Mercato (Lato 2016)
- bramek
- Juventino
Dobra już nie płaczcie tak nad Draxem. Gościu poszedł na 5 mln netto za sezon, gdzie u nas byle tyle w życiu nie dostał.
Z tym potencjałem ludzkim, który mamy możemy śmiało grać 4-3-2-1. Nie wiem czemu Cuardado uważacie za RWB. Chłopak już dawno przestał grywać na tej pozycji i trzymanie go tam jest tylko marnotrawieniem jego potencjału.
Z tym potencjałem ludzkim, który mamy możemy śmiało grać 4-3-2-1. Nie wiem czemu Cuardado uważacie za RWB. Chłopak już dawno przestał grywać na tej pozycji i trzymanie go tam jest tylko marnotrawieniem jego potencjału.
- tomassi14
- Juventino
Słabe dni ostatnie, draxler tak ale nie na 3/4 tylko na skrzydło grając taktyka maxa w tej chwili na szybkie rozeznanie 3/4 to nasri, lamela - podobno idzie na wypożyczenie do OM, goetze - po oddaniu 2 gości powinien byc do wyciagnięcia, hernanes jedyny przeciw to to ze ma 30 lat i jest z interu
Sierpień to wielki chaos
Sierpień to wielki chaos
- Cabrini_idol
- Juventino
Spokojnie spokojnie, na razie Draxler nie przeszedł do VFL i dzisiejsze plotki mówią o tym, że zostanie jednak w Schalke. Więc wg mnie to Marotta dał dupy.bramek pisze:Dobra już nie płaczcie tak nad Draxem. Gościu poszedł na 5 mln netto za sezon, gdzie u nas byle tyle w życiu nie dostał.
2 argumenty ale za to jakie mocnetomassi14 pisze: hernanes jedyny przeciw to to ze ma 30 lat i jest z interu

Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 11:49 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Krzychu89
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
No nieładnie Kingsley :shock:
Bieda z tym Draxlerem, przynajmniej mamy nowego french Vidala.
Ciekawe czym nas jeszcze Beppe uraczy na koniec mercato :afraid2:
Bieda z tym Draxlerem, przynajmniej mamy nowego french Vidala.
Ciekawe czym nas jeszcze Beppe uraczy na koniec mercato :afraid2:
- Gelo65
- Juventino
Ale tak szczerze mówiąc to Vazquez byłby bardzo dobry, dobrze wyprowadza piłkę, ma dobre podanie, drybling, rozumie się z Dybalą, a do tego jest w dobrym wieku bo ma 26 lat.
Może się nim trochę za bardzo podjarałem po obejrzeniu kilku filmików
ale wolałbym żeby Beppe wydał na niego nawet ze 25 mln niż 10 na Hernanesa, bo jakoś nie sądzę że Inter zgodzi się na wypożyczenie bez konieczności wykupu.
Może się nim trochę za bardzo podjarałem po obejrzeniu kilku filmików

- Lumberjack
- Juventino
I medialnie pojawił się Nasri. Nie ma co czarować - w tej chwili byłby to idealny zwrot akcji, ponieważ Hernanesa lepiej pozostawić w spokoju na ławce Interu.
I always wanted to be a lumberjack!
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A widziałeś kiedyś Waść wypowiedź piłkarza o tym, że się nie cieszy z przejścia? Coman to jeszcze dziecko, zagrał u nas ledwie kilka spotkań, nie możemy wymagać od niego, żeby wypowiadał się o Juventusie jak nasza legenda, albo chociażby Tevez.Krzychu89 pisze:No nieładnie Kingsley :shock:
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Lumberjack
- Juventino
To trochę za późno (okno zamykają o 23.00), chyba że to wyższy poziom szydery.aras pisze:Godzinia 23:58 - Marotta dogadał się z Schalke w sprawie Draxlera.
Lemina na plus. Wczoraj nawet nie miał kto porządnie w środku korkami przejechać po romanistach.
I always wanted to be a lumberjack!
- Cabrini_idol
- Juventino
'Lumberjack pisze:To trochę za późno (okno zamykają o 23.00), chyba że to wyższy poziom szydery.aras pisze:Godzinia 23:58 - Marotta dogadał się z Schalke w sprawie Draxlera.
Lemina na plus. Wczoraj nawet nie miał kto porządnie w środku korkami przejechać po romanistach.
w Niemczech już o 18.00 dzisiaj okno się zamyka.

Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 11:57 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Ein
- Juventino
De Ceglie odmówił Marsylii
- za Agrestim

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- pablo1503
- Juventino
Ludziach się w głowie poprzewracało :co?: Z Draxlerem Nasza kadra byłaby kompletna i w ogóle super-hiper-uber wspaniała, a bez młodego Niemca, to drużyna cienka, jak siki pająka i przy okazji spadająca do Serie B? Tak można wywnioskować po większości postów. Ja też, jak większość z Was, jestem rozczarowany brakiem konkretnej '10', ale spójrzcie na całe mercato, a nie na ostatnie 2 tygodnie. Wiem, że brak '10' zmienił cały obraz okienka(przynajmniej teraz, bo emocje nadal nie opadły), ale nie przesadzajcie też w drugą stronę. Ściągnęliśmy LO, którego Juventus potrzebował od wielu, wielu lat. W końcu kupiliśmy zawodnika za gruby hajs, gdzie od kilku lat ludzie się tego domagali. Przyszedł Cuadrado, za którego jeszcze rok temu połowa forum oddałaby się w ręce transwestyty, byle tylko Kolumbijczyk przyszedł. Do tego są jeszcze takie 'ogóry' jak: Khedira, Neto, Rugani czy Mandżukić.
Śmieszy mnie też narzekanie na Lemine. Prawdopodobnie nikt go w akcji nie widział, ale każdy miesza z błotem. Ludzie, dajcie na wstrzymanie.
PS. Już wolę tego Hernanesa niż Padoina. Gdyby Brazol był do wyjęcia za, powiedzmy, 5 baniek, to brałbym. Przynajmniej potrafi podać, strzelić i coś tam kiwnąć. Ogólnie nie taki tragiczny, jak go opisujecie.
PS2. Co to za zią - Aras? Nie kojarzę,żeby gościu coś tutaj pisał przez ostatnie miesiące, a teraz wyskoczył, jak Filip z konpii i nieźle hejtuje.
Śmieszy mnie też narzekanie na Lemine. Prawdopodobnie nikt go w akcji nie widział, ale każdy miesza z błotem. Ludzie, dajcie na wstrzymanie.
PS. Już wolę tego Hernanesa niż Padoina. Gdyby Brazol był do wyjęcia za, powiedzmy, 5 baniek, to brałbym. Przynajmniej potrafi podać, strzelić i coś tam kiwnąć. Ogólnie nie taki tragiczny, jak go opisujecie.
PS2. Co to za zią - Aras? Nie kojarzę,żeby gościu coś tutaj pisał przez ostatnie miesiące, a teraz wyskoczył, jak Filip z konpii i nieźle hejtuje.

- aras
- Juventino
No tak, mój błąd. A co do Vazqueza, to byłoby to duże wzmocnienie. Zawsze przypominał mi Pastore. Tego typu gracza potrzebujemy, ograny w serie A i nie 19-latek.Lumberjack pisze:To trochę za późno (okno zamykają o 23.00), chyba że to wyższy poziom szydery.aras pisze:Godzinia 23:58 - Marotta dogadał się z Schalke w sprawie Draxlera.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie wiem czy 25 mln by przekonało Zampariniego do sprzedaży Vasqueza. W obecnych okolicznościach, kiedy okno zamyka się za kilka godzin wydoiłby nas do ostatniego eurocenta.
Tak czy inaczej Vasquez, Nasri, Witsel... ktokolwiek byleby tylko trochę rozruszać tę grę.
Tak czy inaczej Vasquez, Nasri, Witsel... ktokolwiek byleby tylko trochę rozruszać tę grę.