Którego z byłych zawodników Juve wam brakuje????
- RuTeK
- Juventino
Co tu duzo mowic..... Strzal w 10!!! Brawo Biggi popieram cie w 110%!! Szkoda ze Oni juz u nas nie graja..;(BIGGI pisze:VIALLI I RAVANELLI.....
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Bartas_01
- Juventino
ale teraz to juz moznna powiedziec ze brak davidsa jest bardziej niz tylko widzoczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: ! :!: ! :!: ! :!:ToMeK pisze:Ankieta wraz z tematem jest z 18 czerwca.Wtedy jeszcze nikt nie wiedzial, ze Davids nas opusci 8)Pavciooo pisze:Nie wiem jak stara jest ta ankieta, ale teraz można powiedzieć że brakuje Davidsa
Ale mam nadzieje ze Maresca niedlugo wypelni luke po davidsie
- daras
- Juventino
w Juve grało wielu dobrych piłkarzy, których mi brakuje, chociażby Zidane czy Baggio, ale najbardziej mi brakuje Davidsa... to co on robił na boisku w zeszłych sezonach... brak słów, szkoda, że tak to się skończyło
re5pect dla Davidsa
re5pect dla Davidsa
I LOVE JUVE, dziękujmy Bogu że stworzył coś tak wspaniałego
- Kamil de Lellias
- Juventino
Zdecydowanie brakuje mi Zidana no i szkoda, ze nie sprawdzil sie Henry.
A tak to jescze bradzo lubilem Di Livio, wiem ze ostatnio gral w Fiorentinie, a teraz chyba juz skonczyl kariere.Wie ktos moze?
A tak to jescze bradzo lubilem Di Livio, wiem ze ostatnio gral w Fiorentinie, a teraz chyba juz skonczyl kariere.Wie ktos moze?
- Tomusmc
- Juventino
Dla mnie zadn z ch zawodikow!!!! ajbardziej brakuje mi Gianluci Vialli! to jest zawodnik ktorego podziwiam najbardziej! nawet bardziej niz Platiniego czy Del Piero! to jest dla mnie gwiazda zycia!!!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- Molek big fun juve
- Juventino
Ja najbardziej tesknie za pieknymi asystami Zizu dlatego tez glosowalem na niego on jest boski nei ma co oszukac on formy nie traci a Nedved jak na razie jest ebz formy
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe