LM 15/16 (gr. D) [1]: Manchester City 1-2 JUVENTUS
- eastsider
- Juventino
Drodzy Państwo, od tego sezonu zmieniły się przepisy dotyczące spalonego i ten pierwszy gol miał prawo zostać nieuznany. Natomiast faul na Kielonie ewidentny.
Dobrze, ze się skończyło szczęśliwie.
PIENIĄDZE NIE GRAJĄ!!!
#Manchester_City
forza Juve!!
Obie bramki nieprzeciętnej urody. Mecz z kategorii tych za 6pkt.
Nie rozumiem tylko tej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> dla Cuadrado na koniec.
Dobrze, ze się skończyło szczęśliwie.
PIENIĄDZE NIE GRAJĄ!!!
#Manchester_City
forza Juve!!
Obie bramki nieprzeciętnej urody. Mecz z kategorii tych za 6pkt.
Nie rozumiem tylko tej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> dla Cuadrado na koniec.
Ostatnio zmieniony 15 września 2015, 22:39 przez eastsider, łącznie zmieniany 1 raz.
- kuba2424
- Juventino
Odszczekania! Żądam odszczekania od "znafcóff" piłki kopanej, którzy przed meczem mieli, tak jak pewnie i po pierwszej straconej bramce, pełne majty. Serio! I już nie chodzi o sam wynik, ale o wasze nędzne podejście do pewnych spraw.
Dzięki Juve za fajny wieczór!!
Dzięki Juve za fajny wieczór!!
- Eric6666
- Juventino
1. Czy ten Buffon kiedyś się zestarzeje? No serio 
2. Morata strasznie słabo, a zapewnia nam wygraną :shock: fajnie ciągnął akcje do przodu, ale maaaasa strat.
3. O co Allegri miał pretensję do Cuardado? że nie atakował i nie szedł do przodu?
4. typ z c+ powiedział, że zamiast City powinien być Lech wtedy byłby równy poziom. HA!
5. FORZA FORZA FORZA!!!! Coś pięknego!
6. Gol Giorgio strasznie dziwny, ale często takie gwiżdżą mimo wszystko.
7. Trochę się bałem jak wchodził Aguero
8. Bony zawodnikiem spotkania!

2. Morata strasznie słabo, a zapewnia nam wygraną :shock: fajnie ciągnął akcje do przodu, ale maaaasa strat.
3. O co Allegri miał pretensję do Cuardado? że nie atakował i nie szedł do przodu?

4. typ z c+ powiedział, że zamiast City powinien być Lech wtedy byłby równy poziom. HA!
5. FORZA FORZA FORZA!!!! Coś pięknego!
6. Gol Giorgio strasznie dziwny, ale często takie gwiżdżą mimo wszystko.
7. Trochę się bałem jak wchodził Aguero

8. Bony zawodnikiem spotkania!
- Kamex22
- Juventino
Miło w końcu mieć racjęPrzed meczem Kamex22 pisze:Liczę na 1-2 dla nas

Gol dla ManCity wg mnie był wydrukowany jak pieski na papierze toaletowym Velvet. Super, że mimo to wygraliśmy. Oby teraz rozkręcić się w lidze!
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!!
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Świetna druga połowa Sturaro. Super Cuadrado.
Wyniki rewelacyjny, a to idzie w świat... Przyznaję, że się trochę chłopaki rehabilitują za początek sezonu
:D:D
FORZA JUVE!!! :juve: :juve: :juve:
Wyniki rewelacyjny, a to idzie w świat... Przyznaję, że się trochę chłopaki rehabilitują za początek sezonu

FORZA JUVE!!! :juve: :juve: :juve:
- Tengen
- Juventino
No i mamy przełamanie :koszulka: dla odmiany skuteczność na poziomie 100%
Nie był to mega mecz, ale najważniejszy wynik i to, że potrafiliśmy odrobić. Pogba się przebudził. Sturaro w destrukcji bardzo dobrze, z piłką przy nodze nieco kapa. Mario dobry mecz. Kładradeł zylion fauli dostał
Forza! :juve:

