Serie A 15/16 (6): Napoli 2-1 JUVENTUS
- paku
- Juventino
Posadzić numer 10 na ławce, co on robi jeszcze w podstawowej jedenastce? Kto pozwolił mu dać ten numer do <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> pana!!!!!
Hernanes nadaje się do rozwożenia gnoju, bo grać w piłkę nie potrafi. Sezon do zapomnienia. Lemina i Zaza na plus, reszta na piechotę do Turynu.
Hernanes nadaje się do rozwożenia gnoju, bo grać w piłkę nie potrafi. Sezon do zapomnienia. Lemina i Zaza na plus, reszta na piechotę do Turynu.
- PlanetJuve
- Juventino
Nie ma co gdybać- wszystko wina trenera!!!!! Jak można zdjąć asystującego napastnika niż żałosnego zaze.. 

- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Z tego naszego ratlerka Leminy będą ludzie. Na tle starszych kolegów wypadł co najmniej przyzwoicie. A reszta, prócz Buffona, który wybronił co miał wybronić oraz Bonucciego który w miare ogarniał obrone powinna dostać ostrą <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> od kogoś, podobnie Allegri.

- Bukol87
- Juventino
Dwie rzeczy.
1. Hernanes od początku był sabotażystą.
2. Wstawianie Pogby do składu w tej formie jest po ludzku robieniem mu krzywdy
Praca, praca i jeszcze raz praca.
1. Hernanes od początku był sabotażystą.
2. Wstawianie Pogby do składu w tej formie jest po ludzku robieniem mu krzywdy
Praca, praca i jeszcze raz praca.
Ostatnio zmieniony 26 września 2015, 22:45 przez Bukol87, łącznie zmieniany 1 raz.
- zbysioJuve
- Juventino
Dawno już takiego otwartego i żywego meczu z obydwu stron a szczególnie w drugiej połowie nie oglądałem. Zasłużone zwycięstwo Napoli.
- ReinerJuve
- Juventino
Na plus z naszych jedynie Lemina(nie za bramke), Bonucci i Evra. Hernanes, Pogba dno, nie oszukujmy sie. Jakim cudem ten/to(?) Zaza dograł/o do końca tego meczu? Nie rozumiem. Jesli jutro Allegri nadal będzie trenerem Juventusu będzie to ja wymiękam.
Jeszcze ta ręka na koniec...
Jeszcze ta ręka na koniec...
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Kiedys Allegri mowil ze dal Tevezowi wolna reke na boisku, dzisiaj widac ze MAx daje wszystkim woilna reke,ani ladu ani skladu, nikt nie wie co sie dzieje. Nie chodzi o dzisiejsza porazke bo zebysmy zagrali fajnie to daloby sie ja przelknac ale my nie zagralismy nic. Przykro mi to mowic ale Maxiu daj se spokoj i wypier...
- Moonk
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Za dotychczasowe wyniki oprócz trenera odpowiada również nasz DS jeśli nie głównie rozpirzył drużynę i nie dał trenerowi godnych zastępców. Agnelli jest prezydentem nie działającym pod wypływem emocji, ale jak tak dalej będzie to wyglądać, to konieczne będą zdecydowane ruchy...
- Vincitore
- Juventino
Kupa, wiadomo, nie ma co więcej pisać.
Moje nieodparte wrażenie jest jednak takie, że niepotrzebnie kupowaliśmy Hernanesa na pozycję trequartisty - Pereyra jest zwyczajnie lepszym zawodnikiem.
Ja wiem, że ci ludzie zaczną jeszcze grać w piłkę na przyzwoitym poziomie, ale 5 punktów na 18 możliwych... nie wiem czy z 10 bym był zadowolony na początku sezonu.
Moje nieodparte wrażenie jest jednak takie, że niepotrzebnie kupowaliśmy Hernanesa na pozycję trequartisty - Pereyra jest zwyczajnie lepszym zawodnikiem.
Ja wiem, że ci ludzie zaczną jeszcze grać w piłkę na przyzwoitym poziomie, ale 5 punktów na 18 możliwych... nie wiem czy z 10 bym był zadowolony na początku sezonu.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Max po meczu jest wyraźnie zadowolony, taki uśmiechnięty.
Allegri powinien odejść. Serio. Nie wpływa właściwie na zespół, nie potrafi zmotywować, za późno dokonuje zmian (bo przecież zespół grał tak dobrze, że korekty nie było konieczne...), ściąga Dybalę zamiast Zazy. Wynik jak wynik, ale nasza gra jest beznadziejna.
Allegri powinien odejść. Serio. Nie wpływa właściwie na zespół, nie potrafi zmotywować, za późno dokonuje zmian (bo przecież zespół grał tak dobrze, że korekty nie było konieczne...), ściąga Dybalę zamiast Zazy. Wynik jak wynik, ale nasza gra jest beznadziejna.
- Bukol87
- Juventino
Propsy! Nie widzę żadnych błędów trenera w tym sezonie. Może oprócz tego, że dzisiaj nie dał Hernanesowi wędki jeszcze w I połowie.naros pisze:Miałem się nie wypowiadać ale jak słyszę o zwolnieniu Allegriego to ręce mi opadają...