Liga Mistrzów 2015/16
- platini88
- Juventino
Ostatni mecz w Primera pokazał, że Sevilla powoli, ale powraca do formy. Myślę, że podopieczni Unai Emery będą szukać remisu na wyjeżdzie, jeśli Juve zagra w tym meczu tak samo jak na Etihad to mamy szanse w najgorszym przypadku na 1 punkt.Robaku pisze:Akurat Borussia jest w głębokim dołku, bo Fevre, główny ojciec sukcesu odszedł i albo nowa miotła trochę ich pobudzi, albo mogą długo się ogarniać. Co do Sewilli, to mniemam, ze podobnie jak u nas, kwestia po prostu kilku zmian w składzie i zawodnicy muszą się dotrzeć.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
obyśmy zagrali dużo lepiej bo Buffon drugi raz może nas tak nie uratować
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Sorek21
- Juventino
Oglądamy dziś Bayern.Coman zagra od początku.Szkoda że u nas nie postawili na niego tak śmiało jak Guardiola.Było widać że chłopak ma potencjał na wielkiego piłkarza ale wiadomo że nie każdemu dana liga odpowiada.
- zbysioJuve
- Juventino
A Coman ponownie w wyjściowym składzie na mecz z Dynamo Zagrzeb. Nie wiem za bardzo na który mecz się dzisiaj zdecydować, ale właśnie chyba na osoby Comana i Lewego wybiorę właśnie Bayern - Dinamo Z.
Mam nadzieję, że będzie ciekawe widowisko w Monachium
Mam nadzieję, że będzie ciekawe widowisko w Monachium

- annihilator1988
- Juventino
Cóż, wszystko wskazuje na to, że roma zaczyna swój kryzys
:dance2:

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- zbysioJuve
- Juventino
W Monachium chyba szykuje się pogrom Dinama. Jak na razie jest 3-0, m.in. bramka Lewandowskiego i asysta Comana przy trzeciej bramce Goetze.
EDIT:
Już cztery do zera i druga bramka Lewego.
EDIT:
Już cztery do zera i druga bramka Lewego.

- bajbek17
- Juventino
Na cóż nam teraz ich kryzys jak zainkasowali 3 pkt z nami? Szczęsny ładnie zawalił. Hoho i już 3-0... i znów pomyłka polakaannihilator1988 pisze:Cóż, wszystko wskazuje na to, że roma zaczyna swój kryzys:dance2:
![]()
![]()
- zbysioJuve
- Juventino
Przez takie zespoły jak Roma to Włosi nigdy nie będą ponownie mieć tych czterech zespołów ponownie w LM a szkoda, ale oczywiście nie Romy w tym momencie.
- jakku1
- Juventino
Pierwsza polowa to jakis totalny pogrom faworyów. Roma dostaje lanie od BATE, Barcelona przegrywa z Leverkusen, Arsenal z Olympiakosem a Chelsea z Porto.
Jesli tak te wszystkie spotkania sie pokoncza, to naprawde bedzie ciekawie ta rywalizacja w tych wszystkich grupach wygladala.
Jesli tak te wszystkie spotkania sie pokoncza, to naprawde bedzie ciekawie ta rywalizacja w tych wszystkich grupach wygladala.
Ostatnio zmieniony 29 września 2015, 21:31 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113