Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 14:22

pumex pisze:Biglia :head: Normalnie nie przejmowałbym się tego rodzaju plotkami, ponieważ zwyczajnie bym w nie nie wierzył, ale dziś jest ten jeden magiczny dzień w roku, w którym im gorsza opcja tym bardziej prawdopodobna. Także ten..
Chyba nikt nie chce wierzyć pismakom,bo jak pokazały dwa miesiące - po prostu nie maja zielonego pojecia co sie dzieje ;)

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 14:27

Garreat pisze:Pereyra - na tą chwilę jest to nasz pomocnik nr 3, choć miękka faja Allegri uważa inaczej; pewnie ktoś go nam podkupi jeśli będzie niezadowolony; ten chłopak pokazał już wiele i zasłużył na grę
Oglądałeś wczorajszy mecz? Miał wyrzucić piłkę z autu, ale ją odłożył i odepchnął dość mocno Digne. Nie taka wcale z niego miękka faja
Gdy Pereyrę wszyscy trzymali to wtedy ten był mocny
http://www.calcioweb.eu/2015/08/roma-ec ... eo/250786/

FORZA JUVE!!!
aras

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 14:28

Jeszcze się okaże, że to inter zakupi Draxlera w miejsce Hernanesa, który do nas przyjdzie :prochno: :prochno:

Wiem dramatyzuję.

rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 14:30

Cabrini_idol pisze:25 mln plus Sturaro za Biglie już przed południem był news. Ale nie wierze w to.
czyli za kolesia wartego max 15 mln chcemy dac 25 + ok. 8 za Sturaro? .. niezły deal!!

Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 32 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 14:33

dawid91 pisze:Oglądałeś wczorajszy mecz? Miał wyrzucić piłkę z autu, ale ją odłożył i odepchnął dość mocno Digne. Nie taka wcale z niego miękka faja
Tak oglądałem całość. Te słowa odnosiły się do Allegriego. Jak inaczej nazwać taką postawę? Gość woli wystawić najgorsze co ma niż podjąć minimalne choćby ryzyko.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 14:41

Garreat pisze:
dawid91 pisze:Oglądałeś wczorajszy mecz? Miał wyrzucić piłkę z autu, ale ją odłożył i odepchnął dość mocno Digne. Nie taka wcale z niego miękka faja
Tak oglądałem całość. Te słowa odnosiły się do Allegriego. Jak inaczej nazwać taką postawę? Gość woli wystawić najgorsze co ma niż podjąć minimalne choćby ryzyko.
Albo wyraza niezadowolenie transferami i pokazuje ze potrzeba tam kogos.

Cholera wie.
Faceta łudzili zakupami, a dostal odpady (Nie licząc Sandro i Dybali) z inncyh klubow.

Nie ujmując ale:

Mandzukic odpalony bo J.Martinez przyszedl.
Khedira odpalony bo polamany.
Cuadrado odpalony bo nieprzydatny.
Zaza odpalony bo kasa sie zgadzala.

Jedyna prawdziwa pociecha to Dybala bo juz strzela, Alex Sandro bo ma potencjał na top5 LB oraz Rugani bo to kot wsrod stoperow.

Tak bardzo teraz chciałbym miec Berardiego w skladzie.
Dopo il giocatore del Marsiglia si tenterà per un giocatore di qualità, Non acquistare nessuno potrebbe essere controproducente a livello mediatico ma sopratutto per la squadra che deve aumentare le pedine di centrocampo,
Marotta mówi ze to ma byc jakosciowy zawodnik, nie polsrodek.

Przyjdzie jeszcze jeden zawodnik. Pomocnik.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 14:45

Mediaset informuje, że Tottenham ma wyłożyć 26 mln €, w gotówce, na Witsela. Tym samym przebiłby Milan, który póki co chciałby jedynie wypożyczyć Belga.

Nie wiem, jaki by to miało wpływ na nasze okienko, ale..

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 14:48

Garreat pisze:
Z Allegrim pełna zgoda. Myślałem, że mówisz o Pereyrze, bo w sumie on zawsze wydawał mi się taką miekką fają. Wczoraj jednak pokazał charakter.

Allegri trochę ma podejście do wprowadzania nowych jak Conte. "Jesteś nowy to musisz sobie na pierwszy skład zasłużyć". Garcia jak widać od razu pojechał z grubej rury i mu się to wczoraj opłaciło. To taka trochę ulepszona wersja Zdenka Zemana więc się w sumie nie dziwię.

Za rok Berardi i jedziemy 4-3-3, a w tym sezonie Pereyra by wystarczył za napastnikami. Jak Inter nie wypożyczy nam Hernanesa to szkoda na niego kasy.

FORZA JUVE!!!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 14:52

CavAllano pisze:Mediaset informuje, że Tottenham ma wyłożyć 26 mln €, w gotówce, na Witsela. Tym samym przebiłby Milan, który póki co chciałby jedynie wypożyczyć Belga.

