi grał dla nas. Jeśli w takiej sytuacji i tak okaże się, że zawodnik się waha - wówczas odpuszczamy i nie mam pretensji.
Wydaje mi się że i tak gotówka za niego nie zapłacimy, a poleci do nich 3 kolejnych utalentowanych i Padoin.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Virgil
- Juventino
Bez przesady nie oglądam meczów Sassuolo ale w tym sezonie jakoś chyba na razie nie rozwala systemu żeby od razu ktoś mu pensję na takim poziomie oferował i nagle marki jak ManU czy Bayern się nim interesowały.
- Cabrini_idol
- Juventino
Virgil -Bayern wyłożył 28 mln na Comana, który nawet nie osiągnął w 20 % to co Berardi indywidualnie 

- rufi8
- Juventino
Bo dość długo był kontuzjowany. Jeśli do nas przyjdzie to pewnie dostanie pensję na poziomie Zazy.Virgil pisze:Bez przesady nie oglądam meczów Sassuolo ale w tym sezonie jakoś chyba na razie nie rozwala systemu żeby od razu ktoś mu pensję na takim poziomie oferował i nagle marki jak ManU czy Bayern się nim interesowały.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Masz na mysli trequartiste? Bo jak Berardi in, to treq odpada (4-3-3).Virgil pisze:Ja mam nadzieję że mimo wszystko Vrsalijko i Berardi wrócą do nas i jednak znajdziemy solidnego AM-a jeżeli chodzi o kolejne mercato
Vrsaljko - niby talent, mlody, nie wiem jak cenowo (?), nie wiem jaka na chwile obecna ma forme i za bardzo nigdy go nie sledzilem (tyle, co Juve gralo z Sassu, to wygladal niezle). Zagra na kilku pozycjach. Ja bym sprobowal.RICTOR pisze: Vrsaljko głównie, ale też Widmer i Debuchy.
Widmer - mlody, zdolny Szwajcar. Zagra na kilku pozycjach. Ale Udine wyrypie srogo Marotte na hajsie za niego.
Debuchy - stary, ale za to doswiadczony. Nie obstawi kilku pozycji. Jesli ma przyjsc za 10-13mln. to jestem na NIE.
Od czasu przyżydzenia z Verrattim, chyba sie czego nauczyl. Da sie do Sassuolo jakiegos kopacza, troche doplaci i tyle.Cabrini_idol pisze:Poza tym nie wiem, czy Marotta będzie skłonny do wyłożenia w styczniu czy w lecie 25-30 mln na młodego Włocha. Na Argentyńczyka wydał 32 mln plus 8 w bonusach, więc może i szansa jest, tyle, że mam dziwne przeświadczenie, że za WŁOCHA nie damy więcej niż 20 mln, tzn nie będziemy chcieli dać więcej niż 20 mln, to nie w stylu zarządu a w szczególności ślepego.
To w ktory czwartek Drax w Juve?Cabrini_idol pisze:Berardi wyląduje nie w Juve

:rotfl:pablo1503 pisze:Pamiętajcie, że Allegri też ma coś do powiedzenia
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- pablo1503
- Juventino
alessandro1977 pisze:Ta jasne...Allegri ma coś do powiedzenia...
Nie mówię, że to do niego należy ostatnie słowo, ale uważam, że gdyby ktoś z zarządu zapytał Maxa o zdanie, to jego odpowiedź byłaby zapewne pozytywna.Jacky pisze::rotfl:pablo1503 pisze:Pamiętajcie, że Allegri też ma coś do powiedzenia

- Robaku
- Juventino
Fabrizio Romano podał informacje, że Embolo odrzucił opcję przejścia do Wilków, bo ma nadzieje na transfer do Juve. Oglądałem troche Basel - zwłaszcza w meczach z Lechem, chłopak młody, ale póki co to chyba jako do ogrywania w Sassuolo czy innej Bologni.
- pablo1503
- Juventino
Są w ogóle jakieś rozmowy, czy to tylko takie pobożne życzenie? Coś, jakbym ja odrzucił posadę woźnego w szkolę, bo czekam na ofertę bycia woźnym na Juventus Stadium.Robaku pisze:Fabrizio Romano podał informacje, że Embolo odrzucił opcję przejścia do Wilków, bo ma nadzieje na transfer do Juve. Oglądałem troche Basel - zwłaszcza w meczach z Lechem, chłopak młody, ale póki co to chyba jako do ogrywania w Sassuolo czy innej Bologni.

- Robaku
- Juventino
gdzieś tam przejawiało się jego nazwisko w wakacje pamiętam,ale to w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tzw. melodii przyszłości. Właśnie, mniemam, że kupi się chłopaka za 10 mln euro i puści do Sassuolo celem zbicia tej ceny i wypełnienia luki po Domenico na Mapei Stadium.pablo1503 pisze:Są w ogóle jakieś rozmowy, czy to tylko takie pobożne życzenie? Coś, jakbym ja odrzucił posadę woźnego w szkolę, bo czekam na ofertę bycia woźnym na Juventus Stadium.Robaku pisze:Fabrizio Romano podał informacje, że Embolo odrzucił opcję przejścia do Wilków, bo ma nadzieje na transfer do Juve. Oglądałem troche Basel - zwłaszcza w meczach z Lechem, chłopak młody, ale póki co to chyba jako do ogrywania w Sassuolo czy innej Bologni.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Za dychacza, to my Embolo nie wyjmiemy. Nie wiem jak Wam, ale mi on od razu przywodzi na mysl swojego troche starszego kolege, a mianowicie Lukaku. Ma instynkt strzelecki, jest wysoki, silny, obroncow doslownie potrafi przestawic, oby tylko jeszcze poprawil skutecznosc. Choc trzeba pamietac, ze on jako dzieciak w wieku 17lat strzelal juz bramki w seniorskiej LM i lidze krajowej. Moze to nie chlopak "na juz", ale za rok, dwa... Chyba, ze zima nie wroci do nas Tevez lub latem Ibra, to bym sie glebooooko zastanowil nad tym silnym Murzynem.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
- Robaku
- Juventino
Macie racje Panowie poniosło mnie 
A podobno Barcelona też zainteresowana Vrsalijko, ale to podawały jakies włoskie media calciomercato czy coś. Pewnie o niego walkę też będzie trzeba stoczyć, choć głownie z Sassuolo - finansową, oo damy pożyć tej druzynie przez kilka lat. Może i dołożymy sie do przebudowanai obiektu, czy wybudowania jakieś szkołki

A podobno Barcelona też zainteresowana Vrsalijko, ale to podawały jakies włoskie media calciomercato czy coś. Pewnie o niego walkę też będzie trzeba stoczyć, choć głownie z Sassuolo - finansową, oo damy pożyć tej druzynie przez kilka lat. Może i dołożymy sie do przebudowanai obiektu, czy wybudowania jakieś szkołki