LM 15/16 (gr. D) [2]: JUVENTUS 2-0 Sevilla

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
mateusz1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2015, 23:13

Cabrini_idol pisze:
Arbuzini pisze: Dobrze byłoby też wreszcie zobaczyć Asamoaha jako b2b.
Arbi nie pij dzisiaj więcej, to Sandro wszedł na pozycję Khediry :prochno: Asamoah nawet na ławce nie zasiadł ;)

edit down:

Nie, graliśmy nadal 352, Sandro grał bliżej środka niż lewej strony ;)
:co?:

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2015, 23:14

Z City też wygraliśmy, ale to dzisiaj było widać Juve na boisku. Khedira świetnie, po takiej przerwie tak czuć piłkę. Pokazał Pogbie co to znaczy być liderem czyli nie kiwać i strzelać przy każdej okazji. Naprawdę bardzo mi dzisiaj zaimponował.
A nie mówiłem, że Rugani dzisiaj zadebiutuje ;)

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2015, 23:18

mateusz1897 pisze:
Cabrini_idol pisze:
Arbuzini pisze: Dobrze byłoby też wreszcie zobaczyć Asamoaha jako b2b.
Arbi nie pij dzisiaj więcej, to Sandro wszedł na pozycję Khediry :prochno: Asamoah nawet na ławce nie zasiadł ;)

edit down:

Nie, graliśmy nadal 352, Sandro grał bliżej środka niż lewej strony ;)
:co?:
Sandro wszedł za Khedirę i grał jako b2b poł-lewy, dopiero po wejściu Ruganiego za Dybale w 88 minucie zmieniła się lekko formacja. Gdzie masz problem ;p
Ostatnio zmieniony 30 września 2015, 23:18 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2015, 23:18

Jestem bardzo ciekawy, jak Allegri poukłada skład, gdy będzie miał do dyspozycji Marchisio. Cuadrado to nasz, obecnie, najlepszy piłkarz, Hernanes został ściągnięty na pozycji ofensywnego pomocnika do ustawienia preferowanego przez trenera a Marchisio w formie, jak w zeszłym sezonie, to serce i mózg Juventusu. Pozostają jeszcze Pogba, który raczej plac ma pewny i Khedira, nasz jedyny klasowy defensywny pomocnik.

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2015, 23:20

Zaza ałt!

Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2015, 23:24

podstawa teraz to rozegrać 3-4 mecze w tym zestawieniu żeby chłopaki nabrali pewności ,no może jakaś zmiana w pomocy jak Claudio wróci i ogień .... od dawna wiedziałem że boki Cuadrado Dybala to mus, Morata 5 mecz z rzędu z bramką w LM szacunek dogonił Alexa Del Piero :)

Khedira jak na przerwę 1,5 miesiąca poezja Lamina to może mu czyścić buty i uczyć się doświadczenia

Hernanes z Napoli zawalił ale widać że odpokutował dzisiaj nie wiem czy miał 1 stratę ... odnoszę wrażenie że się nudził dzisiaj, bo przecież grał wyżej w interze i Lazio przed napastnikami bardziej ryzykował a teraz gra przed obrońcami i musi się pilnować, bardzo dobre spotkanie :)

Cuadrado ... dawno nie mieliśmy gościa który z taką łatwością drybluje ...

... jeśli będą grać taką klepę jak dziś w lidze to wierze że jeszcze jest szansa na mistrza :)

FORZA JUVE :) luźna guma :)

P.s kiedy po 2 kolejkach LM mieliśmy 6 pkt ja nie pamiętam ktoś przypomni ?
Ostatnio zmieniony 30 września 2015, 23:42 przez Adi666666, łącznie zmieniany 3 razy.