Nie wiem, jaki by to miało wpływ na nasze okienko, ale..
Marotta nie ściągnie nikogo z poza Włoch, on w ostatnim dniu woli poszukać wśród lokalnych perełek :cooler:
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 14:52 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Feeps

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 14:54

Nie mogę sobie wyobrazić Hernaneza w koszulce Juve, żaden z niego Juventini będzie. Jeśli koncentrujemy się tylko na włoskim podwórku (a ciągle mam jakąś nadzieję, że jednak Marotta wyjdzie obronną ręką i ma coś przygotowane na dziś do ogłoszenia konkretnego) to może ten Zamparini by się ogarnął i trochę poluzował z Vasquezem.

Nie ma nic piękniejszego niż Juve
Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 32 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 14:55

Adrian27th pisze: Albo wyraza niezadowolenie transferami i pokazuje ze potrzeba tam kogos.

Cholera wie.
Faceta łudzili zakupami, a dostal odpady (Nie licząc Sandro i Dybali) z inncyh klubow.

Nie ujmując ale:

Mandzukic odpalony bo J.Martinez przyszedl.
Khedira odpalony bo polamany.
Cuadrado odpalony bo nieprzydatny.
Zaza odpalony bo kasa sie zgadzala.

Jedyna prawdziwa pociecha to Dybala bo juz strzela, Alex Sandro bo ma potencjał na top5 LB oraz Rugani bo to kot wsrod stoperow.

Tak bardzo teraz chciałbym miec Berardiego w skladzie.
Wiesz, fochy to może pokazywać rodzinie bądź kolegom jak go nie zaproszą na popijawe.
Nawet nie chcę myśleć w ten sposób, to by wskazywało na skrajny nieprofesjonalizm osobnika. Choć przyznam, że przeszło mi to przez głowę.

To już nie jest pre-season tylko prawdziwe punkty, warte tyle samo co w 10. i 30. kolejce. A jak nie ma pomysłu na drużynę w takim składzie jak jest, to niech to przyzna, obrazi się, pakuje manaty i zjeżdża (już to chyba było). Juventus potrzebuje kontynuować passę a nie przez następne 20 lat wspominać berlińskie lanie od Barcy.

Na pewno masz świadomość, że każdy kij ma dwa końce ;) :
Mandzukic poziom wyżej niż Llorente
Khedira - ciężko o lepszego zamiast Vidala
Cuadrado mokry sen Conte, bardzo dobry mundial, jeszcze pół sezonu temu top Serie A
Zaza uzupełnienie składu

Gorące dni nam się szykują. Obstawiamy, na City 3-5-2? :)
Allegri trochę ma podejście do wprowadzania nowych jak Conte. "Jesteś nowy to musisz sobie na pierwszy skład zasłużyć".
Jak się w tyłku zaczęło palić to Cuadrado zaraz wszedł.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 14:59 przez Garreat, łącznie zmieniany 1 raz.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 14:57

Lypsky pisze:
CavAllano pisze:Mediaset informuje, że Tottenham ma wyłożyć 26 mln €, w gotówce, na Witsela. Tym samym przebiłby Milan, który póki co chciałby jedynie wypożyczyć Belga. Nie wiem, jaki by to miało wpływ na nasze okienko, ale..
Marotta nie ściągnie nikogo z poza Włoch, on w ostatnim dniu woli poszukać wśród lokalnych perełek :cooler:
Dokładnie. Biorąc pod uwagę, że mamy 31.08 godz. 15:00, to Marotta musiałby dostąpić świętego objawienia a kandydat przylecieć do Turynu F16, żeby cokolwiek z tego było.

Cóż za ironia losu. Jeszcze miesiąc temu dla większości Saponara był synonimem bidoty, dziś, w obliczu plotek o Bigliach, Hernanesach i Sorianach, gracz Empoli dla wielu byłby jedną z nielicznych rozsądnych opcji.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 15:00 przez pumex, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 79 razy
Otrzymał podziękowanie: 23 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 14:59

@Lypsky
Nie broniąc wielce Marotty, ale podejrzewam, iż żaden dyrektor sportowy nie dopnie świetnego transferu przez te ostatnie godziny okienka, jeśli we wcześniejszych dniach nie robił już "podchodów".
Także na jakiegokolwiek Topa nie mamy szans, więc do 15 mln € (ewentualnie wypożyczenie z opcją lub obligatoryjnym wykupem) próbowałbym ściągnąć Saponarę i myślę, że byłaby to lepsza opcja niż Hernanes. Tym optymistycznym akcentem oraz wypożyczeniami/sprzedażami de Ceglie i Isli moglibyśmy kończyć mercato : :ok:
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 15:02 przez dimebag11, łącznie zmieniany 1 raz.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 15:01

Jak dla mnie ten ostatni transfer to będzie paniczny zakup, żeby ktoś był. W naszej obecnej sytuacji kadrowej najlepszym możliwym wyborem byłby Sneijder, doświadczony, wciąż świetny zawodnik, acz niestety pozostaje tylko w sferze marzeń... Bo chyba nie było żadnych plotek łączących go z nami, a szkoda. Wydaje mi sie, że właśnie tego nam obecnie brakuje w środku pola - doświadczenia.

Dawniej Virus[Mauro].
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 15:06

Mirko Graziano powiedział/napisal, że Hernanes przybywa na podstawie transferu definitywnego.

Zablokowany