Bundesliga
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie dziwię się, że Julian chcę opuścić Schalke, które jest cienkie jak sik pająka 

- pablo1503
- Juventino
W ogóle ten cały mecz na szczycie jest tragiczny. Nie oglądam drugiej połowy. Nie ma szans, żeby coś mnie zmusiło.Cabrini_idol pisze:Nie dziwię się, że Julian chcę opuścić Schalke, które jest cienkie jak sik pająka

Zresztą Drax ma już chyba wyrypane. Dziesiątki strat kolegów, a on nawet sobie z tego nic nie robi. Zero sportowej złości. Jak S04 go nie sprzeda*, to przez cały sezon kibice będą oglądać taką postawę Juliana.
*Zapomniałem, że już go sprzedali. :dance2:
Poważnie? Co widzę tego chłopaczka na boisku, to strasznie mnie irytuje. Nie jest to pierwszy mecz, w którym widziałbym go w akcji. Wszędzie go pełno. Więcej szczęścia niż umiejętności. Chaos goni chaos. Talent niewątpliwie ma, ale jakoś nic mu nie wychodzi. Coś a'la Giovinco v2.Vincitore pisze:Od Draxlera fajniejszy ten Fellaini z Schalke.
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2015, 21:29 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- Principino
- Juventino
Costa kolejna asysta :redface:
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Na co Brazylijczyk mu odpowiedział, że Pep dał mu wolną rękę i pozwolił mu robić co tylko zechce.Dragon pisze:
Wracając do tematu Costy... :jaw:
Podobno został upomniany przez Robbena aby szanował rywali
- wagner
- Juventino
Dlatego być może sam chce go ukrócić. Jakiś cyrk na kółkachPoprostu pisze:Na co Brazylijczyk mu odpowiedział, że Pep dał mu wolną rękę i pozwolił mu robić co tylko zechce.Dragon pisze:
Wracając do tematu Costy... :jaw:
Podobno został upomniany przez Robbena aby szanował rywali

- annihilator1988
- Juventino
W "El Mercurio" trzech anonimowych piłkarzy zdradza, że Arturo Vidal był w kasynie i na zgrupowaniu kadry narodowej pojawił się w nie najlepszym stanie. Jednak sam zainteresowany powiedział w chilijskich mediach, że "wszystko to jest nieporozumieniem. Lecę do Niemiec z powodu problemów osobistych i spędzę czas z moją rodziną".
On jednak ma ostro nasrane we łbie :shock: Arturek, znaczy
On jednak ma ostro nasrane we łbie :shock: Arturek, znaczy
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- mibor
- Juventino
No cóż wódko pozwól żyć, podobno syn ma złe wyniki, i podobno 3 anonimowych reprezentantów powiedziało ze był nawalony jak meserszmit... ciekawe czy znów będzie płakał jak prawda wyjdzie na jaw 

Juve, storia di un grande amore