Valerenga-Newcastle 1:1:(
- white_wolv
- Juventino
I don`t fuckin` believe that...hehe moze jeszcze ci z Oslo zdobeda P.UEFA i wyjdzie ze Wiselka odpadla z triumfatorem edycji??? 

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
A moze ta Valenrega po prostu umie grac w pilke? Wpadl ktos na to?
Mam nadzieje, ze Valenrega zdobedzie puchar UEFA 8) by Wisla mogla powiedziec, ze odpadla z powazna druzyna...
Mam nadzieje, ze Valenrega zdobedzie puchar UEFA 8) by Wisla mogla powiedziec, ze odpadla z powazna druzyna...
- Lypsky
- Juventino
Valerenga jest poprostu lepsza od Wisly zagrala z nimi madrze i awansowala dalej.Wisla moze miec tylko do siebie pretensje.A co do wczrajszego meczu to duze zaskoczenie ze wygrali!!!Naprawde wpadlem w smiech jak zobaczylem wynik!! 

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Tomusmc
- Juventino
Polska piłka spada na psy! nie moga wejsc dalej niz 3 runda! przegrywaja z zespolem ktory w meczu jest slabszy i gdzie maja przewage zawodnika! To jest jakas paranoja!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- BIANCONERI
- Juventino
Okazuje sie,że Valerenga nie jest taka słaba jak większośc kibiców myslała.Klub ten prezentuje mało efektowną gre,ale za to umie sie bronić i wykorzystywac pojedyńcze sytuacje podbramkowe.Nie daje im dużych szans w rewanżowym meczu,ale ten remis to i tak duży sukces tego nieznanego klubu.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- ELBER
- Juventino
Oby odpadli ja chcem zeby 2 druzyny z Polski graly w eliminacjach do LM...chociaz wiem ze tylko Wisla moze probowac...ale moze sie uda ...innemu klubowi:DEl_chico_a_Coruna pisze:A moze ta Valenrega po prostu umie grac w pilke? Wpadl ktos na to?
Giovane Elber
- white_wolv
- Juventino
Czy zagrala madrze to nie wiem..w kazdym razie piekny antyfootball pokazali...ale zgadzam sie ze Wisla dala cialaDjJuve pisze:Valerenga jest poprostu lepsza od Wisly zagrala z nimi madrze i awansowala dalej.Wisla moze miec tylko do siebie pretensje
A co do wyniku to byl remis,bez przesady....DjJuve pisze:A co do wczrajszego meczu to duze zaskoczenie ze wygrali!!!Naprawde wpadlem w smiech jak zobaczylem wynik!!
- Pavciooo
- Juventino
Po pierwsze Valerenga nie potrafiła atakować na bramkę Wisły, więc skupili się na obronie, a karne to loteria.DjJuve pisze:Valerenga jest poprostu lepsza od Wisly zagrala z nimi madrze i awansowala dalej.Wisla moze miec tylko do siebie pretensje.A co do wczrajszego meczu to duze zaskoczenie ze wygrali!!!Naprawde wpadlem w smiech jak zobaczylem wynik!!
Po drugie Valerenga zremisowała, a nie wygrała :!: A 1:1 to jeszcze nie najgorszy wynik, bo to jednak na wyjeździe. Jak będzie 0:0 to Newcastle przechodzi dalej. Ale ja obstawiam na 3:0 dla Newcastle w rewanżu. Dwa strzeli Shearer, jednego Bellamy.