Serie A 15/16 (7): JUVENTUS 3-1 Bologna
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Standardowo, tracimy jako pierwsi bramkę. Niestety nie ma Teveza to nie ma kto sam zrobić akcji.
Dybala na razie nawet w 10% nie potrafi zastąpić Carlitosa. Minie jeszcze sporo czasu, zanim ta drużyna zacznie grać na miarę swoich możliwości.
Dzisiaj kolejny remis :afraid2:
P.S. mam wrażenie, że z takimi zespołami jak Bologna, Frosinone powinniśmy im oddać piłkę i dać się nacieszyć, po czym przeprowadzać 2-3 szybkie kontry (bo to jedyne co nam wychodzi w ataku).
P.S. 2. Marzę, że Pogba wreszcie usiądzie na ławce.
Dybala na razie nawet w 10% nie potrafi zastąpić Carlitosa. Minie jeszcze sporo czasu, zanim ta drużyna zacznie grać na miarę swoich możliwości.
Dzisiaj kolejny remis :afraid2:
P.S. mam wrażenie, że z takimi zespołami jak Bologna, Frosinone powinniśmy im oddać piłkę i dać się nacieszyć, po czym przeprowadzać 2-3 szybkie kontry (bo to jedyne co nam wychodzi w ataku).
P.S. 2. Marzę, że Pogba wreszcie usiądzie na ławce.
Ostatnio zmieniony 04 października 2015, 18:53 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 2 razy.

- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Chiellini i Pogba najgorsi, nie mam już siły do Giorgio... Dybala dziś solidnie, praktycznie każda akcja przechodzi przez niego. W drugiej połowie trzeba ich dobić, bo jeśli dziś nie wygramy to będzie na prawde kiepściutko.
Ostatnio zmieniony 04 października 2015, 18:52 przez Baczu, łącznie zmieniany 1 raz.

- squinter
- Juventino
Chiellini jest dzisiaj beznadziejny, fatalny, tragiczny, koszmarny.
Coraz bardziej irytuje mnie Cuadrado, owszem jest efektowny ale co z tego? Nic z tego nie przychodzi, żadnej bramki na jego koncie jak dotąd, asysta tylko jedna, a i wykreowanych sytuacji nie miał za wiele. Podejmuje często złe decyzje, a im bliżej bramki rywala, tym większy kisiel w gaciach. To nie jest piłkarz, na którym możemy opierać grę ofensywną i w tym sezonie wiele razy się o tym przekonamy.
A, zapomniałbym, sędzia nie nadaje się do pieczenia ciasta, a co dopiero do sędziowania meczu w poważnej piłce.
Coraz bardziej irytuje mnie Cuadrado, owszem jest efektowny ale co z tego? Nic z tego nie przychodzi, żadnej bramki na jego koncie jak dotąd, asysta tylko jedna, a i wykreowanych sytuacji nie miał za wiele. Podejmuje często złe decyzje, a im bliżej bramki rywala, tym większy kisiel w gaciach. To nie jest piłkarz, na którym możemy opierać grę ofensywną i w tym sezonie wiele razy się o tym przekonamy.
A, zapomniałbym, sędzia nie nadaje się do pieczenia ciasta, a co dopiero do sędziowania meczu w poważnej piłce.
Ostatnio zmieniony 04 października 2015, 18:54 przez squinter, łącznie zmieniany 1 raz.
- PlanetJuve
- Juventino
Nie może być tak że każdy strzał rywali na własnym stadionie kończy się golem :mad2:
Pogba i 10?? Pogba i lider? :facepalm2: Przecież on nawet przydatny nie jest.. Co się mu stało? Za co on gra?
PS: dwie sytacje sam na sam bez spalonego a ten przebieraniec gwizda...
:
Pogba i 10?? Pogba i lider? :facepalm2: Przecież on nawet przydatny nie jest.. Co się mu stało? Za co on gra?
PS: dwie sytacje sam na sam bez spalonego a ten przebieraniec gwizda...

Ostatnio zmieniony 04 października 2015, 18:53 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dlaczego nie oglądasz na Eleven Sports?Deyvid pisze:Panowie, czy tylko ja mam taki problem ze znalezieniem działającej transmisji? Gdzie bym nie uruchomił meczu to tnie mi go jak diabli..
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- annihilator1988
- Juventino
Brakuje mi Pereyry i Marchisio. Hernanes ucieka od rozgrywania piłką 

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG