LM 15/16 (gr. D) [1]: Manchester City 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2015, 19:39

4-3-3 z Moratą na skrzydle to jakiś horrorek, gość może i szybko biega ale to dla mnie zupełnie nie jego pozycja.

Dybala znowu na ławce ? O co chodzi, przecież nie gra źle a z naszych napastników to on prezentuje się najlepiej.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2015, 19:44

Virgil pisze:4-3-3 z Moratą na skrzydle to jakiś horrorek, gość może i szybko biega ale to dla mnie zupełnie nie jego pozycja.
Tak się składa, że często schodzi do lewej strony, więc nie do końca się zgodzę. Zresztą pamiętajmy o tym, że Hiszpan może grać dużo bliżej Mandżukicia, niż wskazywałoby na to ustawienie.

Official: Aguero i De Bruyne na ławce. Ten pierwszy pewnie po to, by wesprzeć kolegów, a Belg pojawi się w dalszej fazie meczu.

MaNieK_JuVe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2015, 19:45

MANCHESTER CITY: Hart, Sagna, Kompany, Mangala, Kolarov, Toure, Fernandinho, Nasri, Silva, Sterling, Bony
JUVENTUS: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Sturaro, Hernanes, Pogba; Cuadrado, Mandzukic, Morata
via Di Marzio
A więc jednak De Bruyne na ławce. Nie mniej potencjał ofensywny City dalej ogromny :/
Szkoda Dybali, wydaje mi się, że w tym ustawieniu zdziałałby więcej niż Hiszpan. Liczę, że Alvaro spróbuje schodzić do środka i szukać uderzenia po długim.
Ostatnio zmieniony 15 września 2015, 19:51 przez MaNieK_JuVe, łącznie zmieniany 1 raz.

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2015, 19:45

Virgil pisze:4-3-3 z Moratą na skrzydle to jakiś horrorek, gość może i szybko biega ale to dla mnie zupełnie nie jego pozycja.
:ok:
Dlatego zawsze się dziwiłem użytkownikom, którzy chcieli spróbować Moratę na skrzydle, bo, cytuję: 'jest szybki'. Barzagli jak się rozpędzi, to też jest całkiem szybki.
Wierzę w zwycięstwo. :juve:

Obrazek
Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2015, 19:46

Nie wiem, ja i tak nie rozumiem czemu nie gra Dybala szczególnie że ani Mandzu ani Morata to na razie nic nie pokazali oprócz kopania się w czoło. Dybala też jakoś na razie mnie nie rozwala ale przynajmniej wstydu nie ma.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2015, 19:47

MaNieK_JuVe pisze:MANCHESTER CITY: Hart, Sagna, Kompany, Mangala, Kolarov, Toure, Fernandinho, Nasri, Silva, Sterling, Bony
via Di Marzio
A więc jednak De Bruyne na ławce. Nie mniej potencjał ofensywny City dalej ogromny :/

... Za to obrona przeciętna, przynajmniej na papierze.

Brak Dybali tłumaczę sobie jedynie w ten sposób, że City to zespół w dużej mierze grający fizycznie i być może Allegri nie widzi Argentyńczyka w takim meczu. Od razu zaznaczę, że też bardzo bym go chciał na boisku. Dybala-Morata/Mandżukić-Cuadrado - wyglądałoby świetnie.
Ostatnio zmieniony 15 września 2015, 19:50 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.

delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2015, 19:49

Juventus starting XI: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Sturaro, Hernanes, Pogba; Cuadrado, Mandzukic, Morata

A na ławce: Neto, Barzagli, Alex Sandro, Lemina, Pereyra, Zaza, Dybala

Jestem bardzo ciekawy tego ustawienia... :juve:

cinek_uk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2015, 19:51

delarudii pisze:Juventus starting XI: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Sturaro, Hernanes, Pogba; Cuadrado, Mandzukic, Morata
Bałem się 3-5-2...1-0 dla nas i kryzys zażegnany :dance2:

Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2015, 19:54

No jednego Allegriemu odmówić nie można. Próbuje na wiele różnych sposobów wgryźć się w ten sezon.

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2015, 19:58

Ktoś wspominał o meczu z Realem sprzed kilku lat. Mam nadzieję, że tak jak wtedy przystąpimy ze słabą formą do meczu, wygramy go i karta naszej formy się odwróci.

W lidze wciąż możemy sporo namieszać i ją bez problemu wygrać. Wystarczy jedno spotkanie na przełamanie, które mam nadzieję uświadczymy dziś.

W drugiej połowie pewnie na podmęczonego rywala wejdzie Dybala.

Liczę na 1-2 dla nas :)

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2015, 19:59

Czy Dybala ma jakiś zapis w kontrakcie, że jego końcowa cena zależy od liczby wyjść w pierwszym składzie, że nim tak oszczędnie dysponujemy? Coś jak Aquilani w Milanie?

Obrazek
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2015, 19:59

CavAllano pisze:
MaNieK_JuVe pisze:MANCHESTER CITY: Hart, Sagna, Kompany, Mangala, Kolarov, Toure, Fernandinho, Nasri, Silva, Sterling, Bony
via Di Marzio

... Za to obrona przeciętna, przynajmniej na papierze.
Przeciętna była w zeszłym sezonie. W tym nikt od miesiąca nie może im wbić bramki. Poza tym, patrząc na umiejętności czysto piłkarskie nasza defensywa wcale nie wygląda lepiej od nich.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2015, 20:03

Kompany to najbardziej przereklamowany ŚO na świece a Mangala to babol ala Bonucci z 2012 roku.

Obrona MC na papierze jest słabsza od naszej.

Obrazek
Danielpiero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2015, 20:06

Obrona Chelsea na razie nie straciła bramki... oby do dziś :)

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2015, 20:06

Vimes pisze:Czy Dybala ma jakiś zapis w kontrakcie, że jego końcowa cena zależy od liczby wyjść w pierwszym składzie, że nim tak oszczędnie dysponujemy? Coś jak Aquilani w Milanie?
Nie. Sytacja pewnie ma się tak samo jak w Serie A. Max chce go wprowadzać powoli, on jeszcze nie zagrał ani minuty w LM, nie chce od razu puszczać na głęboką wodę. Zapewne wejdzie w II połowie i zrobi trochę wiatru :ok:
Danielpiero pisze:Obrona Chelsea na razie nie straciła bramki... oby do dziś :)
Oj Chelsea straciła, i to wiele..

Zablokowany