Forza! :juve:
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Oby się snajperzy na dobre odblokowali.
Kapitalnie Cuadrado, oberwało mu się strasznie od treneiro ale to jak wracał całe spotkanie, jak kradł czas w końcówce z Dybalą, pięknie.
Sturaro bardzo zawiódł, walka i gra fizyczna to mają być jego karty atutowe, które uprawniają jego obecność na boisku. Dzisiaj zderzył się z wyspiarską ścianą.
Kapitalnie Cuadrado, oberwało mu się strasznie od treneiro ale to jak wracał całe spotkanie, jak kradł czas w końcówce z Dybalą, pięknie.
Sturaro bardzo zawiódł, walka i gra fizyczna to mają być jego karty atutowe, które uprawniają jego obecność na boisku. Dzisiaj zderzył się z wyspiarską ścianą.
- pablo1503
- Juventino
Jest, kurde! Czułem przed meczem, że nie ma co brać remisu w ciemno.
Cuadrado bardzo fajny mecz. O wiele bardziej podoba mi się taka wersja Kolumbijczyka niż ta, którą prezentował w Violi. Wtedy wiele niepotrzebnych zwodów, cudowania itd. Dziś za to pokazał się z o wiele bardziej dojrzałem strony. Tylko gdzie go pomieścić w podstawie?
Zdobywamy 1pkt. w trzech kolejkach Serie A, żeby wygrać z City na ich stadionie. :spiteful:
Cuadrado bardzo fajny mecz. O wiele bardziej podoba mi się taka wersja Kolumbijczyka niż ta, którą prezentował w Violi. Wtedy wiele niepotrzebnych zwodów, cudowania itd. Dziś za to pokazał się z o wiele bardziej dojrzałem strony. Tylko gdzie go pomieścić w podstawie?
Zdobywamy 1pkt. w trzech kolejkach Serie A, żeby wygrać z City na ich stadionie. :spiteful:

- Virgil
- Juventino
:juve: :juve: :juve:
Piękny Comeback !! Dwaj co się kopali po czole cały mecz jak trzeba to pięknie przyłożyli i jest zwycięstwo.
Nareszcie bardzo dobry mecz Pogby, aktywny, piękna asysta. Brał ciężar gry na siebie. Fajnie się takiego Pogbę ogląda.
Cudardo też fajnie wyglądał, dużo dawał w ataku i fajnie wracał i pomagał w obronie.
Obrona świetnie bez zastrzeżeń bo gol wydrukowany na maxa.
Sturaro kiepski strasznie, chcę zobaczyć Leminę bo gorzej się nie da. Chłopak niech ochłonie.
Czy ktoś widział w ogóle na boisku Hernanesa ?
Piękny Comeback !! Dwaj co się kopali po czole cały mecz jak trzeba to pięknie przyłożyli i jest zwycięstwo.
Nareszcie bardzo dobry mecz Pogby, aktywny, piękna asysta. Brał ciężar gry na siebie. Fajnie się takiego Pogbę ogląda.
Cudardo też fajnie wyglądał, dużo dawał w ataku i fajnie wracał i pomagał w obronie.
Obrona świetnie bez zastrzeżeń bo gol wydrukowany na maxa.
Sturaro kiepski strasznie, chcę zobaczyć Leminę bo gorzej się nie da. Chłopak niech ochłonie.
Czy ktoś widział w ogóle na boisku Hernanesa ?
- Gandalf8
- Juventino
Man City + sędzia Skomina 1 : 2 Juventus
Najsłabsi po pierwszej połowie strzelają w drugiej, ale graczem meczu chyba Cuadrado. To powinno naszym dodać pewności siebie, bo trzeba odrabiać straty w Serie A.
Oby kontuzja Mandzukicia nie była poważna.
Najsłabsi po pierwszej połowie strzelają w drugiej, ale graczem meczu chyba Cuadrado. To powinno naszym dodać pewności siebie, bo trzeba odrabiać straty w Serie A.
Oby kontuzja Mandzukicia nie była poważna.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- MCL
- Juventino
Bije się w pierś. Przepraszam że zwątpiłem. Nasze nowe nabytki (Cuadrado, Dybala, Mandzu) Pokazały, że nie są gorsze od tych których zastępowali.
Nigdy już nie skrytykuje zarządu Agnelliego czy jego trenera, chyba że spadniemy poza pierwszą czwórkę w Serie A.
Ten mecz był kwintesencją Juve. Czekanie by ugryźć. I ugryźlismy. Piękne spotkanie, kocham ten klub. :juve:
Nigdy już nie skrytykuje zarządu Agnelliego czy jego trenera, chyba że spadniemy poza pierwszą czwórkę w Serie A.
Ten mecz był kwintesencją Juve. Czekanie by ugryźć. I ugryźlismy. Piękne spotkanie, kocham ten klub. :juve:
Ostatnio zmieniony 15 września 2015, 22:43 przez MCL, łącznie zmieniany 1 raz.
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty