UEFA ukarze Roberto Carlosa ??
- Saper
- Juventino

Brazylijskiemu obrońcy Realu Madryt grozi wykluczenie z rewanżowego spotkania "Królewskich" z Bayernem Monachium, które odbędzie się 10 marca w ramach 1/8 finału Ligi Mistrzów. W pierwszym spotkaniu, które odbyło się w Niemczech padł remis 1:1.
Komisja dyscyplinarna UEFA rozpoczęła postępowanie przeciwko Roberto Carlosowi, który w pierwszym meczu 1/8 finału po faulu Martina Demichelisa, zrewanżował się zawodnikowi Bayernu uderzeniem w twarz, którego arbiter spotkania nie zauważył.
Ostateczna decyzja w sprawie brazylijskiego piłkarza zapadnie w poniedziałek - poinformowała UEFA.
Ja mam nadzieję że go ukarzą i nie zagra przeciwko Bayernowi :twisted:
źródło : onet.pl
Komisja dyscyplinarna UEFA rozpoczęła postępowanie przeciwko Roberto Carlosowi, który w pierwszym meczu 1/8 finału po faulu Martina Demichelisa, zrewanżował się zawodnikowi Bayernu uderzeniem w twarz, którego arbiter spotkania nie zauważył.
Ostateczna decyzja w sprawie brazylijskiego piłkarza zapadnie w poniedziałek - poinformowała UEFA.
Ja mam nadzieję że go ukarzą i nie zagra przeciwko Bayernowi :twisted:
źródło : onet.pl
Juventus moim życiem
- Juverulez!
- Juventino

- El_chico_a_Coruna
- Juventino

Sport musi istniec bez takich zagran...
Widzieliscie kiedys zeby Carlos tak sie zestresowal podczas meczu, ze rywala leje? :shock: :shock: :shock:
Ja nie...
Widzieliscie kiedys zeby Carlos tak sie zestresowal podczas meczu, ze rywala leje? :shock: :shock: :shock:
Ja nie...
- Desperado---ALEX
- Juventino

Ja Carlosa lubie ale to co zrobił to nieda sie wybaczyc.Powinien byc zawieszony na 2 mecze