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 30 września 2015, 23:26

Na pewno po zmianach nie graliśmy trójką z tyłu, była dwójka i Hernanes zaczął się gubić. A Sandro grał zdecydowanie przy linii.
Co do przebiegu spotkania, nie różniło się dużo od potyczki z Frosinone czy Udinese. Różnica taka, że Morata ma patent na LM i w końcu coś wpadło, i to jeszcze w pierwszej połowie. A Sevilla była tak rzadka, że nie potrafiła się odgryźć.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2015, 23:37

Po dwóch meczach CL mamy więcej pkt niż po sześciu w Serie A :prochno: Casus BVB z zeszłego sezonu. Obyśmy się teraz ogarnęli w Serie A ;)

Lambi120

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2015, 23:37

O co chodziło z oprawą?

ipswich

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 11 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 września 2015, 23:39

W koncu dobry wynik po ladnym meczu. Sevilla nie istniala, a okres w ktorym mial wejsc Sandro byl dla nich wrecz powodem do wstydu. Dawno nie widzialem takiej niemocy naszych przeciwnikow i jestestem w stanie zaryzykowac stwierdzenie, ze to nie oni byli tacy slabi, tylko my nie pozwolilismy im na wiecej. Swietne wejscie Khediry, oby tak dalej!

Choc w tym meczu jeszcze prawie do konca teoretycznie nic nie bylo przesadzone, to brama Zazy przypomniala mi gola na 3:0 Giovinco z Chelsea.

Piekny mecz, ide spac ukontentowany.

PS gucio_juve piekna sygnatura. Czachowski to tez moj idol!

Obrazek

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2015, 23:39

Wynik spoko, ale najbardziej cieszy mnie styl. W końcu było widać Juventus, który dominuje i zdobywa bramki, na które zasłużył, a nie jakieś szczęśliwe farfocle. ;)
Tutaj wszyscy zachwycają się Cuadrado, a ja raczej stanę po drugiej stronie barykady. Zagrał dobry mecz, momentami grał naprawdę świetnie, ale jakoś nie widać było tej kropki nad 'i'. Rywali mijał głównie przy szybkich akcjach, a przy powolnych ataku pozycyjnym znaczną większość piłek oddawał do obrońców. Na pewno jest efektowny. Pora być efektywnym. :cooler:
PS. Studio właśnie pokazało fajny wywiad z Zazą, który powiedział, że bramkę zawdzięcza przede wszystkim Dybali za wykreowanie sytuacji, oraz Moracie, który zdążył zmęczć rywali i ci już nie mieli sił, aby go dogonić. Jest chyba milszy niż wygląda. :smile:
Postawię ryzykowną tezę i napiszę, że Zaza pod koniec będzie miał więcej bramek z gry, niż Paolo. Dybsi często wraca się po piłkę i przez to brakuje go w okolicach szesnastki. Tevez też tak robił, ale Calitos był taranem nie do przepchnięcia i momentami wchodził w pole karne, jak w masło.

Obrazek
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2015, 23:47

Cieszy gol Zazy, który nie wiem czemu tutaj jest deptany, ogólnie udany mecz, ale napiszmy sobie, że Sevilla była dramatycznie słaba, wygrana z Bologną trochę mnie uspokoi, Khedira klasa, chłopie bądź zdrów!

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Kiss

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 września 2015, 23:55

Sevilla nawet cwierc sytuacji nie stworzyla, nie ma co narzekac można tylko chwalic ale niech ktoś laskawie wytłumaczy nasze zmiany, jakim ustawieniem graliśmy po zmianach?

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 30 września 2015, 23:56

PrzemasJuve pisze:Cieszy gol Zazy, który nie wiem czemu tutaj jest deptany, ogólnie udany mecz, ale napiszmy sobie, że Sevilla była dramatycznie słaba, wygrana z Bologną trochę mnie uspokoi, Khedira klasa, chłopie bądź zdrów!
Gdyby zamiast Zazy miał nazwisko Zazinho to byłby tutaj uwielbiany :prochno:

Obrazek
Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2015, 00:02

Nie miałem możliwości oglądania meczu...powiedzcie mi jak zagrali Dybala i Khedira?

Zablokowany