Groclin Grodzisk Wlkp. - Girondis de Bordeaux
- Juverulez!
- Juventino
- Molek big fun juve
- Juventino
EEE tam groclin ich rozjedzie w rewanzu zobaczycie
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Ironek
- Juventino
Jako jeden z nielicznych zagłosowałem że Groclin przegra i się nie myliłem :evil: , qrde nie moge ten rasiak to jest żel betonowy kloc, on nawet biegać dobrze nie umie :evil: Nie mogę jak można było tego nie wygrać :evil:
- Diego17
- Juventino
Grocilin stracił swój impet w drugiej części gry. miał kilka sytuacji, które powinien wykorzystać i całkiem inaczej by się to skończyło. Sędzia popełnił błąd nieuznając bramki dla groclinu. Patrząc obiektywnie nie widzę już szans na awans.
- FOJM
- Juventino
mam dokładnie takie same zdanie jak kolega Diego 17, pozatym grali zbyt przejrzyście, zbyt wolno i ociężale, kondycja padła po 60 minucie i było coraz gorzej, do tego Bordeaux zaczeło atakować ( :shock: ) i atakowało skuteczniej od Grodziszczan... miejmy nadzieję, że w Bordeaux bedzie 0:2 dla naszych i przejdą dalej (w co niestety wątpie bo jestem realistą...).Diego17 pisze:Grocilin stracił swój impet w drugiej części gry. miał kilka sytuacji, które powinien wykorzystać i całkiem inaczej by się to skończyło. Sędzia popełnił błąd nieuznając bramki dla groclinu. Patrząc obiektywnie nie widzę już szans na awans.