Juventus-Ancona
- Alexa Del Piero
- Juventino
Wierze że Juve poradzi sobie z Anconą, ale nie zapominajmy że dwa tygodnie temu Roma ledwo z nimi zremisowała
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Juverulez!
- Juventino
- Walo
- Juventino
No ja mam nadzieje że Juventus już w tym sezonie nie będzie tracił punktów i liczył tylko na potchnięcie się Romy i Milanu :twisted:
Totti na początku sezonu liczył na potchnięcie się Juventusu , a teraz Juventus czeka na potchnięcie się Milanu I Romy.
Mam nadzieje że złapią kryzys i to jaknajwcześniej :!: :!:
Totti na początku sezonu liczył na potchnięcie się Juventusu , a teraz Juventus czeka na potchnięcie się Milanu I Romy.
- hania
- Juventino
jesli mysli sie o scudetto trzeba w wygrac. ale zastanawiam sie juz czy jednak juve nie powinno przedlozyc lm nad serie A, bo mistzostw sie oddala a forma niezbyt..
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Johnny777
- Juventino
Wiesz...chciałbym żebyśmy mieli pewne "napyrkane" 1:0 w każdym meczu, a nie nerwówka jak choćby z Empoli - czy remis czy porażka.... :? Wygrywając po 1:0 też można osiągnąć końcowy sukces...Yari pisze:Podobnie jak Ti_Amo uważam że MUSI byc pogrom. Ja innego scenariusza nie widze. Albo gramy o scudetto albo pyrkamy ciągle po 1-0 . Wiadomo , będziemy zmęczeni po meczu z depor , a więc skład rezerwowy będzie. I właśnie oni powinni pokazać się z jak najlepszej formy. Bardzo licze na bramkowy powrót Marco.
Ale oczywiście w meczu z Anconą jak nie będzie co najmniej 3:0 to będę narzekał...
- Del Przemek
- Juventino
W pierwszym meczu ledwo wygraliśmy z nimi 3-2. Jakby mecz potrwał jeszcze troch e to byłby remis. Ale licze na to, że Juve wygra ten mecz po tym nieudanym z Deportivo. 3-0 !!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Oj licze na zwycięstwo.Lippi nie powinien grać rezerwami, chociaż ktoś może zostać kontuzjowany i nie zdolny do gry w drugimn meczu z Depor.Może natomiast wystawić Conte, który dostał żółtą kartke i w efekcie nie będzie grał w drugim meczu.Na ławce powinni zasiąść Zambrotta, Thuram, Nedved, Del Piero, bo tylko ci piłkarze pokazywali co nieco we wczorajszym meczu.
A w ataku:Di Vaio i Miccoli, niech sie wyszaleją, bo narzekają na zbyt małą ilość występów.Zobaczymy jak Miccoli sobie poradzi.
A w ataku:Di Vaio i Miccoli, niech sie wyszaleją, bo narzekają na zbyt małą ilość występów.Zobaczymy jak Miccoli sobie poradzi.
- Yari
- Juventino
Johnny777 pisze:Wiesz...chciałbym żebyśmy mieli pewne "napyrkane" 1:0 w każdym meczu, a nie nerwówka jak choćby z Empoli - czy remis czy porażka.... :? Wygrywając po 1:0 też można osiągnąć końcowy sukces...Yari pisze:Podobnie jak Ti_Amo uważam że MUSI byc pogrom. Ja innego scenariusza nie widze. Albo gramy o scudetto albo pyrkamy ciągle po 1-0 . Wiadomo , będziemy zmęczeni po meczu z depor , a więc skład rezerwowy będzie. I właśnie oni powinni pokazać się z jak najlepszej formy. Bardzo licze na bramkowy powrót Marco.
Ale oczywiście w meczu z Anconą jak nie będzie co najmniej 3:0 to będę narzekał...Choć i tak najważniejsze są 3 punkty a nie efektowne granie... :twisted:
Racja. Ale tu cza już zdecydowanych środków. Gdybyśmy zdobyli scudetto po ciągłych wygranych 1-0 i to w wiiększości przy szczęściu , troche nie fair wyglądało by to w oczach innych. Juve bezproblemu stac na wysokie zwycięstwa. Nie można ich oczekiwać ciągle. Każdy ma swoje wzloty i upadki. Ale przy kilku tragicznych wtopach w tym sezonie przydałby się mocny cios. Tak ja z parmą i olimpiakosem:).
BTW: Może by z organizować konkurs na flage Juve???. Ja bym był chętny ( oczywiście do złożenia zamówienia , bo moja inwencja twórcza jest kiepska:):)).