Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 18 września 2015, 21:59

Pięć spotkań Serie A na żywo, dwa następne z poślizgiem. Wielkie brawa.
Jednak... na hit Napoli - Lazio zabrakło miejsca. :think:

delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2015, 09:33

joy pisze:A w UPC od dzisiaj nSposrt+, tylko co z tego skoro w tym C+ to już mało co zostało.
O proszę, jaka niespodzianka. Nawet nie wiedziałem. Może Eleven tez się kiedyś doczekamy w upc... A tak przy okazji to na nSport+ leci jeszcze coś ciekawego oprócz żużla?

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 19 września 2015, 12:24

Generalnie cieszę się bardzo, że wreszcie się dogadali z cyfrą :pray: Oglądanie na necie w XXI w. przy dzisiejszej technologii to nie jest marzenie. Z tą dopłatą to policzek ale co zrobić, liczę, że 20 zł nie przekroczy więc wtedy nie będę się nawet zastanawiał. Jakoś dobra.
Pluto pisze:Pięć spotkań Serie A na żywo, dwa następne z poślizgiem. Wielkie brawa.
Jednak... na hit Napoli - Lazio zabrakło miejsca. :think:
Wydaje mi się, że na nas zbraknie miejsca w środę z Frosinone :think:
delarudii pisze:A tak przy okazji to na nSport+ leci jeszcze coś ciekawego oprócz żużla?
Ekstraklasa, LM jakiś 1 mecz i chyba LE.

Obrazek
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2015, 12:34

Dragon pisze: Wydaje mi się, że na nas zbraknie miejsca w środę z Frosinone :think:
A w środe grają też inne ligi?

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2015, 12:42

Robaku pisze:
Dragon pisze: Wydaje mi się, że na nas zbraknie miejsca w środę z Frosinone :think:
A w środe grają też inne ligi?
Grają.

Obrazek
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 19 września 2015, 13:15

Kanały Eleven Sports Network - Eleven oraz Eleven Sports - są dostępne w ofercie NC+ od piątku 18 września. To ważna wiadomość m.in. dla fanów ligi hiszpańskiej, włoskiej czy francuskiej.
I nagle znowu warto miec NC+ ;-))

Warto dodac, dla fanow NFL - bedzie na 11 pokazywane - maja wylacznosc na Polske.

Cudo.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Danielpiero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2015, 13:56

Jak NC+ będzię chciało dodatkowo za te 2 kanały jeszcze jakąś dopłatę, to to będzię po prostu kpina. Mam ich przez 4 lata, tylko ze względu na LM i inne ligi zagraniczne. Co podpisuję nową umowę, to zaraz muszę składać pismo reklamacyjne, bo za każdym razem co innego proponują przez telefon a co innego włączają ( oczywiście zawsze na swoją korzyć).... po prostu banda złodziei. Co z tego żę wszytskie reklamacje uznają, ale co się człowiek nadenerwuje i co musi się nadzwonić do nich to już mi tego nie zwrócą...[/b]

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
zagroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2015, 22:05

seba pisze:http://www.football-italia.net/73089/se ... ng-service
Z tego co zrozumiałem do końca września mecze będzie można zobaczyć za free. Wydaje mi się że będą one pokazywane tu (na dole strony jest WEB TV). W przyszłym miesiącu będzie udostępniona specjalna aplikacja z możliwością wykupienia transmisji.
To gdzie to można oglądać? Na tej stronie jest tylko jakiś filmik z meczu ligi chinśkiej

swir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2015, 01:29

Drodzy,
Zwracam się do użytkowników usługi canalplusonline. Czy ktoś byłby uprzejmie udzielić mi informacji czy takowa usługa w N-ce zapewnia dostęp do kanału nsport? Mam na mysli sytuacje, gdyby nasz mecz był transmitowany w nsport akurat, a nie w którymkolwiek kanalele C+...

Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 80 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 20 września 2015, 07:39

Jezeli chodzi o LM to nawet jezeli nasz mecz bedzie na nsport to będzie go mozna obejrzeć.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2015, 08:37

Adrian27th pisze:
Kanały Eleven Sports Network - Eleven oraz Eleven Sports - są dostępne w ofercie NC+ od piątku 18 września. To ważna wiadomość m.in. dla fanów ligi hiszpańskiej, włoskiej czy francuskiej.
I nagle znowu warto miec NC+ ;-))
chyba lepiej ta całą serię a stream oficjalny, coś na wzór NBA pass. Czekam na rozwój tego i podobną usługę Champions league. Wtedy będzie cudnie.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2015, 10:06

pan Zambrotta pisze:chyba lepiej ta całą serię a stream oficjalny, coś na wzór NBA pass. Czekam na rozwój tego i podobną usługę Champions league. Wtedy będzie cudnie.
Z tym NBA League Pass to bym się nie zapędzał. Z roku na rok cena rośnie, a jakość mówiąc delikatnie nie zachwyca. Gdy 4 lata temu brałem full wypas (każdy mecz sezonu regularnego, playoffs i masę spotkań archiwalnych) płaciłem 4 stówy pay-palem, a na koniec sezony dostawało się bodajże 15% rabatu na przyszły sezon. Dziś żeby oglądać to co miałem 5 lat temu (okrojone o mecze archiwalne) musiałbym zapłacić 6 stów, a jakość nie uległa żadnej poprawie. Do tego NBA wpycha jak tylko może płacenie kartą kredytową/debetową, a nie pay-palem tylko po to by ludzie musieli pamiętać o anulowaniu subskrypcji we właściwym czasie. Kilka lat temu za wszystkie mecze Magic (drużynowa subskrypcja) buliłem niecałe 2 stówy - dziś 340. Opcja full wypas z dodatkowym wyborem komentarza dwa lata temu kosztował ok. 560, a dziś to samo blisko 780. Można bawić się z proxy, kupowaniem jako obywatel Egiptu czy innej Tajlandii i wtedy zamiast płacić 599.99 zł człowiek zabuli niecałe 440 zł ale ten proceder zostanie z pewnością ukrócony w ciągu 2 lat. Do tego dochodzi to windowanie cen bez wzrostu jakości obrazu (niektórzy nawet twierdzą, że jest gorzej niż 3-4 lata temu).

Jeśli Eleven w nC+ nie będzie kosztował więcej niż 15 zeta to za ok. 80 zł miesięcznie można mieć wszystkie najlepsze piłkarskie ligi, puchary, inne dyscypliny + 1500 kanałów z których wartościowych jest z 10. Tak jak jeszcze 3 lata temu byłem wielkim zwolennikiem utworzenia czegoś na wzór NBA/NHL/NFL pass tak teraz mam wielkie wątpliwości. Znając życie za sezon Serie A trzeba by wybulić ok. 400 zł i pewnie z 250 za CL. Jak się to podzieli na 12 miechów to wyjdzie po ok. 60 co automatycznie dyskwalifikuje taki zakup. Wole już dołożyć te 20 zł i mieć dodatkowo dostęp do najważniejszych spotkań LL, L1, PL, BL i produkcji BBC, Canal+, HBO czy poszczególnych wytwórni filmowych jak MGM i Paramount. No i jak by nie patrzeć to bardzo dobry "stream" puszczony na dużym TV nie będzie wyglądać lepiej od obrazu z satelity, który ma bitrate na poziomie 8-12 mega.

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 21 września 2015, 17:39

Lyon-Bastia i Celta- Barca. Tak jak mówiłem, w środę nas nie pokażą.

Obrazek
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2015, 18:06

Dziwisz się? Gramy z beniaminkiem, ale spotkanie z Napoli już tak, a wiec spoko. W ogóle komentujacy spotkanie są lepsi niż Lipiński i Surma razem wzięci, nie wiem czy to nie przypadkiem "głosy" z Orange, spoko się słucha i jestem zadowolony, chociaż przygotowują się jakoś do tych spotkań, a nie wypowiadają brednie usłyszane, we włoskich dziennikach typu Fakt.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 września 2015, 18:59

Mowisz o kolesiach, ktorzy serie a komentuma w eleven ? :shock: Dla mnie sluchanie ich, zwlaszcz jednego, to udręka.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
ODPOWIEDZ