Mercato (Lato 2016)
- Cabrini_idol
- Juventino
GDM pisze, że staraliśmy się o Isco i Gotze ale ani Real ani Bayern nie chcieli sprzedawać ich.
tamtamdam i mamy za to Hernanesa. Gdzie logika, przeciuż tu śmierdzi na km działaniem na oślep, oby tylko kogoś kupić, nieważne kogo.
edit :
GDM - 3 letni kontrakt dla brazola i 2,7 MLN rocznie. Radujmy się halleluja.
tamtamdam i mamy za to Hernanesa. Gdzie logika, przeciuż tu śmierdzi na km działaniem na oślep, oby tylko kogoś kupić, nieważne kogo.
edit :
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 19:57 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- sebatiaen
- Juventino
Cabrini ja będę bronił Marotte ale.......
BEPPE ZAWSZE, W KAŻDE OKIENKO W OSTATNI DZIEŃ ALBO SIĘ MOTA ALBO DZIENNIKARZE TAKĄ AKCJE TWORZĄ, ZAWSZE TAK JEST, DOSŁOWNIE ZAWSZE W OSTATNI DZIEŃ TAK WYGLĄDA.
BEPPE ZAWSZE, W KAŻDE OKIENKO W OSTATNI DZIEŃ ALBO SIĘ MOTA ALBO DZIENNIKARZE TAKĄ AKCJE TWORZĄ, ZAWSZE TAK JEST, DOSŁOWNIE ZAWSZE W OSTATNI DZIEŃ TAK WYGLĄDA.
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
2,7 miliona na 3 lata dla Hjernanesa?!?!
Koleś wygrał życie i spokojną starość :hellyes:
A nie, sorry, za rok rozwiążemy kontrakt żeby mógł iść pokopać piłkę w wesołej lidze szmatogłowych....

Koleś wygrał życie i spokojną starość :hellyes:
A nie, sorry, za rok rozwiążemy kontrakt żeby mógł iść pokopać piłkę w wesołej lidze szmatogłowych....

- mcsqrczybyk
- Juventino
Marottę przerósł sukces drużyny z ubiegłego sezonu.Cabrini_idol pisze:GDM pisze, że staraliśmy się o Isco i Gotze ale ani Real ani Bayern nie chcieli sprzedawać ich.
edit :
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Lubi walic po jajach. Niewykluczone, ze moze byc z niego drugi Vidal, jak ogarnie ten pusty leb, bo jak na razie jest glownym kandydatem na rekordziste zoltek i czerwieni. Jego kupno, to troche potwarz dla naszych pilkarzy (kumaci wiedza, co mam na mysli). Nie znosze Witsela, ale jesli Belga rozwniez mozna bylo wypozyczyc za trojke, to nie wiem co Marotta mial na mysli...dr.DeV pisze:Lemina w Juve. Nie mam pojęcia kto to, jak gra i na jakiej pozycji i czy to uzupełnienie kadry czy kadry Primavery? Ktoś ogarnia temat tego typka?
Powiedz to Garcii.dimebag11 pisze:Bez zakładania się oraz bez tego fatalnego startu Serie A można było stwierdzić, że nie wygramy ligi w tym sezonie. Zasadnicze powody są dwa:
1) zbyt mocno przemeblowaliśmy skład, co skutkuje słabym zgraniem i potrzebą czasu na poukładanie tego wszystkiego,
Ciekwe, ale wymaga to nowych zadan i rozwiazan taktycznych, a my po prostu nie mamy na to czasu, bo w okresie przygotowawczym chyba sam Agnielli nie wiedzial jakim ustawieniem bedziemy grac. Niemniej nie ma juz nic do stracenia. No i troche strach o rezerwistow w pomocy: Khedira i Asa, to chyba beda bardzo dobrymi, sanatoryjnymi ziomeczkami.Pabuju pisze:Buffon
(Neto)
Lichtsteiner -- Bonucci -- Chiellini -- Sandro
(Caseres) (Barzagli) (Rugani) Evra
Cuadrado -- Marchisio -- Pogba -- Pereyra
(Pereyra) (Khedira) (Sturaro) (Asamoah)
Dybala -- Morata
(Zaza) (Mandzukic)
Ale wstydEin pisze: http://video.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/hvid ... e=55E4AEA2
Wesoła twórczość od Goal.com pt. The evolution of a Juventus transfer...

Pomyliles chyba Ase z PereyraWojtek1207 pisze:Dybala (Asamoah) - Mandżukić (Zaza) - Cuadrado (Morata)
Pogba (Pereyra) - Marchisio (Hernanes) - Khedira (Sturaro)
obrona i bramka wiadomo

Ja powiem tak: ile to juz ten nasz Beppe u nas robi? Chyba grubo ponad 5lat, nie? Moze czas na zmiane? Swoje zrobil, finansowo nas usprawnil, teraz kolej na kogos ze swiezymi pomyslami i wieksza doza... szalenstwa.
ED.
Ymmm, Hernanes prestizowym wzmocnieniem dla Juvenstusu, a Oscar i Isco nie sa galaktyczni?
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 20:11 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- aras
- Juventino
W styczniu odejdzie Pogba za 35mln do Barcy, Morata powróci do Realu, rozwiązując kontrakt z nim wcześniej. Za to zakupimy Snejdera za 22 mln i w ostatni dzień przyjdzie Drogba, podpisując nim 4-letni kontrakt za 5 mln na sezon. :smile:
Jeśli Lemina i Hernanes są w oczach Marotty galaktyczni to ja jestem z marsa.
Jeśli Lemina i Hernanes są w oczach Marotty galaktyczni to ja jestem z marsa.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 20:10 przez aras, łącznie zmieniany 1 raz.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja w to nie wierze, ja w to po prostu nie wierze, to jakieś bajki, wymysły dziennikarz, dziennikarskie kaczki, to nie możliwe, Marotta przecież nie jest tak tępy, to jakaś ściema, jakaś zasłona do prawdziwego transferu
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Ein
- Juventino
Czy my nie mogliśmy wziąć tego Januzaja na wypożyczenie jak to BVB zrobiło ? :lol:
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Wojtek1207
- Juventino
Po prostu Marotta lepiej się zna na taktyce niż Allegri i to on dyktuje ustawienie i kto ma gdzie grać. W poprzednim sezonie Max był jedynie pionkiem, a taktykę na mecze przygotowywał Marotta. #potwierdzoneinfo
A na serio, o ile nie można go hejtować za większość transferów in, o tyle z transferów out to jedynie to, jak rozwiązał sprawę Berardiego , kiedy za rok będziemy mogli go wykupić za czapkę gruszek. Reszta spartaczona. A najbardziej zastanawia mnie to, że Marotta w ostatnim wywiadzie powiedział, że już od jakiegoś czasu daliśmy sobie spokój z Draxlerem. I nurtuje mnie jedno pytanie: co on w takim razie robił przez cały ten czas? Bo jeśli nie negocjował Draxlera, to powinien się starać o kogoś innego, tymczasem Hernanes wygląda, jak opcja last minute, aby kogoś kupić. Nie wierzę, że kiedy to rzekomo nie negocjował Juliana, starał się cały czas o Hernanesa.
A tak na serio, to wiem, że ściemnia i że dał pooopy z Niemcem.
E: Wiem juz, co łysy robił przez cały ten czas. Wiózł taczką DJ Paolo do Marsylii. W końcu to szmat drogi.
A na serio, o ile nie można go hejtować za większość transferów in, o tyle z transferów out to jedynie to, jak rozwiązał sprawę Berardiego , kiedy za rok będziemy mogli go wykupić za czapkę gruszek. Reszta spartaczona. A najbardziej zastanawia mnie to, że Marotta w ostatnim wywiadzie powiedział, że już od jakiegoś czasu daliśmy sobie spokój z Draxlerem. I nurtuje mnie jedno pytanie: co on w takim razie robił przez cały ten czas? Bo jeśli nie negocjował Draxlera, to powinien się starać o kogoś innego, tymczasem Hernanes wygląda, jak opcja last minute, aby kogoś kupić. Nie wierzę, że kiedy to rzekomo nie negocjował Juliana, starał się cały czas o Hernanesa.
A tak na serio, to wiem, że ściemnia i że dał pooopy z Niemcem.
E: Wiem juz, co łysy robił przez cały ten czas. Wiózł taczką DJ Paolo do Marsylii. W końcu to szmat drogi.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 20:14 przez Wojtek1207, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Tak jak nie wiesz gdzie Marotta patrzy tak nie wiesz kogo sprzeda/kupi , mnie wcale transfer brazola nie zaskakuje, a noz widelec przyda sie ze dwa razy. Nie chce prorokowac ale myśle, że szalonooki troche nie ogarnał tego okna, stary chlop nie ma co sie dziwic, niech przekaże pałeczke mlodszym.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 20:14 przez Hed, łącznie zmieniany 1 raz.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No tak, bo jest tylko Isco, Goetze, a później już tylko Hernanes i gracze jego pokroju. :hellyes:Cabrini_idol pisze:GDM pisze, że staraliśmy się o Isco i Gotze ale ani Real ani Bayern nie chcieli sprzedawać ich.
Marotta jutro od rana powinien spojrzeć w lustro i zadać sobie pytanie: Czy Bayern tego lata potraktował mnie poważnie?